Mannen som sägs ha svaren på alla relationsproblem

Exklusiva serier för dig med TV4 Play Premium

Mest sedda programmen just nu

 • Hellenius hörna

  1

  Hellenius hörna del 1

  Säsongsstart. David gästas av prins Carl Philip som för första gången ställer upp i en större tv-intervju. Han berättar om sitt liv som kunglighet, kärleken till sin blivande hustru Sofia Hellqvist och kampen mot dyslexin. Det blir ett möte som bjuder på både allvar och skratt.

 • Så mycket bättre

  2

  Så mycket bättre del 1

  Säsongsstart. Dagens huvudperson är Ola Salo och han tar med gänget ut i skogen där de får lära sig mer om rawfood. På eftermiddagen får artisterna prova på grunderna i cricket. Dessvärre slutar spelet med att en av deltagarna gör sig illa. Under lunchen och middagen tolkar de andra Olas låtar.

 • Bonde söker fru

  3

  Bonde söker fru del 5

  Det är dags för de fyra utvalda brevskrivarna att flytta in på sin bondes gård och bönderna har fullt upp med att göra sina hem inbjudande. En efter en anländer kvinnorna till gårdarna och de bjuds på rundvandring bland hagar, stall och ladugårdar och de blir imponerade av vad de ser.

 • Nyhetsmorgon

  4

  Nyhetsmorgon

  Aktuella och intressanta personer gästar programmet. Det blir också trisskrap samt nyheter varje halvtimme i veckorna och varje heltimme på helgen. Måndagar - fredagar 05:50-10:00 och helger 07:55-11:30.

 • Idol

  5

  Idol 2014 del 21

  Nio idoler ska bli åtta i den fjärde fredasfinalen och dagens tema är superstjärnor. Förutom idolerna uppträder den amerikanska artisten Ariana Grande.

 • Kalla fakta

  6

  Kalla fakta del 5

  Kalla fakta granskar bilverkstäder och tittar närmare på vad de gör när man lämnar in bilen på service. Programmet avslöjar ett omfattande slarv och fusk och att verkstäder tar betalt för åtgärder som inte är utförda.

 • Bonde söker fru

  7

  Bonde söker fru del 4

  Gruppdejterna är i full gång. Jonathan trivs som fisken i vattnet på sin strandfest. Hos Sebastian är stämningen på topp och Peter passar på att vara ensam en stund med en av sina kvinnor. Erik inser att gruppdejter inte riktigt är hans grej.

 • Idol

  8

  Idol 2014 del 21 - resultatshow

  Nio idoler ska bli åtta i den fjärde fredasfinalen och dagens tema är superstjärnor. Förutom idolerna uppträder den amerikanska artisten Ariana Grande. Se resultatshowen här.

 • Kockarnas kamp

  9

  Kockarnas kamp del 5

  Dagens första utmaning påminner om det klassiska memoryspelet och det blir en tuff nöt att knäcka för kockarna. Jonas Dahlbom står för middagen. I den andra tävlingen ligger fokus på havets delikatesser. Sedan är det dags för såsduellen och fem kockar ska bli fyra.

 • I huvudet på Gunde Svan

  10

  I huvudet på Gunde Svan del 3

  Gunde Svan träffar Carolina Klüft som vid 22 års ålder blev den yngsta friidrottaren någonsin som erövrat samtliga fem internationalle guldmedaljer. Gunde får prova på alla grenar i sju-kamp och han inser hur tufft det är. Han träffar också Carolinas pappa Johnny och maken Patrik.

 • Idol

  11

  Idol extra del 4

 • Dicte

  12

  Dicte del 4

  Dicte hittar ett nytt spår gällande den döda fitnessdrottningen. Hon hittar en mystisk gåva som trädgårdsassistenten fått av offret men det är något med pojkens förklaring som inte stämmer. Dicte tar till drastiska åtgärder som kan kosta henne livet.

 • Hela Sverige bakar

  13

  Hela Sverige bakar del 9

  Det är dags för semifinal och temat är franska smaker. I paradbaket ska de fyra återstående deltagarna göra tre olika bakverk med smakerna kastanj, champagne och pistage. Den tekniska utmaningen består av en fransk kolabakelse. Frågan är vilka tre deltagare som går vidare till final.

 • She's got the look

  14

  She's got the look del 2

  De 27 deltagarna ska bli 12 och de ställs inför två utmaningar. I den första ska de bli fotograferade utan smink för en porträttbild. Den andra fotograferingen går ut på att de ska göra sig så snygga som möjligt och de får bara använda sig av det som de har med sig i sin resväska.

 • Hem till gården

  15

  Hem till gården del 241

  Debbie försöker fly landet. Katie har fått nog men frågan är om Declan kan acceptera att deras äktenskap är över. Sandy förödmjukar Edna.

 • Hellenius hörna

  16

  Hellenius hörna del 2

  David gästas av Molly Sandén som trots att hon bara är 22 år har en lång karriär bakom sig. Molly berättar bland annat om sin uppväxt och om livet i Los Angeles med pojkvännen Danny Saucedo. Molly har med sig ett filmklipp från den kvällen då hon fick sjunga med en av sina största idoler.

 • Hem till gården

  17

  Hem till gården del 242

  Diane konfronterar Nicola. Rhona kämpar med att dölja sitt missbruk.

 • Hem till gården

  18

  Hem till gården del 243

  Debbie ber Cameron att hålla sig borta. Rhona oroar sig för att bli påkommen. Nicola och Steve delar ett intimt ögonblick.

 • Hem till gården

  19

  Hem till gården del 244

  Rhonas missbruk försätter Laurel och Leo in en farlig situation. Cameron lovar Debbie att han ska hålla sig undan vilket krossar hennes hjärta.

 • Hem till gården

  20

  Hem till gården del 245

  Sandy försöker bli sams med Edna. Val och Pollard försöker få Bernice och Steve att investera i deras rörelse.