Lär dig laga en god trerättersmiddag till nyår!

Katastrofen som skakade hela världen

Mest sedda programmen just nu

 • Torpederna

  1

  Torpederna del 6

  Säsongavslutning. Göran kallar in sina torpeder för krismöte, någon har blåst dem och det enda de vet är att en av rånarna har en skottskada. Samtidigt väntar Camilla på Sonny och när han inte dyker upp bestämmer hon sig för att åka hem till sina föräldrar.

 • Bonde söker fru

  2

  Bonde söker fru del 13

  Säsongsavslutning. Linda besöker de fyra bönderna för att ta reda på hur det gått med kärleken. Dessutom besöker hon Oskar Caster som var en av de bönder som fick dejta på egen hand under sommaren. På vissa gårdar spirar kärleken men på andra gick det inte lika bra.

 • Nyhetsmorgon

  3

  Nyhetsmorgon

  Aktuella och intressanta personer gästar programmet. Det blir också trisskrap samt nyheter varje halvtimme i veckorna och varje heltimme på helgen. Måndagar - fredagar 05:50-10:00 och helger 07:55-11:30.

 • Jul med Ernst

  4

  Jul med Ernst del 3

  Säsongsavslutning. Det är dags för julfirande på Stadra gård och Ernst fixar det sista. Bland annat lagar han julskinka, köttbullar och sillsallad. Han gör en mistel av plåt och marschallhållare av konservburkar. Till sist dukar han bordet i matsalen.

 • Bonde söker fru

  5

  Bonde söker fru - vad hände sedan?

  Linda Lindorff träffar kärlekspar från tidigare säsonger av Bonde söker fru. Alla har fått minst ett barn och för Linda blir det första gången hon får träffa de små. Det blir kära återseenden och Linda bjuds på flera överraskningar under resans gång.

 • Torpederna

  6

  Torpederna del 5

  Det är dagen för värdetransportrånet och allt är planerat in i minsta detalj. När Camilla föreslår att hon och Sonny ska gå på spa och han inte lyckas ta sig ur det måste han försöka kombinera spabesöket med värdetransportrånet. Men allt går inte enligt planerna.

 • Hem till gården

  7

  Hem till gården del 30

  Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England.

 • Det största äventyret

  8

  Det största äventyret del 2

  De kvarvarande tävlande tar sig an det mest ödsliga och karga bergsmassivet i världen, Quebrada del Yeso. Det blir en tuff utmaning för lagen och båda drabbas av problem på vägen och det blir en kamp in i målsnöret.

 • Hem till gården

  9

  Hem till gården del 29

  Cameron sätter igång med sin plan för Debbie. Alicia berättar för David om sina känslor. Lindy kommer med ett frestande förslag till Ruby.

 • Hem till gården

  10

  Hem till gården del 27

  Skrämmande nyheter får byborna att bli vaksamma. En person från Rubys förflutna kommer till byn.

 • Singelprogram Nöje

  11

  Diggiloo

  Från 2014 års Diggilooturné bjuder Lena Philipsson, Nanne Grönvall, Jessica Andersson, Eric Gadd, Erik Segerstedt, Oscar Zia, Per Andersson, Magnus Johansson och Nasim al Fakir på en show med musik och humorinslag.

 • Torpederna

  12

  Torpederna del 4

  Sonny lovar Camilla att delta under en föreläsning för kriminalstyrelsens ledning när hennes kriminalvårdsprojekt hotas. Men när han och Nima får i uppdrag att reklamera några defekta automatvapen och Nima upptäcker vad de ska användas till går inget som planerat.

 • Torpederna

  13

  Torpederna del 1

  Seriestart. Sonny har släppts ut från fängelset där han inlett en hemlig relation med sin kontaktperson Camilla. Nu är han redo att flytta ihop med henne och leva Svenssonliv. Men ett sista minuten-bud på deras drömhus ställer till det och Sonny blir tvungen att ta till drastiska åtgärder.

 • Jul med Ernst

  14

  Jul med Ernst del 2

  Ernst fortsätter med förberedelserna inför sitt julfirande. Bland annat skapar han ett juleträd och till julbordet lagar han kalvsylta och gör leverpastej. Det blir också hemlagat julgodis som marsipanravioli. Julgranen kommer på plats och kläs med pappersdekorationer i form av hjärtan och änglar.

 • Jul med Ernst

  15

  Jul med Ernst del 1

  Säsongsstart. Ernst inleder sitt julfirande på Stadra gård med att juldekorera herrgårdens framsida med granar och ris. Det blir också ett blomsterarrangemang med mossa och dörrkransar. Han besöker en julmarkand där han får prova på att stöpa ljus. Tillbaka på gården gör Ernst en vit glögg.

 • Morden i Sandhamn

  16

  Morden i Sandhamn del 3

  Säsongsavslutning. Thomas och Mia försöker spåra alla kustjägare som dykt upp i utredningen. Samtidigt får de veta att befälet Cronwall är försvunnen och det visar sig att han ljugit, han hade träffat Marcus. De drar slutsatsen att han måste ha varit inblandad i mordet men frågan är var han är nu.

 • Singelprogram Nöje

  17

  Julbrasa

  Kallt i juletider? Värm dig framför TV4Play:s julbrasa.

 • Torpederna

  18

  Torpederna del 3

  Sonny och Nima arbetar som torpeder åt Göran och stor del av jobbet går ut på att idka utpressning mot stadens småföretagare. Camilla anar inget och lögnerna tär på Sonny. När ett av hans utpressningsoffer visar sig var en bekant till Camilla ställs allt på sin spets.

 • Så mycket bättre

  19

  Så mycket bättre del 1

  Säsongsstart. Dagens huvudperson är Ola Salo och han tar med gänget ut i skogen där de får lära sig mer om rawfood. På eftermiddagen får artisterna prova på grunderna i cricket. Dessvärre slutar spelet med att en av deltagarna gör sig illa. Under lunchen och middagen tolkar de andra Olas låtar.

 • Sveriges mästerkock

  20

  Så lagar du Mästerkocksjuryns nyårsmeny

  Osäker på vad du ska laga för mat till nyår? Låt då Mästerkockjuryn visa hur du kan laga en god 3-rättermeny till nyårsfesten och tillhörande dryckestips.