Händelserna som sent kommer att glömmas

Förgyll helgen med komik

Mest sedda programmen just nu

 • Idol

  1

  Idol 2014 del 11

  Det är dags för det sista och avgörande momentet den här veckan, solosången. De kvarvarande deltagarna ska välja en låt som de ska framföra för juryn. Flera av de tävlande har blivit sjuka och många är nervösa, något som kan påverka deras uppträdande och riskera deras chans att gå vidare.

 • Idol

  2

  Idol 2014 del 10

  Slutaudition fortsätter och det är dags för gruppmomentet. Dagen blir inte vad juryn förväntat sig och många får hård kritik efter sina framträdanden. När alla grupper uppträtt är det dags för juryn att meddela vilka som går vidare och vilka som får lämna tävlingen.

 • Idol

  3

  Idol 2014 del 12

  Slutaudition närmar sig sitt slut och det är nu det avgörs vilka som går vidare till kvalveckan och vilka som får lämna tävlingen. Det blir en tuff dag med mycket gråt, både av glädje för de som går vidare och av sorg för de vars resa är över.

 • Idol

  4

  Idol 2014 - TV4 Play-biljetten del 1

  Tusentals har via tv4.se sökt om att få den åtråvärda TV4 Play-biljetten och en chans att bli Idol 2014. I TV4 Play-biljettens webbunika avsnitt får vi följa det urval av sökande som möter Idol-juryn. I första programmet träffar bl.a. Josephine Sare och Ludvig Turner Idol-juryn. Del 1 av 5.

 • Idol

  5

  Idol 2014 - TV4 Play-biljetten del 2

  Tusentals har via tv4.se sökt om att få den åtråvärda TV4 Play-biljetten och en chans att bli Idol 2014. I TV4 Play-biljettens webbunika andra avsnitt får vi bland anant träffa Lisa Strålin Åsberg och Ben Mitkus. Del 2 av 5.

 • Val 2014

  6

  Debatten 11 september

 • Nyhetsmorgon

  7

  Nyhetsmorgon

  Aktuella och intressanta personer gästar programmet. Det blir också trisskrap samt nyheter varje halvtimme i veckorna och varje heltimme på helgen.

 • Idol

  8

  Idol 2014 - TV4 Play-biljetten del 3

  Tusentals har via tv4.se sökt om att få den åtråvärda TV4 Play-biljetten och en chans att bli Idol 2014. I TV4 Play-biljettens webbunika andra avsnitt får vi bland annat träffa Denni Omanovic, Joakim Nyberg och Emanuel Ravelius. Del 3 av 5.

 • Idol

  9

  Idol 10 år

  Det har gått tio år sedan Idol gjorde sitt intåg i de svenska hemmen och många deltagare är i dag kända artister. Här blickar man tillbaka på de gångna åren och bjuder på de bästa och värsta ögonblicken i Idols historia.

 • Idol

  10

  Idol 2014 - TV4 Play-biljetten del 5

  Tusentals har via tv4.se sökt om att få den åtråvärda TV4 Play-biljetten och en chans att bli Idol 2014. I TV4 Play-biljettens sista avsnitt står 8 personer inför juryn. Bara 2 går vidare till tittarnas val. Del 5 av 5.

 • Idol

  11

  Idol 2014 del 9

  Det är dags för slutaudition i Idol 2014 och alla de som belönats med en guldbiljett samlas på Cirkus i Stockholm för att träffa juryn. Men det blir inte riktigt som de tävlande förväntat sig då juryn kommer med ett överraskande besked.

 • Idol

  12

  Idol 2014 - TV4 Play-biljetten del 4

  Tusentals har via tv4.se sökt om att få den åtråvärda TV4 Play-biljetten och en chans att bli Idol 2014. I TV4 Play-biljettens webbunika andra avsnitt får vi bland annat träffa Alexander Beyer och Troy James. Del 4 av 5.

 • Parlamentet

  13

  Parlamentet - superval 2014 del 4

  Här debatterar Parlamentets panel på sitt alldeles egna sätt. Alla begrepp ställs på huvud och det bjuds på en osaklig valdebatt under ledning av Anders S Nilsson. Medverkar gör bland andra Björn Gustafsson, Sissela Kyle, Johan Rheborg, Petra Mede och Robert Gustafsson.

 • Hela Sverige bakar

  14

  Hela Sverige bakar del 3

  Turen har kommit till desserter och under paradbaket ska deltagarna visa upp sina favoritdesserter. I den tekniska utmaningen ska de laga en chokladpudding. Den enda erfarenheten som deltagarna har av att laga chokladpudding är pulvervarianten, men de lyckas ändå imponera på domarna.

 • Sporten

  15

  Sporten måndag 22.35

 • Hela Sverige bakar

  16

  Hela Sverige bakar del 2

  Veckans tema är småkakor. I paradbaket ska deltagarna baka tre olika sorters valfria småkakor, något som ger upphov till både frustration och tårar. Den tekniska utmaningen går ut på att baka vaniljhjärtan. Det blir en svår utmaning då ingen av deltagarna har bakat den hjärtformade kakan förut.

 • Tina på besök

  17

  Tina på besök del 2

  Tina besöker Magnus Samuelsson i hans sommarstuga vid sjön Sommen i Östergötland. Det blir en fartfylld dag där de tränar, kör rally, skjuter lerduva och tar fyrhjulingar ut i skogen där de grillar smörgåsar. Sedan fixar de en middag som de bjuder Magnus familj på.

 • Hem till gården

  18

  Hem till gården del 181

  Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England.

 • Hem till gården

  19

  Hem till gården del 183

  Priya blir chockerad när hon får reda på något om Archies far. Declan är rasande på Steve.

 • Hem till gården

  20

  Hem till gården del 182

  Charity konfronterar Jai. Steve ser fram emot att hämnas Declan. Brenda söker tröst hos familjen och Bob.