Påskens bästa äventyr i Hyrbutiken

Härliga komediserier

Mest sedda programmen just nu

 • Badhotellet

  1

  Badhotellet del 4

  Del 4 av 6. Ett oväder har pågått i flera dagar och gästerna börjar gå varandra på nerverna. Amanda åker med greve Ditmar till Skagen. Fru Andersen kämpar med att ta hand om driften för hotellet ensam och Fie får oväntad hjälp av Morten.

 • Sveriges yngsta mästerkock

  2

  Sveriges yngsta mästerkock del 2

  Del 2 av 8. Förra veckans vinnare får sin vinst och småkockarna får för första gången tillgång till skafferiet. Markus avslöjar hemligheten om hur man gör den godaste tortellinin och sedan ska kockarna återskapa den.

 • Nyhetsmorgon

  3

  Nyhetsmorgon

  Aktuella och intressanta personer gästar programmet. Det blir också trisskrap samt nyheter varje halvtimme i veckorna och varje heltimme på helgen.

 • Biggest loser Sverige

  4

  Biggest loser - tro, hopp och kärlek del 6

  Del 6 av 20. Den stora synden för många av deltagarna är skräpmat. Ett skräpbord dukas fram och lagen får 20 minuter på sig att äta. Det lag som ätit flest kalorier får två kilos avdrag på invägningen. Det uppstår splittringar inom lagen. Det blir senare en tuff kamp om förstaplatsen under invägningen.

 • Hem till gården

  5

  Hem till gården del 71

  Del 6427. Cameron förhörs i rätten. David känner sig pressad av både Priya och Alicia. Victoria har en plan för att hitta en pojkvän till Amy.

 • Jättebästisar

  6

  Jättebästisar del 5

  Del 5 av 8. Peter och Lennart blir bjudna på middag av Lennarts välbärgade indiska släktingar. Dessvärre sammanfaller middagen med samma dag som Peter bestämt sig för att köra 5:2-dieten. Att inte ha ätit något på hela dagen och en utdragen fördrink sätter sina spår.

 • Hem till gården

  7

  Hem till gården del 72

  Del 6428. Cameron pressas under rättegången. Alicia är upprymd över att hon kan ha en andra chans med David.

 • Welcome to Sweden

  8

  Welcome to Sweden del 4

  Del 4 av 10. Bruce försöker börja om från början och söker jobb. Samtidigt har hans före detta klient Gene Simmons fått reda på att han bor i Stockholm.

 • Fuskbyggarna

  9

  Fuskbyggarna del 7

  Del 7 av 8. Fuskbyggarna hjälper Nabil och Carina Rupani som köpte ett hus med renoveringsbehov. De anlitade ett byggföretag de hittat via en bekant. Renoveringen drog ut på tiden och mycket blev fel och till slut sa de upp kontraktet.

 • Welcome to Sweden

  10

  Welcome to Sweden del 5

  Del 5 av 10. Bruce försöker skaffa nya vänner i Sverige men det går inte så bra. Samtidigt hänger vänskapen med hans irakiska vän på en skör tråd. Bruce försöker dessutom få Emmas mamma Viveka på sin sida genom att tillbringa lite tid med henne.

 • Halv åtta hos mig

  11

  Halv åtta hos mig del 16

  Del 16 av 44. Hälsoveckans sista värd är den personlige tränaren Anders. Han bjuder på pilgrimscarpaccio, laxspett och zabaione. Efter middagen avslöjas vem av de fyra som kammar hem veckans vinstpengar.

 • Helt sjukt

  12

  Helt sjukt del 5

  Del 5 av 6. I dag pratar man om att bli sjuk mitt livet och gäster är Mattias Särnholm och Magdalena Graaf.

 • Biggest loser Sverige

  13

  Biggest loser - tro, hopp och kärlek del 5

  Del 5 av 20. Näringsfysiologen kommer på besök och betonar att man måste ha koll på kalorierna. Deltagarna chockas av hur kaloririka pizzor är. Veckans tävling är korgboll och förlorarlaget får inte använda gymmet på 48 timmar. Det blir känslosamt när en av deltagarna delar om sin tappade identitet.

 • Halv åtta hos mig

  14

  Halv åtta hos mig del 15

  Del 15 av 44. Divya står för dagens middag och hennes meny speglar både öst och väst. Till förrätt blir det sommarrullar med tofu och grönsaker. Till varmrätt bjuds det på panneer makhani och till efterrätt key lime pie.

 • Sporten

  15

  Sporten onsdag 22.35

 • Hem till gården

  16

  Hem till gården del 70

  Del 6426. Chas hamnar i ett tufft förhör i rätten. Adam blir ursinnig när han får veta att Moira och Cain är tillsammans. Priya oroar sig för sitt förhållande med David nu när Alicia är tillbaka.

 • Welcome to Sweden

  17

  Welcome to Sweden del 3

  Del 3 av 10. Bruce och Emma flyttar in i en egen lägenhet i Stockholm och Bruce gör sitt bästa för att presentera sig för grannarna. Samtidigt kallas de till Migrationsverket. Emma börjar misstänka att en av Bruces tidigare klienter förföljer honom. Gästskådespelare: Aubrey Plaza.

 • Elementary

  18

  Elementary del 9

  Del 9 av 24. Ett gammalt fall visar sig bli högst aktuellt för Holmes, men när polisen inte är intresserade av hans vilda teorier ger sig Sherlock och Watson ut på jakt efter nya bundsförvanter.

 • Nyheterna

  19

  Nyheterna 22:00

 • Welcome to Sweden

  20

  Welcome to Sweden del 1

  Del 1 av 10. Seriestart. Bruce Evans säger upp sig från sitt jobb för att flytta till Sverige med sitt livs kärlek. Men redan under sin första dag i det nya hemlandet ställs han inför nya vanor, miljöer och framför allt sin flickväns underliga familj.