Påskens bästa äventyr i Hyrbutiken

Härliga komediserier

Mest sedda programmen just nu

 • Biggest loser Sverige

  1

  Biggest loser - tro, hopp och kärlek del 6

  Del 6 av 20. Den stora synden för många av deltagarna är skräpmat. Ett skräpbord dukas fram och lagen får 20 minuter på sig att äta. Det lag som ätit flest kalorier får två kilos avdrag på invägningen. Det uppstår splittringar inom lagen. Det blir senare en tuff kamp om förstaplatsen under invägningen.

 • Biggest loser Sverige

  2

  Biggest loser - tro, hopp och kärlek del 5

  Del 5 av 20. Näringsfysiologen kommer på besök och betonar att man måste ha koll på kalorierna. Deltagarna chockas av hur kaloririka pizzor är. Veckans tävling är korgboll och förlorarlaget får inte använda gymmet på 48 timmar. Det blir känslosamt när en av deltagarna delar om sin tappade identitet.

 • Jättebästisar

  3

  Jättebästisar del 5

  Del 5 av 8. Peter och Lennart blir bjudna på middag av Lennarts välbärgade indiska släktingar. Dessvärre sammanfaller middagen med samma dag som Peter bestämt sig för att köra 5:2-dieten. Att inte ha ätit något på hela dagen och en utdragen fördrink sätter sina spår.

 • Nyhetsmorgon

  4

  Nyhetsmorgon

  Aktuella och intressanta personer gästar programmet. Det blir också trisskrap samt nyheter varje halvtimme i veckorna och varje heltimme på helgen.

 • Sveriges yngsta mästerkock

  5

  Sveriges yngsta mästerkock del 2

  Del 2 av 8. Förra veckans vinnare får sin vinst och småkockarna får för första gången tillgång till skafferiet. Markus avslöjar hemligheten om hur man gör den godaste tortellinin och sedan ska kockarna återskapa den.

 • Welcome to Sweden

  6

  Welcome to Sweden del 4

  Del 4 av 10. Bruce försöker börja om från början och söker jobb. Samtidigt har hans före detta klient Gene Simmons fått reda på att han bor i Stockholm.

 • Hem till gården

  7

  Hem till gården del 67

  Del 6423. Chas får panik när Cameron berättar att Debbie planerar att vittna mot henne.

 • Hem till gården

  8

  Hem till gården del 68

  Del 6424. Charity oroar sig över Debbies besatthet av Chas rättegång.

 • Elementary

  9

  Elementary del 9

  Del 9 av 24. Ett gammalt fall visar sig bli högst aktuellt för Holmes, men när polisen inte är intresserade av hans vilda teorier ger sig Sherlock och Watson ut på jakt efter nya bundsförvanter.

 • Hem till gården

  10

  Hem till gården del 69

  Del 6425. Chas rättegång börjar. Priya och David blir förvånade när Alicia dyker upp. Sam får ett oväntat besked från Ruby.

 • Sporten

  11

  Sporten tisdag 22:35

 • Halv åtta hos mig

  12

  Halv åtta hos mig del 14

  Del 14 av 44. Dagens värd är musikern Petter som bjuder på örtsymfoni med rostad nakenhavre och lagrad getost. Till huvudrätt serveras kalvfärsbiffar av fjällko med nyskördade tillbehör och som avslutningen på måltiden blir det husfaderns hälsotryfflar.

 • Hem till gården

  13

  Hem till gården del 70

  Del 6426. Chas hamnar i ett tufft förhör i rätten. Adam blir ursinnig när han får veta att Moira och Cain är tillsammans. Priya oroar sig för sitt förhållande med David nu när Alicia är tillbaka.

 • Halv åtta hos mig

  14

  Halv åtta hos mig del 13

  Del 13 av 44. Denna vecka är det hälsotema och först ut att bjuda på middag är raw food-inspiratören Kristina. Hon serverar gästerna syrlig avokadosoppa med lime och chili, raw lasagne med spenat och soltorkade tomater samt raw chokladmousse med smak av lakrits och bärsås.

 • Kalla fakta

  15

  Kalla fakta del 6 - De nya hoten i luften

  Del 6 av 8. Flight MH370:s försvinnande har engagerat en hel värld. Nu söker man tekniken och säkerhetsrutinerna för att något liknande inte ska kunna inträffa igen.

 • Timells skärgårdskök

  16

  Timells skärgårdskök del 2

  Del 2 av 10. Bröderna gästas av kocken Tommy Myllymäki och de ska laga en lyxmåltid på tjugo minuter. Martin och Anders får lära sig hur man gör den godaste vitvinssåsen och hur man lagar sås i ugnen. Det blir samtal om hur Tommy kom in på kockyrket och så får Anders smaka på Tommys temperament.

 • Badhotellet

  17

  Badhotellet del 3

  Del 3 av 6. Efter en dröm om att hennes far blivit sjuk vill Fie säga upp sig från hotellet och resa hem. Men det visar sig inte vara så lätt. Amanda försöker få en inbjudan till en fest för att vinna vadet med sin väninna om att först hamna i säng med en man.

 • Halv åtta hos mig

  18

  Halv åtta hos mig del 15

  Del 15 av 44. Divya står för dagens middag och hennes meny speglar både öst och väst. Till förrätt blir det sommarrullar med tofu och grönsaker. Till varmrätt bjuds det på panneer makhani och till efterrätt key lime pie.

 • Äntligen hemma

  19

  Äntligen hemma del 3

  Del 3 av 10. Martin ger tips och råd om vanliga byggproblem. Hanna inreder en matsal med inspiration från restaurangvärlden. För att utnyttja ytan maximalt skapar hon små öar i rummet som ger fler användningsområden. Till sin hjälp har hon Björn som bygger ett matsalsbord.

 • Musketörerna

  20

  Musketörerna del 7

  Del 7 av 10. Efter att en ung kvinna tragiskt dött när hon hamnade under den kungliga vagnen får musketörerna i uppdrag att söka efter hennes saknade vän. Jakten på kvinnan leder dem till den mystiska Ninon. Samtidigt blir de tvungna att hjälpa sin ärkefiende kardinalen när hans liv är i fara.