Mest sedda programmen just nu

 • Bonde söker fru

  1

  Bonde söker fru del 3

  Det är dags för de fyra bönderna att bjuda in sex av sina kvinnor till en gruppdejt. En tar med sina beundrare till ett nostalgimuseum och en annan kör en klassiker och bjuder på grillat och pilbågeskytte. En av bönderna får dessutom oväntat besök precis innan han ska i väg på sin gruppdejt.

 • Modus

  2

  Modus del 3

  Inger Johanne tackar ja till erbjudandet att bli en del av utredningen. Samtidigt försöker hon få informationen från döttrarna att gå ihop, frågan är om det finns ett samband mellan morden. Rolf misstänker att hans man är otrogen och gör upp en plan för hur han ska få veta sanningen.

 • Idol

  3

  Idol 2015 del 19

  Elva tävlande återstår och dagens tema är one-hit wonders.

 • Kalla fakta

  4

  Kalla fakta del 1 - Den hemliga kontrollen

  Kalla fakta granskar vårdens svek mot kvinnor och avslöjar hur läkare på svenska vårdcentraler utför oskuldskontroller på unga tjejer.

 • Unga föräldrar

  5

  Unga föräldrar del 5

  Det har blivit dags för femtonåriga Pontus att säga hejdå till Fanny och dottern Melanie i Tungelsta, och åka hem till Bollnäs igen för att börja i nionde klass. I Hedemora får Tomas och dottern Amy stanna hemma när mamma Linn ska fira bästisen Vanessa som fyllt sjutton år med en tjejkväll. Sindy och lilla Lucifer går på Stockholm Fashion Week och Sindy berättar om en tuff tid i sitt liv. I Lund har Angelika har ordnat stort kalas när sonen Adrian fyller tre år.

 • Bachelor - När leken blev allvar

  6

  Bachelor - När leken blev allvar del 1

  Programstart. Pär har anlänt till Gran Canaria och väntar med spänning på tjejerna. Tjejerna gör sig i ordning inför mötet med Pär och alla är nervösa. När de anländer till huset blir det mingel och det gäller att visa framfötterna för att få en stund på tu man hand med Pär.

 • Kockarnas kamp

  7

  Kockarnas kamp del 3

  Det är dags för en ny tävlingsdag och i den första utmaningen handlar det om en degig råvara. I den andra ställs de inför tuff utmaning som vissa längtat efter med andra fasat för. De som hamnar sist ställs inför såsduellen där det avgörs vem som får lämna tävlingen.

 • Hela Sverige bakar

  8

  Hela Sverige bakar del 5

  Dagens tema är bröd och deltagarnas kreativitet sätts på prov. I paradbaket ska de använda rotfrukter, frukter eller grönsaker i brödet som även ska vara nyskapande i formen. I den tekniska utmaningen ska de göra tilltugg och jobba i par vilket blir en prövning för många.

 • Parlamentet

  9

  Parlamentet del 7

  I det blå laget finns bland andra David Batra och i det röda syns Nour El Refai och Henrik Hjelt.

 • Spring!

  10

  Avsnitt: Spring! i Hässleholm - "Järnvägsknuten"

  Idag kommer uppdragen gå efter tidtabell och som med all tågtrafik blir utmaningen att hålla tidtabellen. Springarna kommer få fyra uppdrag under dagen. Alla uppdrag är värda 5000kr vardera. Springarna börjar alla med 20.000 i uppdragskassa men klarar Springarna inte att hålla tiden för ett uppdrag så utlöses ”uppdragsgarantin” och Springarna blir av med 5.000 ur dagens pott. De fyra uppdragen var Leksakståget, Lok-A-Like, Skrindtåget och Det Mänskliga Tåget.

 • Hem till gården

  11

  Hem till gården del 11

  Charity når botten och Laurel blir allt mer bekymrad. Sam fattar ett ogenomtänkt beslut. Del 11 av 300.

 • Heja Sverige

  12

  Heja Sverige del 5

  Den svenska truppen bjuds på mingel där de får träffa Hollywoodfruar och den svenska idrottsministern. Sedan sätter tävlingarna i gång och när det blir Daniels tur att tävla i judo inträffar något som äventyrar hans deltagande. Simlaget och bowlinglaget vinner medaljer.

 • Det okända

  13

  Det okända del 7

  Ylva Cederholm och Caroline Giertz beger sig hem till Evelina i Enköping. Hemma hos henne finns en närvaro som ställer till med bus. Hon har även hört steg på nätterna och någon som ropar efter mamma. Frågan är om Ylva kan hjälpa Evelina med hennes spöke.

Ladda upp inför säsong 2

Bachelorn Pär möter kärleken