Du har väl inte missat...

Alla säsonger av Morden i Sandhamn

Mest sedda programmen just nu

 • Så mycket bättre

  1

  Så mycket bättre del 6

  Huvudperson är Carola Häggkvist som startar dagen i ett rasande tempo med en fysisk frågesport. Hon avslöjar en hemlighet och Orup rör Carola till tårar med sin tolkning av en av hennes låtar. Dagen avslutas med ett uppträdande för lokalbefolkningen och förfest i Carolas husbil.

 • Bonde söker fru

  2

  Bonde söker fru del 10

  Det är dags för val på Jonathans gård och det blir ett tårfyllt avsked. Peter visar prov på sina bakkunskaper för sina damer. Erik tar med sig en av sina brevskrivare på en ridtur till sjön. Sebastian vet inte hur han ska berätta om sina känslor för de kvarvarande tjejerna.

 • Torpederna

  3

  Torpederna del 2

  Renoveringen blir dyrare än väntat och för att Sonny och Camilla ska kunna bo kvar i huset måste Sonny snabbt hitta ett jobb. Nima, Dragan och Kloss hotar en misstänkt tjallare och genom en olyckshändelse råkar Nima ha ihjäl honom. Jonas söker upp Camillas föräldrar för att varna dem för Sonny.

 • Nyhetsmorgon

  4

  Nyhetsmorgon

  Aktuella och intressanta personer gästar programmet. Det blir också trisskrap samt nyheter varje halvtimme i veckorna och varje heltimme på helgen. Måndagar - fredagar 05:50-10:00 och helger 07:55-11:30.

 • Torpederna

  5

  Torpederna del 1

  Seriestart. Sonny har släppts ut från fängelset där han inlett en hemlig relation med sin kontaktperson Camilla. Nu är han redo att flytta ihop med henne och leva Svenssonliv. Men ett sista minuten-bud på deras drömhus ställer till det och Sonny blir tvungen att ta till drastiska åtgärder.

 • Idol

  6

  Idol 2014 del 26

  Fyra idoler ska bli tre och i dagens program framför de varsin låt av Darin och en av sina egna originallåtar.

 • Bonde söker fru

  7

  Bonde söker fru del 9

  Några singelbönder får hjälp med att hitta kärleken. Bönderna har fått brev från sina potentiella partners och valt ut sina favoriter. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att prova på livet som lantbrukare och se om kärlek uppstår. Programledare: Linda Lindorff.

 • Dicte

  8

  Dicte del 8

  Dicte har fått dödshot efter att hon skrev om matchuppgörelsen men hon vägrar att ge upp jakten på att hitta mördaren. Medan Wagner samlar bevis mot huliganledarens bror börjar Dicte misstänka att Roses pojkvän och de andra fotbollspelarna kanske inte är så oskyldiga som alla tror.

 • Idol

  9

  Idol extra del 9

  Malin Stenbäck och Andreas Weise snackar med idolerna och gäster efter den nionde fredagsfinalen av Idol.

 • Morden i Sandhamn

  10

  Morden i Sandhamn del 1

  Säsongsstart. När studenten Marcus Nielsen hittas död pekar allt på självmord men när kriminalinspektör Thomas Andreasson och hans kollega Mia Holmgren undersöker fallet börjar de misstänka att det rör sig om mord. Nora har hyrt ut Brandska villan men inget blir som sommargästen tänkt sig.

 • Idol

  11

  Idol 2014 del 26 - resultatshow

  Fyra idoler ska bli tre och i fredagens program framförde de varsin låt av Darin och en av sina egna originallåtar.

 • Så mycket bättre

  12

  Så mycket bättre del 5

  Johan T Karlsson mer känd under namnet Familjen är dagens huvudperson. Han inleder med en träningsform som förändrat hans liv. Johan berättar om starten på sin karriär och på eftermiddagen ser Johan en chans att ta igen sin förlorade ungdom.

 • Hem till gården

  13

  Hem till gården del 291

  Cameron är övertygad om att han hittat sin utpressare. Rhona oroar sig över att hon kommer förlora Paddy.

 • Hem till gården

  14

  Hem till gården del 293

  En oskyldig man blir gripen för Camerons brott. Paddy blir tvungen att ta hjälp med Rhona. Victoria varnar Amy att hålla sig från Kyle.

 • Tina i fjällen

  15

  Tina i fjällen del 1

  Programstart.Tina gästas av journalisten Hasse Aro men först besöker hon Mittådalens sameby för att driva renhjord. När Hasse kommer ger de sig av till Näsvallens fäbodar. Tillbaka i stallet lagar de entrecote med grillade vindruvor och hemgjorda pommes och middagen avslutas med skönsång

 • Hem till gården

  16

  Hem till gården del 294

  Amy kommer upp med en plan för att komma närmare Kyle. Kerry är fast besluten att stoppa försäljningen av sitt hem.

 • Hem till gården

  17

  Hem till gården del 292

  Rhona lider av svåra abstinensbesvär. Cameron planerar att sätta dit en annan bybo för mordet på Alex. Declan tar till drastiska metoder för att överleva.

 • Hem till gården

  18

  Hem till gården del 295

  Adam blir sårad när hans närmaste misstänker att han är skyldig. Camerons utpressare tar saken till en ny nivå. Amy återförenas med sin son.

 • Hem till gården

  19

  Hem till gården del 296

  Adam misstänker att det är Declan som satt dit honom. Cameron blir chockad när han får reda på vem som plågat honom. Nicola blir återigen charmad av Steve.

 • Fotbollskanalen Europa

  20

  TV: Fotbollskanalen Europa med Messis rekord

  Fotbollskanalen Europa från 23/11.