Exlusivt i TV4 Play Premium:

Se dina Beck-favoriter om och om igen

Mest sedda programmen just nu

 • Fångarna på fortet

  1

  Fångarna på fortet del 2

  Del 2 av 6.

 • Farmen

  2

  Farmen del 4

  Deltagarna är stressad över att få klart alla uppdrag de fick av Gutta. Samtidigt riktar flera av dem kritik mot storbonden. Gutta anländer för att inspektera veckans uppdrag, en inspektion som väcker många känslor.

 • Nyhetsmorgon

  3

  Nyhetsmorgon

  Aktuella och intressanta personer gästar programmet. Det blir också trisskrap samt nyheter varje halvtimme i veckorna och varje heltimme på helgen. Måndagar - fredagar 05:50-10:00 och helger 07:55-11:30.

 • Familjen Annorlunda

  4

  Familjen annorlunda del 1

  Säsongsstart. Familjen Norrström plockar äpplen och gör sedan en paj av dem. Familjen Wahlström åker till en fiskerestaurang och under tiden de väntar på bord passar barnen på att leka av sig. Hos familjen Ilmrud bestämmer sig pappa Mikael för att överraska mamma Madeleine med en middag.

 • Sveriges mästerkock

  5

  Sveriges mästerkock del 5

  De tolv utvalda amatörkockarna anländer till Mästerkocksköket för att tävla om titeln Sveriges mästerkock 2015. Den första utmaningen är en lagtävling där de ska laga en valfri rätt. De som inte lyckas övertyga juryn ställs inför en elimineringstävling där de ska lag en italiensk klassiker.

 • Farmen

  6

  Farmen del 5

  Matbristen tär på farmarna och flera konflikter kommer upp till ytan. Palo kommer till gården med nyheter och för att ta reda på vem som ska bli andrekämpe. Efter en natt i kämpestugorna återvänder Paolo för att ta reda på vilken tvekamp andrekämpen valt. Sedan är det dags för tinget och tvekamp.

 • Det okända

  7

  Det okända del 2

  Det holländske mediet Birkan Tore åker till ett ridhus i Norrköping där det sedan lång tid tillbaka har gått rykten om spöken. När ridhusets medlemmar började dra sig för att komma dit nattetid inser ordföranden Jennifer Carlegrim att något måste göras.

 • Farmen

  8

  Farmen del 6

  Efter en vecka på farmen börjar vissa av deltagarna hamna i en energisvacka. Dessutom blir en av dem sjuk. Paolo anländer till gården för att lämna över storbondebrevet. Sedan dyker Gutta upp för inspektion och träffa veckans storbonde. På kvällen väntar en överraskning på farmarna.

 • Farmen

  9

  Farmen del 7

  Alla deltagare är imponerade av veckans storbonde samtidigt som fler blir sjuk och frågan är om det beror på matbrist. Gutta anländer till gården med belöningen för förra veckans uppdrag.

 • Biggest loser

  10

  Biggest loser - tro, hopp och kärlek del 1

  Säsongsstart. De fjorton deltagarna anländer till slottet. Bland dem finns tävlingens största deltagare någonsin. Deras nya tränare kör i gång direkt med stenhård träning. En av de tävlande vinner ett val som kommer att få konsekvenser under flera veckor framöver.

 • Farmen

  11

  Farmen del 3

  Hästen som rymde är fortfarande borta men deltagarna har mycket annat att tänka på eftersom de måste få alla uppdrag klara. Storbonden bestämmer sig för vem den ska utse till förstekämpe. En av deltagarna noterar att flera på gården inte mår så bra.

 • Sveriges mästerkock

  12

  Sveriges mästerkock del 6

  Amatörkockarna får besök av en stjärnkock. I utmaningen ska de laga en rätt under samma förutsättningar utifrån en mystisk box. Tre av amatörkockarna lyckas inte övertyga juryn och tvingas tävla i elimineringen som sätter kreativiteten på prov.

 • Farmen

  13

  Farmen del 8

  Två farmare mår allt sämre samtidigt bråkar deltagarna om vem som verkligen är sjuk och vem som överdriver. Till råga på allt har kossorna rymt. Det är även dags för storbonden att göra sitt förstekämpeval.

 • Det största äventyret

  14

  Det största äventyret del 7

  Säsongsavslutning. Tio idrottsstjärnor ska i två lag tävla om att ta sig snabbast tillbaka till civilisationen från ödemarken. Det lag som kommer sist gör upp om vem som får lämna tävlingen. Den deltagare som klarar strapatserna bäst kommer att stå som slutgiltig segrare. Programledare: Peter Jihde.

 • Farmen

  15

  Farmen del 1

  Säsongsstart. Deltagarna anländer till farmen sent på kvällen och hittar ett brev. Dagen efter utses storbonden och sedan sätter de i gång att söka efter mat på gården. Paolo kommer till gården och överlämnar bondepraktikan.

 • Farmen

  16

  Farmen del 2

  Deltagarna utför diverse sysslor sedan är det dags för morgonmöte lett av storbonden. Gutta anländer till gården och tar med storbonden på en rundvandring inför veckans uppdrag som enligt storbonden är övermäktigt. Samtidigt ryktas det om en pakt i gruppen och en häst rymmer.

 • Hem till gården

  17

  Hem till gården del 54

  Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England.

 • Lyckliga gatan

  18

  Lyckliga gatan del 3

  Rapparen Kumba M'Baye och artisten Kikki Danielsson ska umgås i några dagar och tolka varandras låtar.

 • Hem till gården

  19

  Hem till gården del 53

  Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England.

 • Hem till gården

  20

  Hem till gården del 57

  Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England.