Mest sedda programmen just nu

 • Bonde söker fru

  1

  Bonde söker fru del 2

  De fyra utvalda bönderna strålar samman på Sundbyholms slott för att speeddejta. Under fem minuter ska de försöka charma kvinnorna de bjudit in till slottet samtidigt som de själva ska hinna få en uppfattning om vilka de vill fortsätta dejta. En uppgift som visar sig vara lättare sagt än gjort.

 • Modus

  2

  Modus del 2

  Inger Johanne blir allt mer varse om att Stina varit med om något hemskt. Ingvar åker till Uppsala för att utreda mordet på biskop Elisabeth Lindgren. Där blir det uppenbart att hemligheter gror under ytan.

 • Idol

  3

  Idol 2015 del 19

  Elva tävlande återstår och dagens tema är one-hit wonders.

 • Unga föräldrar

  4

  Unga föräldrar del 4

  Linn, Tomas och dottern Amy åker till Idre på bowlingcup. I Stockholm har Sindy planerat en överraskning för Michael när de firar sin tvåårsdag. Det är dags för pott-träning för Angelika och Adrian i Lund. I Tungelsta ska Fanny och Pontus dotter Melanie döpas och det är bråttom att hinna få allting klart i tid.

 • Hela Sverige bakar

  5

  Hela Sverige bakar del 4

  Det är dags för temat tårtor och deltagarnas kreativitet sätts på prov. Först ska de göra en tårta med bottnar i två olika storlekar och smakrika fyllningar. Sedan ger Johan och Birgitta de tävlande ett specialgjort gesällprov där vikten ligger på dekoration.

 • Kalla fakta

  6

  Kalla fakta del 1 - Den hemliga kontrollen

  Kalla fakta granskar vårdens svek mot kvinnor och avslöjar hur läkare på svenska vårdcentraler utför oskuldskontroller på unga tjejer.

 • Kockarnas kamp

  7

  Kockarnas kamp del 3

  Det är dags för en ny tävlingsdag och i den första utmaningen handlar det om en degig råvara. I den andra ställs de inför tuff utmaning som vissa längtat efter med andra fasat för. De som hamnar sist ställs inför såsduellen där det avgörs vem som får lämna tävlingen.

 • Bachelor - När leken blev allvar

  8

  Bachelor - När leken blev allvar del 1

  Programstart. Pär har anlänt till Gran Canaria och väntar med spänning på tjejerna. Tjejerna gör sig i ordning inför mötet med Pär och alla är nervösa. När de anländer till huset blir det mingel och det gäller att visa framfötterna för att få en stund på tu man hand med Pär.

 • Spring!

  9

  Avsnitt: Spring! i Hässleholm - "Järnvägsknuten"

  Idag kommer uppdragen gå efter tidtabell och som med all tågtrafik blir utmaningen att hålla tidtabellen. Springarna kommer få fyra uppdrag under dagen. Alla uppdrag är värda 5000kr vardera. Springarna börjar alla med 20.000 i uppdragskassa men klarar Springarna inte att hålla tiden för ett uppdrag så utlöses ”uppdragsgarantin” och Springarna blir av med 5.000 ur dagens pott. De fyra uppdragen var Leksakståget, Lok-A-Like, Skrindtåget och Det Mänskliga Tåget.

 • Parlamentet

  10

  Parlamentet del 7

  I det blå laget finns bland andra David Batra och i det röda syns Nour El Refai och Henrik Hjelt.

 • Hem till gården

  11

  Hem till gården del 7

  Megan lyckas äntligen få de bevis hon behöver. Andy blir kontaktad av en person från sitt förflutna. Del 7 av 300.

Ladda upp inför säsong 2

Hjälp oss att lösa brotten