Mest sedda programmen just nu

 • Farmen

  1

  Farmen del 22

  Paolo kommer med storbondebrevet. Gutta kommer för att dela ut veckans uppdrag och blir chokad över hur ostädat det är på farmen.

 • Sveriges mästerkock

  2

  Sveriges mästerkock del 7

  Det är dags för lagtävling som sker på ett bryggeri där lagen ska skapa två rätter där öl ingår som smaksättare. Det lag som förlorar ställs mot varandra i en elimineringstävling. Där gäller det att väga tiden mot antal ingredienser då varje ingrediens ger tidsavdrag.

 • Päron i solen

  3

  Päron i solen del 2

  Några av föräldrarna ger sig ut på en kameltur medan de andra spelar spökboll i Bahia Feliz. En minigolftävling ger tillfälle till flört och ett par föräldrar badar bubbelpool. En av papporna visar sig vara populär när flera kvinnor vill gå på dejt med honom.

 • Sporten

 • Renées brygga

  5

  Renées brygga del 4

  Renée gästas av Sven Wollter, Maria Lundqvist och Tommy Söderström och det är ett ärligt gäng som alltid vågar stå upp för sig själva. Maria minns uppbrottet från sin familj, Sven hur det är att förlora ett barn och Tommy berättar om ett ingrepp han gjort.

 • Fångarna på fortet

  6

  Fångarna på fortet del 4

  Tävlar gör Glenn Hysén med sönerna Anton och Alexander. De möter familjen Bingo Rimér, Katrin Zytomierska och Nova Rimér. Del 4 av 8.

 • När och fjärran

  7

  När och fjärran del 1

  Säsongsstart. Camilla Läckberg och Simon Sköld åker till Rio de Janeiro på en romantisk resa. Johan Pråmell besöker sin vän Dolph Lundgren i Los Angeles. Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt provar på delikatesser i Verona och blandar sitt eget vin.

 • The Missing

  8

  The Missing del 1

  Seriestart. Året är 2006 och Emily och Tony Hughes och deras lilla son Oliver är på semester i Frankrike. När Tony och Oliver går till en bar försvinner plötsligt Oliver. Tony kontaktar polisen och utredaren Julien Baptiste tror det handlar om kidnappning men Oliver förblir spårlöst försvunnen.

 • Hem till gården

  9

  Hem till gården del 156

  Nyheten om Andy börjar spridas i byn. Laurel ber Doug om en tjänst. Jimmys planer att uppvakta Nicola går inte som han tänkt. Del 156 av 300.

 • Nyheterna

 • Det okända

  11

  Det okända del 3

  Mediet Terry Evans åker till Norrala där Lena Larsson och hennes son Erik bor på en släktgård som har anor från 1600-talet. De har upplevt andlig aktivitet under många år och varit i kontakt med flera medier men utan att situationen blivit bättre. Frågan är om Terry kan lyckas där andra gått bet.

 • Spårlöst

  12

  Spårlöst del 4

  Linda reser till Indonesien tillsammans med Maria Forsblom för att söka efter sin biologiska familj. Hon adopterades till Sverige när hon var fyra månader och har haft en bra uppväxt. Men hon har alltid känt sig vilsen och saknat något som hon hoppas hitta i det land hon kommer från.

 • Bygglov

  13

  Bygglov del 4

  Bygglov beger sig till familjen Granlund i Ockelbo som behöver hjälp med sin nedervåning. Matte, Willy och Lotta fixar ett vardagsrum, tv-rum och matrum och de hämtar inspiration från naturen. Dessutom upptäcker Matte att han har en speciell koppling till familjen.

 • En resa för livet

  14

  En resa för livet del 2

  Lotta besöker ett hospice där hon träffar Patricia, som är svårt sjuk i aids, och hennes två barn. Andreas beger sig till en skola där flera av barnen i barnbyn går. Ulrik fortsätter att skriva på sin låt och Kristin får ta del av bymammornas arbete.

Taktik och rävspel på landet

Se hela säsong 1 & 2 fritt

Livet i en brittisk by

Amatörkockar sätts på prov

Tuffa utmaningar på Fort Boyard

Celebra gäster möter tjänstefolk