Buskis i TV4 Play!

Kom i julstämning med hjälp av TV4 Play

Mest sedda programmen just nu

 • Bonde söker fru

  1

  Bonde söker fru del 12

  Några singelbönder får hjälp med att hitta kärleken. Bönderna har fått brev från sina potentiella partners och valt ut sina favoriter. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att prova på livet som lantbrukare och se om kärlek uppstår. Programledare: Linda Lindorff.

 • Torpederna

  2

  Torpederna del 5

  Det är dagen för värdetransportrånet och allt är planerat in i minsta detalj. När Camilla föreslår att hon och Sonny ska gå på spa och han inte lyckas ta sig ur det måste han försöka kombinera spabesöket med värdetransportrånet. Men allt går inte enligt planerna.

 • Nyhetsmorgon

  3

  Nyhetsmorgon

  Aktuella och intressanta personer gästar programmet. Det blir också trisskrap samt nyheter varje halvtimme i veckorna och varje heltimme på helgen. Måndagar - fredagar 05:50-10:00 och helger 07:55-11:30.

 • Morden i Sandhamn

  4

  Morden i Sandhamn del 3

  Säsongsavslutning. Thomas och Mia försöker spåra alla kustjägare som dykt upp i utredningen. Samtidigt får de veta att befälet Cronwall är försvunnen och det visar sig att han ljugit, han hade träffat Marcus. De drar slutsatsen att han måste ha varit inblandad i mordet men frågan är var han är nu.

 • Jul med Ernst

  5

  Jul med Ernst del 2

  Ernst fortsätter med förberedelserna inför sitt julfirande. Bland annat skapar han ett juleträd och till julbordet lagar han kalvsylta och gör leverpastej. Det blir också hemlagat julgodis som marsipanravioli. Julgranen kommer på plats och kläs med pappersdekorationer i form av hjärtan och änglar.

 • Singelprogram Nöje

  6

  Svenska hjältar-galan

  Svenska hjältar som nominerats av svenska folket hyllas. Juryn som består av Mark Levengood, Anja Pärson, Rolf Lassgård, Malena Ernman, William Spetz, Amelia Adamo, Peter Forsberg och Jill Johnson har valt ut personer som äras under galan. Det bjuds också på artistuppträdanden.

 • Torpederna

  7

  Torpederna del 4

  Sonny lovar Camilla att delta under en föreläsning för kriminalstyrelsens ledning när hennes kriminalvårdsprojekt hotas. Men när han och Nima får i uppdrag att reklamera några defekta automatvapen och Nima upptäcker vad de ska användas till går inget som planerat.

 • Dokumentärfilm

  8

  Livet efter flodvågen

  Den 26 december 2004 drabbades Sydostasien av en enorm flodvåg och hundratusentals människor miste livet. Frågan är hur det har gått för de som överlevde vågen och förlorade sina nära. Här skildras två svenska människor som drabbades av tsunamin men som hittat ett sätt att leva vidare.

 • Bonde söker fru

  9

  Bonde söker fru del 13

  Säsongsavslutning. Linda besöker de fyra bönderna för att ta reda på hur det gått med kärleken. Dessutom besöker hon Oskar Caster som var en av de bönder som fick dejta på egen hand under sommaren. På vissa gårdar spirar kärleken men på andra gick det inte lika bra.

 • Det största äventyret

  10

  Det största äventyret del 1

  Säsongsstart. Tio idrottsstjärnor ska i två lag tävla om att ta sig snabbast tillbaka till civilisationen från ödemarken. Det lag som kommer sist gör upp om vem som får lämna tävlingen. Den deltagare som klarar strapatserna bäst kommer att stå som slutgiltig segrare. Programledare: Peter Jihde.

 • Jul med Ernst

  11

  Jul med Ernst del 1

  Säsongsstart. Ernst inleder sitt julfirande på Stadra gård med att juldekorera herrgårdens framsida med granar och ris. Det blir också ett blomsterarrangemang med mossa och dörrkransar. Han besöker en julmarkand där han får prova på att stöpa ljus. Tillbaka på gården gör Ernst en vit glögg.

 • Så mycket bättre

  12

  Så mycket bättre del 8

  Säsongsavslutning. Det är dags för artisterna att framföra duetter och det blir en hel del udda konstellationer och nya tolkningar. Bland annat får Ola en önskan uppfylld och två svenska giganter gör en duett ihop.

 • Morden i Sandhamn

  13

  Morden i Sandhamn del 2

  Thomas och Mia fortsätter utredningen kring Marcus död och upptäcker att han hade bokat in flera möten med före detta kustjägare. Ledtrådarna leder dem till Korsö. När ytterligare en kustjägare hittas mördad inser de att gärningsmannen är ute efter de som tog examen i mitten av 1980-talet.

 • Hem till gården

  14

  Hem till gården del 20

  Eric fruktar att hans relation med Amy är förstörd. Inte alla är glada över Laurels och Marlons nyheter.

 • Hem till gården

  15

  Hem till gården del 19

  Ashley förbereder sig för att berätta för Laurel om sina känslor. Rodney tar sig an sin första klient. Amys familjemiddag blir en överväldigande upplevelse för Joanie.

 • Hem till gården

  16

  Hem till gården del 17

  Marlon planerar en stor överraskning till Laurel. Kerry blir orolig när hon får höra om Andys och Amys relation. Nicola är fast besluten att rädda sitt äktenskap.

 • Hem till gården

  17

  Hem till gården del 18

  Laurel avslöjar Marlons plan. Rodney gör ett annorlunda karriärsval. Amy tar sig vatten över huvudet när hon ska bjuda Joanie på en middag.

 • She's got the look

  18

  She's got the look del 9

  Deltagarna ställs inför sitt första riktiga modelljobb då de ska fotograferas för en modetidning. Temat är festkläder och en studsmatta används för att ge det rätta lyftet. Sedan ska de styla, sminka och fota varandra, något som kräver att de kommer ihåg allt de lärt sig under tävlingens gång.

 • Hem till gården

  19

  Hem till gården del 23

  Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England.

 • Hem till gården

  20

  Hem till gården del 21

  Amy blir sårad när hon får höra hur Joanie känner för henne. Edna oroar sig för att Ashley ska återgå till sina dåliga vanor. Rodney kämpar för att dölja sitt hemliga liv för Georgia.