Mannen som sägs ha svaren på alla relationsproblem

Exklusiva serier för dig med TV4 Play Premium

Mest sedda programmen just nu

 • Hellenius hörna

  1

  Hellenius hörna del 1

  Säsongsstart. David gästas av prins Carl Philip som för första gången ställer upp i en större tv-intervju. Han berättar om sitt liv som kunglighet, kärleken till sin blivande hustru Sofia Hellqvist och kampen mot dyslexin. Det blir ett möte som bjuder på både allvar och skratt.

 • Så mycket bättre

  2

  Så mycket bättre del 1

  Säsongsstart. Dagens huvudperson är Ola Salo och han tar med gänget ut i skogen där de får lära sig mer om rawfood. På eftermiddagen får artisterna prova på grunderna i cricket. Dessvärre slutar spelet med att en av deltagarna gör sig illa. Under lunchen och middagen tolkar de andra Olas låtar.

 • Bonde söker fru

  3

  Bonde söker fru del 4

  Gruppdejterna är i full gång. Jonathan trivs som fisken i vattnet på sin strandfest. Hos Sebastian är stämningen på topp och Peter passar på att vara ensam en stund med en av sina kvinnor. Erik inser att gruppdejter inte riktigt är hans grej.

 • Idol

  4

  Idol 2014 del 21

  Nio idoler ska bli åtta i den fjärde fredasfinalen och dagens tema är superstjärnor. Förutom idolerna uppträder den amerikanska artisten Ariana Grande.

 • Nyhetsmorgon

  5

  Nyhetsmorgon

  Aktuella och intressanta personer gästar programmet. Det blir också trisskrap samt nyheter varje halvtimme i veckorna och varje heltimme på helgen. Måndagar - fredagar 05:50-10:00 och helger 07:55-11:30.

 • Idol

  6

  Idol 2014 del 21 - resultatshow

  Nio idoler ska bli åtta i den fjärde fredasfinalen och dagens tema är superstjärnor. Förutom idolerna uppträder den amerikanska artisten Ariana Grande. Se resultatshowen här.

 • She's got the look

  7

  She's got the look del 1

  Programstart. Tusentals kvinnor över 35 år från hela landet har sökt till She's got the look. De hoppfulla kvinnorna får visa upp sig på catwalken där de blir bedömda av juryn. De som går vidare i den första uttagningen har chansen att vinna ett modellkontrakt.

 • Hela Sverige bakar

  8

  Hela Sverige bakar del 8

  Bakelser står den här gången på menyn. Under paradbaket ska deltagarna baka två olika bakelser. Nerverna gör sig påminda och det är många som inte har situationen under kontroll. Den tekniska utmaningen är tuvor, en slags lingonbakelse, där deltagarna måste klara flera svåra moment.

 • Hela Sverige syr

  9

  Hela Sverige syr del 1

  Programstart. Tävlingens första tema är att kombinera olika material. Mönsterutmaningen går ut på att sy en kjol, något som visar sig bli svårt då några av deltagarna aldrig sytt damkläder tidigare. I den kreativa utmaningen ska de förvandla en jeansjacka till något unikt.

 • I huvudet på Gunde Svan

  10

  I huvudet på Gunde Svan del 3

  Gunde Svan träffar Carolina Klüft som vid 22 års ålder blev den yngsta friidrottaren någonsin som erövrat samtliga fem internationalle guldmedaljer. Gunde får prova på alla grenar i sju-kamp och han inser hur tufft det är. Han träffar också Carolinas pappa Johnny och maken Patrik.

 • Hem till gården

  11

  Hem till gården del 235

  Till Debbies stora förskräckelse tar Andy barnen. Katies plan att rapportera Declan kullkastas. Dan tror det värsta när Kerry tar hans bil.

 • Hem till gården

  12

  Hem till gården del 236

  Declan blir rasande när han får veta vad som hänt mellan Adam och Katie. Andy kämpar med att orka med jobbet och ta hand om barnen på heltid.

 • Kockarnas kamp

  13

  Kockarnas kamp del 5

  Dagens första utmaning påminner om det klassiska memoryspelet och det blir en tuff nöt att knäcka för kockarna. Jonas Dahlbom står för middagen. I den andra tävlingen ligger fokus på havets delikatesser. Sedan är det dags för såsduellen och fem kockar ska bli fyra.

 • Hem till gården

  14

  Hem till gården del 240

  Declan försöker göra Katie svartsjuk. Nicola blir överraskad när hon får vet att Steve betalat hennes skuld.

 • Hem till gården

  15

  Hem till gården del 239

  Declan avslöjar Katies dubbelspel. Gennie börjar förlika sig med Nikhils planer. Diana blir misstänksam mot Steves och Nicolas vänskap.

 • Hem till gården

  16

  Hem till gården del 237

  Debbie kämpar med att hantera ett liv utan barnen. Katies hämnd mot Declan får stora konsekvenser för Andy. Nikhil överraskar sin familj när han berättar om sina planer.

 • Hem till gården

  17

  Hem till gården del 238

  Katie försonas med Declan men frågan är om hon är redo att förlåta honom. Nikhil blir besviken över Gennies reaktion när han berättar om sina planer.

 • Halvvägs till himlen

  18

  Halvvägs till himlen del 3

  Albin vill välkomna byns invandrare med en gemensam gudstjänst med de muslimska och judiska församlingarna i Malmö men han har både Jan och ortsborna är skeptiska till hans planer. Jan sätter upp en dejtingprofil med hjälp av Fanny.

 • Hostages

  19

  Hostages del 1

  Seriestart. När Kirurgen Ellen Sanders blir handplockad till att operera presidenten hamnar hon i sin värsta mardröm. Hon och hennes familj blir tagna som gisslan av beväpnade män ledda av FBI-agenten Duncan Carlisle.

 • Idol

  20

  Idol extra del 4