Skratta och gråt tillsammans med Robin Williams

Det bästa från Storbritannien

Mest sedda programmen just nu

 • Idol

  1

  Idol 2014 del 1

  Säsongsstart. Okända talanger får chansen att visa vad de kan inför en jury som består av Anders Bagge, Laila Bagge Wahlgren och Alexander Bard. Av tiotusentals manade kommer till sist bara en att stå som vinnare, framröstad av tittarna. Programledare: Pär Lernström.

 • Idol

  2

  Idol 2014 del 2

  Okända talanger får chansen att visa vad de kan inför en jury som består av Anders Bagge, Laila Bagge Wahlgren och Alexander Bard. Av tiotusentals manade kommer till sist bara en att stå som vinnare, framröstad av tittarna. Programledare: Pär Lernström.

 • Idol

  3

  Idol 2014 del 3

  Okända talanger får chansen att visa vad de kan inför en jury som består av Anders Bagge, Laila Bagge Wahlgren och Alexander Bard. Av tiotusentals manade kommer till sist bara en att stå som vinnare, framröstad av tittarna. Programledare: Pär Lernström.

 • Nyhetsmorgon

  4

  Nyhetsmorgon

  Aktuella och intressanta personer gästar programmet. Det blir också trisskrap samt nyheter varje halvtimme i veckorna och varje heltimme på helgen.

 • Sommar med Ernst

  5

  Sommar med Ernst del 7

  Ernst skapar ett nytt sovrum åker till en tapetfabrik i Gävle för att tillverka en tapet. Han syr också en sänggavel. Utomhus skapar han en liten sagoträdgård som inreds med utomhusbelysning och konstverk. Pirre och Mackan bjuds på en brunch med bland annat laxomelett och smoothies.

 • Leifs restaurang

  6

  Leifs restaurang del 1

  Programstart. Det dags att välja ut de tio personerna som ska få möjligheten till ett jobb. Bland aspiranterna finns Mikel som slösat bort sitt liv på droger, Richard som blev arbetslös när han tog hand om sin sjuka pappa samt Krister, en före detta chef som blev arbetslös vid 52 års ålder. [SL]

 • Sommar med Ernst

  7

  Sommar med Ernst del 8

  Säsongsavslutning. Ernst gör klart det sista rummet i huset, badrummet. Snickarna Pirre och Mackan bygger om ett skrivbord till en lavoar för handfatet och Ernst gör en handdukshängare. Till invigningsfesten lagar Ernst en rätt av vilt och kantareller.

 • Leifs restaurang

  8

  Leifs restaurang del 3

  Genrepet på Leifs restaurang närmar sig med stormsteg och det är mycket som ska komma på plats. Den nya personalen känner sig mer optimistiska än sina arbetsledare. Allt ställs på ända när gästerna gör entré och Krister får det hett om öronen när Leif visar var skåpet ska stå. [SL]

 • Leifs restaurang

  9

  Leifs restaurang del 2

  Leif och hans medarbetare har nu valt ut sitt team och en intensiv utbildningsperiod inleds. När Leif lämnar gruppen i ett par dagar känner Annelie och Olle av pressen. Mikel har svårt att komma till rätta med att arbeta och Richard får en uppgift av Leif som sätter hela gruppens kunskaper på prov.

 • Hem till gården

  10

  Hem till gården del 151

  Declan blir orolig när Jai återvänder. Alicia känner sig kluven när David ber henne om en tjänst.

 • Hem till gården

  11

  Hem till gården del 152

  Jai fattar ett stort beslut. Alicia riskerar sin karriär för att rädda Davids förhållande. Sean blir förstörd när han ser Belle och Thomas i en intim situation.

 • Hem till gården

  12

  Hem till gården del 154

  Sam blir stum av förvåning när Rachel ber honom att flytta in hos henne. Katie är fast besluten att ta reda på vad som pågår mellan Declan och Jai.

 • Hem till gården

  13

  Hem till gården del 153

  Jai är fast besluten att hämnas på Declan. Chas blir upprörd när han får reda på att Cameron idkat utpressning mot Charity.

 • Hem till gården

  14

  Hem till gården del 155

  Rachel känner sig pressad när Jai blir mer och mer krävande. Alicia gör allt för att rädda sin karriär.

 • Hem till gården

  15

  Hem till gården del 156

  Under en frågesport på puben blir Cameron provocerad av Robbie. Jai tar i med hårdhandskarna med Rachel. David går motvillig med på att vara barnvakt när Alicia går på en dejt.

 • Hem till gården

  16

  Hem till gården del 157

  Carmen lär Robbie en läxa han aldrig kommer att glömma. Jai hoppas på att hans plan ska fungera. Gemma och Belle blir osams.

 • Skilda världar

  17

  Skilda världar - vad hände sen?

  Serien Skilda världar sändes i TV4 mellan 1996 och 2002. Serien byggde på en historia som kretsade kring två familjer, Bovallius och Toivonen. I det här programmet möter man skådespelarna från serien för att ta reda på vad de gör i dag.

 • Hem till gården

  18

  Hem till gården del 158

  Belle blir skräckslagen när hon får veta att några fotografier på henne cirkulerar på nätet. Megan pressar Declan till att konfrontera Cameron om Robbie. Ali går på en jobbintervju.

 • Sporten

  19

  Sporten tisdag 22.35

 • Fotbolls-EM

  20

  Exklusivt Ekwall: Fotbolls-EM del 4

  Svenskt fotbollsmagasin från 2012. Patrick Ekwall diskuterar och analyserar inför EM tillsammans med några av spelarna i det svenska landslaget. I dagens program möter han Olof Mellberg.