Buskis i TV4 Play!

Kom i julstämning med hjälp av TV4 Play

Mest sedda programmen just nu

 • Bonde söker fru

  1

  Bonde söker fru del 13

  Säsongsavslutning. Linda besöker de fyra bönderna för att ta reda på hur det gått med kärleken. Dessutom besöker hon Oskar Caster som var en av de bönder som fick dejta på egen hand under sommaren. På vissa gårdar spirar kärleken men på andra gick det inte lika bra.

 • Torpederna

  2

  Torpederna del 5

  Det är dagen för värdetransportrånet och allt är planerat in i minsta detalj. När Camilla föreslår att hon och Sonny ska gå på spa och han inte lyckas ta sig ur det måste han försöka kombinera spabesöket med värdetransportrånet. Men allt går inte enligt planerna.

 • Nyhetsmorgon

  3

  Nyhetsmorgon

  Aktuella och intressanta personer gästar programmet. Det blir också trisskrap samt nyheter varje halvtimme i veckorna och varje heltimme på helgen. Måndagar - fredagar 05:50-10:00 och helger 07:55-11:30.

 • Bonde söker fru

  4

  Bonde söker fru del 12

  Några singelbönder får hjälp med att hitta kärleken. Bönderna har fått brev från sina potentiella partners och valt ut sina favoriter. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att prova på livet som lantbrukare och se om kärlek uppstår. Programledare: Linda Lindorff.

 • Dokumentärfilm

  5

  Livet efter flodvågen

  Den 26 december 2004 drabbades Sydostasien av en enorm flodvåg och hundratusentals människor miste livet. Frågan är hur det har gått för de som överlevde vågen och förlorade sina nära. Här skildras två svenska människor som drabbades av tsunamin men som hittat ett sätt att leva vidare.

 • Det största äventyret

  6

  Det största äventyret del 1

  Säsongsstart. Tio idrottsstjärnor ska i två lag tävla om att ta sig snabbast tillbaka till civilisationen från ödemarken. Det lag som kommer sist gör upp om vem som får lämna tävlingen. Den deltagare som klarar strapatserna bäst kommer att stå som slutgiltig segrare. Programledare: Peter Jihde.

 • Jul med Ernst

  7

  Jul med Ernst del 3

  Säsongsavslutning. Det är dags för julfirande på Stadra gård och Ernst fixar det sista. Bland annat lagar han julskinka, köttbullar och sillsallad. Han gör en mistel av plåt och marschallhållare av konservburkar. Till sist dukar han bordet i matsalen.

 • Morden i Sandhamn

  8

  Morden i Sandhamn del 3

  Säsongsavslutning. Thomas och Mia försöker spåra alla kustjägare som dykt upp i utredningen. Samtidigt får de veta att befälet Cronwall är försvunnen och det visar sig att han ljugit, han hade träffat Marcus. De drar slutsatsen att han måste ha varit inblandad i mordet men frågan är var han är nu.

 • Jul med Ernst

  9

  Jul med Ernst del 2

  Ernst fortsätter med förberedelserna inför sitt julfirande. Bland annat skapar han ett juleträd och till julbordet lagar han kalvsylta och gör leverpastej. Det blir också hemlagat julgodis som marsipanravioli. Julgranen kommer på plats och kläs med pappersdekorationer i form av hjärtan och änglar.

 • Torpederna

  10

  Torpederna del 4

  Sonny lovar Camilla att delta under en föreläsning för kriminalstyrelsens ledning när hennes kriminalvårdsprojekt hotas. Men när han och Nima får i uppdrag att reklamera några defekta automatvapen och Nima upptäcker vad de ska användas till går inget som planerat.

 • Hem till gården

  11

  Hem till gården del 23

  Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England.

 • Hem till gården

  12

  Hem till gården del 24

  Amy begår ett misstag. Chas blir arg när han ser att Debbie är tillbaka hos Dingles. Paddy söker tröst hos en gammal flamma.

 • Jul med Ernst

  13

  Jul med Ernst del 1

  Säsongsstart. Ernst inleder sitt julfirande på Stadra gård med att juldekorera herrgårdens framsida med granar och ris. Det blir också ett blomsterarrangemang med mossa och dörrkransar. Han besöker en julmarkand där han får prova på att stöpa ljus. Tillbaka på gården gör Ernst en vit glögg.

 • Hem till gården

  14

  Hem till gården del 21

  Amy blir sårad när hon får höra hur Joanie känner för henne. Edna oroar sig för att Ashley ska återgå till sina dåliga vanor. Rodney kämpar för att dölja sitt hemliga liv för Georgia.

 • Hem till gården

  15

  Hem till gården del 22

  Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England.

 • Hem till gården

  16

  Hem till gården del 26

  Debbie inser att hennes problem är långt från över. Paddy oroar sig för att Vanessa ska avslöja hans hemlighet. Pengabrist kan innebära slutet för Rubys babyplaner.

 • She's got the look

  17

  She's got the look del 10

  Det är dags för final och två av de fyra återstående deltagarna slås ut efter den första fotograferingen. Fotografen Carlo Bosco står bakom kameran under den sista och avgörande fotograferingen. Juryn får sällskap av Dotte Klingström, som driver en modellagentur, när de utser tävlingens vinnare.

 • Hem till gården

  18

  Hem till gården del 25

  Marlon blir bestört över Paddys senaste obetänksamhet. Ruby uppmuntrar Belle att ge Sean en andra chans.

 • Hem till gården

  19

  Hem till gården del 27

  Skrämmande nyheter får byborna att bli vaksamma. En person från Rubys förflutna kommer till byn.

 • Hem till gården

  20

  Hem till gården del 28

  När Sarah försvinner fruktar Debbie att Cameron ligger bakom det. Ruby kommer med chockerande nyheter till sin mor.