Sommarmat med Tina

Nervkittlande spänning för somriga dagar

Mest sedda programmen just nu

 • Sporten

  1

  Måns Zelmerlöw sjöng för EM-hjältarna

  Under firandet av Sveriges guldhjältar från U21-EM i Kungsträdgården valde Måns Zelmerlöw att överraska fotbollshjältarna.

 • Sommar med Ernst

  2

  Sommar med Ernst del 2

  Ernst gör klart gårdens kök och han vill skapa ett kök med högt bruksvärde. Snickarna Magnus och Johan bygger en köksö och pallar. Ernst förvandlar en gammal skänk till ett bakskåp. Sedan inreder han kök och skafferi och avslutar med att laga potatisstomp och stekt abborre.

 • Det tredje ögat

  3

  Det tredje ögat del 1

  Seriestart. Det har gått över fyra år sedan Viggos dotter Christina försvann spårlöst när han lämnade henne i vagnen en kort stund utanför en affär. Viggo har vägrat att ge upp sökandet men nu vill hans före detta fru att de ska gå vidare.

 • Morden i Sandhamn

  4

  Morden i Sandhamn: I den innersta kretsen

  Precis efter målgången i Gotland runt på Sandhamn blir kaptenen på vinnarbåten skjuten. Kriminalinspektör Thomas Andreasson får i uppdrag, att tillsammans med sin kollega Mia Holmgren, undersöka mordet. Nora Linde, som är bankjurist, hjälper till med utredningen av fallet.

 • 1864

  5

  1864 del 1

  Seriestart. Bröderna Laust och Peter växer upp som arbetare på stadens gods. De är betagna i godsägarens dotter Inge. Danmark firar segern i kriget 1851 och bestämmer sig för att införliva hertigdömet Schleswig i kungariket, något som betyder krig. De två bröderna anmäler sig som frivilliga.

 • U21-EM

  6

  Dela drömmen - det nya landslaget del 3

  Patrick Ekwall möter John Guidetti.

 • Grillmästarna

  7

  Grillmästarna del 4

  De återstående fem deltagarna får i uppgift att göra en vegetarisk burgare vilket blir en stor utmaning. Sångaren Richard Söderberg som är vegetarian bedömer sedan deras kreationer. De tre som kommer sist skickas i väg på en fisketur där de ska fiska gös som de sedan ska grilla.

 • Stjärnkusken

  8

  Stjärnkusken del 1

  Programstart. Deltagarna flyttar in på landets ledande travskola för att lära sig allt om trav. Det blir en utmanande vecka då det gäller att överkomma sin rädsla för hästar och ta in mycket information. De ska också tväla om var de ska bo, på ett slott eller i stallet.

 • Lotta på Liseberg

  9

  Lotta på Liseberg del 2

  Uppträder gör Roger Pontare, Albin och DMA, Jessica Andersson och Tommy Nilsson, Patrik Isaksson samt Uno Svenningsson.

 • Glamour

  10

  Glamour del 185

  Del 185 av 500.

 • Wallander

  11

  Wallander - Skulden

  Del 2 av 13. När sexårige Albin spårlöst försvinner blir hela Ystad engagerat i sökandet efter honom. Snart pekar allt på att det är en man som suttit inne för pedofili som är gärningsmannen. Kurt Wallander och hans kollegor ställs nu inför hemska sanningar, mer komplicerade än de någonsin kunnat ana.

 • Sommarkrysset - med Lottodragningen

  12

  Sommarkrysset - med Lottodragningen del 2

  Uppträder gör Icona Pop, Mauro Scocco, Ace Wilder, Elliphant, Chris Olsson och Moa Lignell.

 • Tyst vittne

  13

  Tyst vittne del 1

  Säsongsstart. När tre personer skjuts till döds på en bensinstation kommer Nikki och Jack fram till att det måste röra sig om en prickskytt. Tillsammans med kriminalkommissarie Jane De Frietas försöker de hitta mördaren men det visar sig vara en svår uppgift.