Vissa avsnitt av våra program har uppspelningsproblem, vi arbetar på en lösning

Från verkliga livet

Seriefrossa i TV4 Play

Mest sedda programmen just nu

 • Ack Värmland

  1

  Ack Värmland del 8

  I den lilla orten Molkom i Värmland bor Anette och hennes dotter Fanny. När Anette blir uppsagd från sitt jobb på brukets personalmatsal bestämmer hon sig för att starta en nagel- och fotvårdssalong. Men att starta eget visar sig inte vara så enkelt om Anette trott.

 • Robinson - love edition

  2

  Edens lustgård del 20

  Del 20 av 27.

 • Hellenius hörna

  3

  Hellenius hörna del 7

  David gästas av artisten Zara Larsson.

 • Min stil

  4

  Min stil del 4: Röda mattan

  Mer glamour i vardagen - vem kan lära ut det bättre än Röda mattan-proffset Carolina Gynning. - Det är kul, det är show, säger hon.

 • Sveriges yngsta mästerkock

  5

  Sveriges yngsta mästerkock del 6

  Det är dags för semifinal och småkockarna ställs ännu en gång inför den mystiska boxen. En person de känner väl blir ledtråden i den första tävlingen. De får också besök av Leila Lindholm och utmaningen blir att efterlikna hennes bärbakelse. Poängen från dagens tävlingar sparas till nästa vecka.

 • Let´s dance

 • Unga föräldrar

  7

  Unga föräldrar del 9

  Del 9 av 12. Det är dags att möblera om hemma hos Vanessa och Tobias och Tomas och Linn rycker glatt in för att hjälpa till. Hemma hos Sindy och Micke har det blivit dags för 3-månadersvaccinering för Lucifer, men föräldrarna ställer sig frågande till att vaccinera sin son. Tomas och Amanda drömmer om att framtiden kunna ha en egen bil och Tomas övningskör med siktet inställt på att själv kunna ratta familjens flyttlass i sommar.

 • Kalla fakta

  8

  Kalla fakta del 1 - Slav i Sverige

  Säsongsstart. Redaktionen granskar och avslöjar politiker, makthavare och samhällsfenomen. Programmen lyfter fram människor och känslor och visar hur dagens svenskar påverkas av de beslut som fattas i maktens korridorer. Programledare: Nicke Nordmark.

 • Welcome to Sweden

  9

  Welcome to Sweden del 7

  Bruce får den tvivelaktiga äran att träna ett barnlag i basket. Barnen kan inte engelska och skrattar gott åt Bruces försök att göra sig förstådd på svenska. Emma lider av efterdyningarna av möhippan och Olof bestraffar henne. Birger riskerar att förlora sin snickarverkstad.

 • Ernst i Toscana

  10

  Ernst i Toscana del 4

  Ernst lagar vita bönor i tomatsås och en tomatsoppa med gammalt bröd i. Han besöker också byn Montespertoli där han fördjupar sig i antikt mjöl för att sedan kavla fram en egen pasta av mjölet. Ernst gör även ett fat av skärvor och bjuder in sina vänner på en enkel måltid i husets olivpressrum.

 • Hem till gården

  11

  Hem till gården del 203

  Del 203 av 300.

 • Hela kändis-Sverige bakar

  12

  Hela kändis-Sverige bakar del 1

  Säsongsstart. Här delar kändisar med sig av sina favoritrecept. Det blir allt från födelsedagstårtor till frukostbröd och småkakor. Deras bakverk bedöms av Birgitta Rasmusson och Johan Sörberg. Vinnaren får skänka vinsten till välgörande ändamål. Programledare: Tilde De Paula Eby.

 • Svenska fall för FBI

  13

  Svenska fall för FBI del 3

  Bo och Mark utreder mordet på Elmas Hackå som den 28 november 1994 mördades i sitt trapphus. Ett mord som kan liknas vid en avrättning. Hon hade nyligen separerat och levde under ständiga hot från sin före detta man. Detta är enligt polisen kanske Sveriges första hedersmord.

 • Veterinärerna

  14

  Veterinärerna del 6

  Katten Charlie har svalt en napp, något som fått honom att kräkas upprepade gånger. Marek undersöker en sköldpadda som lider av matsmältningsproblem. Björn på Brunmåla hästklinik får besök av Bonzai som är en hopphäst på elitnivå.