Gripande dokumentärer

Sluka massor med serier i TV4 Play

Mest sedda programmen just nu

 • Ack Värmland

  1

  Ack Värmland del 9

  Fanny anser att Anette är alldeles för sur och negativ så Anette anmäler sig till en kurs i positivit tänkande. Pontus är orolig för hur det ska gå med papparollen och ber Ola att skaffa dem en faderskapsmentor. Men den fembarnspappa som Ola anlitar är kanske inte den bästa kandidaten.

 • Gladiatorerna

  2

  Gladiatorerna del 8

  På herrsidan tävlar före detta ishockeyspelaren Hugo Rosas från Stockholm och handbolls- och fotbollsspelaren Pontus Ekström från Vetlanda. På damsidan möts ishockeyspelaren Michelle Claesson från Lidköping och yrkesmilitären Hanna Ooi Friberg från Sundsvall.

 • Robinson - love edition

  3

  Edens lustgård del 23

  Del 23 av 27.

 • Sveriges yngsta mästerkock

  4

  Sveriges yngsta mästerkock del 7

  Deltagarna ska i lag handla ingredienser till en tvårättersmeny som de ska tillaga. Sedan blir det en matstafett där de ska turas om att laga maten. I den sista utmaningen ska småkockarna laga oxfilé. Efter det är det dags för juryn att avslöja vilka två som går till final.

 • Hellenius hörna

  5

  Hellenius hörna del 7

  David gästas av artisten Zara Larsson.

 • Unga föräldrar

  6

  Unga föräldrar del 10

  Del 10 av 12. I Stockholm tar Tomas och Amanda med sig Sophie ut på traditionellt valborgsfirande med brasa och chokladhjul och just den här kvällen verkar turen vara på familjens sida. Sindy och Micke packar ihop familjen på tåget till Göteborg för att hälsa på Mickes syster och resan avslutas med en tur till Ullared. Jakob överraskar Cornelia och Alwin med en utflykt och i Borlänge är Vanessa fullt engagerad i sitt nya jobb på Öppna förskolan där hon leder en grupp för unga föräldrar.

 • Hela kändis-Sverige bakar

  7

  Hela kändis-Sverige bakar del 1

  Säsongsstart. Här delar kändisar med sig av sina favoritrecept. Det blir allt från födelsedagstårtor till frukostbröd och småkakor. Deras bakverk bedöms av Birgitta Rasmusson och Johan Sörberg. Vinnaren får skänka vinsten till välgörande ändamål. Programledare: Tilde De Paula Eby.

 • Welcome to Sweden

  8

  Welcome to Sweden del 8

  Bruce måste att skaffa marijuana till en stjärna som besöker Sverige vilket visar sig inte vara så lätt. Emma blir tvungen att gå en avstressningskurs. Gustav försöker skaffa sig ett jobb och lyckas genom att förfalska sin cv.

 • Hem till gården

  9

  Hem till gården del 213

  Del 213 av 300.

 • Let´s dance

 • Kalla fakta

  11

  Kalla fakta del 3 - Lurad av tandläkaren

  När Thereses tandläkare påstod att hon hade sju hål visade det sig vid en annan kontroll vara ren bluff. Hundratusentals svenskar luras varje år att betala för mycket för sin tandvård. Kalla fakta avslöjar det utbredda tandläkarfusket.

 • Ernst i Toscana

  12

  Ernst i Toscana del 5

  Säsongsavslutning. Ernst ställer till med en avslutningsfest för alla sina nyvunna vänner. Till den gör han aperitivos och lagar både en toskansk och österrikisk kalvschnitzelrätt. Ernst åker också i väg till staden Pienza där det hålls festival för pecorinoosten.

 • Svenska fall för FBI

  13

  Svenska fall för FBI del 4

  Experterna Bo Åström och Mark Safarik tar sig an åtta ouppklarade svenska mordfall. De besöker brottsplatser, träffar anhöriga och vittnen samt de poliser som arbetade när utredningarna pågick för att hitta nya infallsvinklar och teorier. Sedan presenterar de sin summering som de ger till polisen.