Exklusivt i TV4 Play Premium:

Sista chansen att se hela säsongen gratis

Mest sedda programmen just nu

 • Sveriges mästerkock

  1

  Sveriges mästerkock del 10

  Deltagarna besöker ett musteri där Mischa ger en smaklektion. De som inte håller måttet enligt juryn får göra upp i elimineringen där Leif visar hur ett proffs tillagar utmaningen, en klassisk skaldjursrätt.

 • Farmen

  2

  Farmen del 26

  Ett bråk uppstår vid frukosten mellan två deltagare. Paolo anländer med storbondebrevet och Gutta kommer med veckans uppdrag.

 • Farmen

  3

  Farmen del 25

  Gutta anländer för att inspektera veckans uppdrag sen kommer Paolo för att ta reda på vem andrekämpen blir. Sedan beger sig alla till tinget där det är dags för tvekamp.

 • Farmen

  4

  Farmen del 27

  Storbonden är trygg i sin roll och alla har kommit i gång med uppdragen. En person berättar att den söker efter kärleken. Alla farmare är sugna på ytterligare en slakt.

 • Farmen

  5

  Farmen del 28

  Deltagarna har glömt att låsa in hönorna för natten och tre stycken saknas. Samtidigt kommer ett brev till gården som påverkar spelets gång. Det är också dags för förstekämpeval och flera misstänker att de ligger risigt till.

 • Farmen

  6

  Farmen del 29

  Långt bort från moderniteter som uppkoppling, surfplattor och smarta telefoner samt saker som el och rinnande vatten ska ett antal deltagare leva som bönder gjorde på 1800-talet. Förutom att leva som förr i tiden är det en hård tävling med taktik och rackarspel. Programledare: Paolo Roberto.

 • Biggest loser

  7

  Biggest loser - tro, hopp och kärlek del 9

  Lagledarna får ett sista uppdrag, sedan splittras lagen och deltagarna delas in i fyra par. Vilka deltagare som ska kämpa tillsammans bestäms av lagledarna. Alla är inte nöjda med indelningen och efter en tävling blir stämningen i gruppen allt sämre.

 • Biggest loser

  8

  Biggest loser - tro, hopp och kärlek del 10

  Deltagarna tvingas ta ställning till hur stor del av sitt nya hälsosamma liv de är beredda att offra för chansen att vinna immunitet. Vid invägningen vägs de in som par och det par som tillsammans förlorat minst vikt procentuellt sätt tvingas lämna slottet.

 • Sveriges mästerkock

  9

  Sveriges mästerkock del 9

  Deltagarna befinner sig ute i skogen och de ska tävla i lag där de under primitiva förhållanden ska laga en förstklassig lunch till ett jaktlag. Det vinnande laget sitter säkert medan förlorarna ställs inför en chokladkamp där förklädet står på spel.

 • Wallander

  10

  Wallander del 1 - Den orolige mannen

  Säsongsstart. En fiskare får upp en omkommen dykare i sin fisketrål i Stockholm skärgård. Samtidigt försvinner Lindas svärfar, marinofficeren Håkan von Eken, och Linda och hennes man övertalar Kurt att hjälpa till med fallet. Spåren leder till 1980-talets ubåtsjakt.

 • Familjen Annorlunda

  11

  Familjen annorlunda del 6

  Pappa Peter hos familjen Norrström bygger styltor med barnen sedan gör de äppelmust. Familjen Wahlström delar upp sig så mamma Anna får umgås med tjejerna och pappa Christian med killarna. Hos familjen Ilmrud får pappa Peter frukost på sängen sedan ordnar barnen ett hemmaspa till föräldrarna.

 • Familjen Annorlunda

  12

  Familjen annorlunda del 5

  Pappa Peter hos familjen Norrström är pappaledig en dag i veckan och har fullt upp med alla barnen. Hos familjen Ilmrud står skattjakt på schemat. Familjen Wahlström besöker godisbutiken och det blir inte lätt att hålla koll på den stora barnaskaran och vissa har svårt att hålla tassarna i styr.

 • Farmen

  13

  Farmen del 24

  En person hyser agg mot en av korna. Vid lunchen avslöjar deltagarna hemligheter för varandra. När en brand bryter ut på farmen är frågan om farmarna kan hålla huvudet kallt och rädda allt.

 • Renées brygga

  14

  Renées brygga del 2

  Renée får besök av Johan Ulveson, Peter Dalle och Agneta Sjödin. De pratar om allt från fåfänga till självkänsla och får massage. Johan berättar om sin svåra tid efter att han insjuknade i TBE och att ta sig tillbaka.

 • Maria Wern

  15

  Maria Wern del 2 - Må döden sova

  Del 2 av 2. Två kvinnor omkommer och till en början tror man att de båda begått självmord. Men vissa märkliga omständigheter får Maria Wern och hennes kollegor att börja gräva djupare i fallet. Allt tar en oväntad vändning när polisen hittar fler döda kroppar.

 • Renées brygga

  16

  Renées brygga del 1

  Programstart. Renée får besök av Måns Zelmerlöw, Carolina Klüft och Steffo Törnquist. De pratar om skandalrubriker, vinsnobberi och hunduppfostran. Under middagen berättar Carolina om japanska dopinkontroller och Steffo om hur det var att vara drogpåverkad och leda Nyhetsmorgon.

 • Hustrumördaren

  17

  Hustrumördaren del 2

  Webester flyttat till Auckland på Nya Zeeland där han gifter sig med Felicity. Hans plan är att tömma hennes bankkonto och sedan göra sig av med henne. Efter ett misslyckat mordförsök på Felicity återvänder han till Skottland där han träffar Simone. Men polisen Henry är honom på spåren.

 • Hem till gården

  18

  Hem till gården del 91

  Del 91 av 300.

 • Biggest loser

  19

  Biggest loser - tro, hopp och kärlek del 8

  Lagen drabbar samman i en kunskapstävling där mycket står på spel. Det ena laget försöker kompensera för sin tidigare förlust men en av dem är fortfarande sjuk. Invägningen tar en oväntad vändning.

 • Hem till gården

  20

  Hem till gården del 92

  Del 92 av 300.