Mest sedda programmen just nu

 • Sveriges mästerkock

  1

  Sveriges mästerkock del 6

  Deltagarna ställs inför nya utmaningar och i den första ska de skapa en ny rätt av gårdagens rester. Kreativiteten flödar hos vissa medan andra fasar för uppgiften. De som inte lyckas övertyga juryn ställs inför elimineringstävlingen där det gäller att kopiera en rätt som Leif Mannerström lagat.

 • Farmen

  2

  Farmen del 20

  Vinsten från grannfejden blev Antons ankomst till Farmen. Det är en mycket exalterad ny farmare som anlänt och det är dags att bevisa sin plats i gruppen. På Sörgården tar man tjuren vid hornen och vänder blad, en nystart. Veckans uppdrag flyter på och Storbonden Sara-Marie och hennes Gårdsguss Pernilla är mycket nöjda med resultaten och varandra. Spekulationerna är många och det är dags för Storbonden att utse sin förstekämpe.

 • Bygglov

  3

  Bygglov del 4

  Bygglov beger sig till familjen Granlund i Ockelbo som behöver hjälp med sin nedervåning. Matte, Willy och Lotta fixar ett vardagsrum, tv-rum och matrum och de hämtar inspiration från naturen. Dessutom upptäcker Matte att han har en speciell koppling till familjen.

 • När och fjärran

  4

  När och fjärran del 1

  Säsongsstart. Camilla Läckberg och Simon Sköld åker till Rio de Janeiro på en romantisk resa. Johan Pråmell besöker sin vän Dolph Lundgren i Los Angeles. Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt provar på delikatesser i Verona och blandar sitt eget vin.

 • Päron i solen

  5

  Päron i solen del 1

  Programstart. Singelföräldrarna och deras barn anländer till Gran Canaria. Under kvällen presenterar sig alla familjerna för varandra och de får lära sig mer om aktivitetstavlan. Nästa dag åker några deltagare på en ubåtstur samtidigt som det är dags för den första dejten.

 • Renées brygga

  6

  Renées brygga del 4

  Renée gästas av Sven Wollter, Maria Lundqvist och Tommy Söderström och det är ett ärligt gäng som alltid vågar stå upp för sig själva. Maria minns uppbrottet från sin familj, Sven hur det är att förlora ett barn och Tommy berättar om ett ingrepp han gjort.

 • Fångarna på fortet

  7

  Fångarna på fortet del 4

  Tävlar gör Glenn Hysén med sönerna Anton och Alexander. De möter familjen Bingo Rimér, Katrin Zytomierska och Nova Rimér. Del 4 av 8.

 • Det okända

  8

  Det okända del 2

  Mediet Pierre Hesselbrandt beger sig till Storvik där Gurli Malm äger ett stort hus som rymmer både hennes antikaffär och bostad till henne och dottern Moniqas familj. Gurli och Moniqa tror att huset även rymmer en hel del spöken.

 • En resa för livet

  9

  En resa för livet del 1

  Säsongsstart. Artisterna besöker SOS barnby i gruvstaden Rustenburg i Sydafrika där de möter barn som är föräldralösa eller övergivits. Lotta och Ulrik ger sig i väg och träffar fyra barn som lever ensamma i ett skjul och Kristin besöker ett barnhem. Artisterna börjar också skriva på sina låtar.

 • Hem till gården

  10

  Hem till gården del 148

  David är obekväm över Lachlans närvaro. Rhona oroar sig för Pearl. Del 148 av 300.

 • Gladiatorerna

  11

  Gladiatorerna special

  Här möter kända personligheter arenans gladiatorer. Tävlar gör Anton Hysén, Malin Moström Alexander Hermansson och Alexandra Bring. Programledare: Gry Forssell.

 • Partners in crime

  12

  Partners in crime del 4

  Tommy får ett uppdrag av Carter som han måste hålla hemligt även för Tuppence eftersom det finns en läcka inom organisationen och Tommy är den enda Carter kan lita på. Hans uppgift är att hitta en sovjetisk agent och en kidnappad forskare.

 • Spårlöst

  13

  Spårlöst del 3

  Ray åker till USA tillsammans med Hans Fahlén för att hitta sin son. Innan Ray flyttade till Sverige gjorde han en amerikansk kvinna gravid och han åkte till regelbundet till USA för att träffa sin son. Men så fick han plötsligt inte träffa honom längre.

 • Sporten

Titta ikapp Farmen

Se succéserien säsong 1 & 2

Livet i en brittisk by kantad av konflikter och kärlek

Amatörkockar sätts på prov

Fångarna på fortet

Celebra gäster möter tjänstefolk