Mest sedda programmen just nu

 • Solsidan

  1

  Solsidan del 6

  Annas föräldrar börjar med hemförsäljning av en hälsoprodukt som visar sig vara svårsåld och de ber Anna om hjälp. Alex försöker undvika att väljas till kontaktföräldrar på Wilmas förskola vilket inte är så lätt. Lussan försöker få med Mickan på dubbeldejt nu när hon är provseparerad från Fredde

 • Så mycket bättre

  2

  Så mycket bättre del 6

  Dagens huvudperson är Andreas Kleerup. Det blir relaxavdelning vid poolen och trumsolouppvisning i trädgården. De andra artisterna bjuder på flera av Kleerups största hits i nya versioner. Dessutom har Lisa och Sven-Bertil förberett en flygande överraskning till Andreas.

 • Bonde söker fru

  3

  Bonde söker fru del 10

  Det är dags för de sista dejterna innan bönderna ska göra sitt slutgiltiga val. Marcus tar med sin dejt ut i skärgården och hos Daniel blir det en överraskningspicknick. På Pontus gård planeras det för en musikalisk överraskning och hos Stefan blir det logdans.

 • Bachelor - När leken blev allvar

  4

  Bachelor - Tjejerna avslöjar allt del 8

  Här avslöjar de bortvalda tjejerna i Bachelor - När leken blev allvar vad som egentligen hände. Det blir även bakom kulisserna-material och bortklippta scener. Programledare: Malin Stenbäck.

 • Morden i Sandhamn

  5

  Morden i Sandhamn del 2

  Thomas och Mia försöker kartlägga vad som hände under natten då Victor mördades. De förhör Felicia och hennes vän Ebba men frågan är om Felicia berättar allt hon vet. Samtidigt letar Nora och Jonas letar efter Vera som till slut dyker upp men vägrar att berätta var hon varit.

 • Boy Machine

  6

  Boy Machine del 6

  Gänget träffar Christer Björkman som har en låt han vill att de ska framföra i melodifestivalen. Torkel vägrar eftersom bandet skriver sina egna låtar. Samtidigt får Jens ett tråkigt besked, Hansi har dött. Peders äktenskap knakar i fogarna.

 • Idol

 • Unga föräldrar

  8

  Unga föräldrar del 19

  Tomas i Hedemora får bra respons på ett jobb han har sökt. Fanny och Pontus lämnar bort Melanie för allra första gången för att åka på ett LAN tillsammans. Angelika i Lund tycker att det förväntas mer av henne som mamma, än vad det görs av pappor. Efter en lång flygresa landar Sindy äntligen i USA och det blir ett efterlängtat återseende för mormor och lilla Lucifer som inte har setts på väldigt länge.

 • Hellenius hörna

  9

  Hellenius hörna del 6

  David gästas av artisten Laleh och han ställer frågor till henne som ingen vågat ställa tidigare. Laleh får besök i studion av regissören Josef Fares som upptäckte hennes skådespelartalang när hon gick på gymnasiet och det visas en scen från filmen Jalla! Jalla! som Laleh övertalade Josef att ändra.

 • Nyheterna

 • Hela Sverige bakar junior

  11

  Hela Sverige bakar junior del 1

  Programstart. De nio deltagarna tar sig an tävlingens första tema som är tårtor. De ska göra en kunglig tårta som ska ha minst en fyllning och fin dekoration. Sedan ska de göra en chokladfondant där det gäller att få till den rätta konsistensen i mitten.

 • Tina i fjällen

  12

  Tina i fjällen del 1

  Säsongsstart. Tina får besök av skidskytten och OS-guldmedaljören Björn Ferry och de åker till en anrik jaktvilla. De lagar plättar på risgrynsgröt med lingon och yoghurt och Tina bjuder på sitt bästa köttbullerecept och gör en grillad smörgås över öppen eld.

 • Hem till gården

  13

  Hem till gården del 80

  Cain försöker skydda Belle. Rhona stöttar Laurel. Del 80 av 300.

 • Modus

  14

  Modus del 8

  Säsongsavslutning. Inger Johanne och Ingvar har en klar bild av både mördarens identitet och motiv men är oense om hur man bör agera. Det finns ett sista offer och frågan är vem det är. Stina fattar ett beslut som försätter henne och hennes syster i en farlig situation.

 • Dokumentärfilm

  15

  Tommy Myllymäki - med smak av guld

  Här följer man kocken Tommy Myllymäki på hans resa mot Bocuse d'Or i Lyon i Frankrike, tävlingen som brukar omnämnas som kock-VM är världens mest prestigefyllda tävling för kockar. Tommy ställde upp 2011 och kom tvåa, nu har han bara ett mål i sikte, att vinna.

Samhällsproblem tas om hand med en stor dos humor

Se alla säsonger av Morden i Sandhamn