Mest sedda programmen just nu

 • Modus

  1

  Modus del 2

  Inger Johanne blir allt mer varse om att Stina varit med om något hemskt. Ingvar åker till Uppsala för att utreda mordet på biskop Elisabeth Lindgren. Där blir det uppenbart att hemligheter gror under ytan.

 • Bonde söker fru

  2

  Bonde söker fru del 2

  De fyra utvalda bönderna strålar samman på Sundbyholms slott för att speeddejta. Under fem minuter ska de försöka charma kvinnorna de bjudit in till slottet samtidigt som de själva ska hinna få en uppfattning om vilka de vill fortsätta dejta. En uppgift som visar sig vara lättare sagt än gjort.

 • Spring!

  3

  Avsnitt: Spring! i Hässleholm - "Järnvägsknuten"

  Idag kommer uppdragen gå efter tidtabell och som med all tågtrafik blir utmaningen att hålla tidtabellen. Springarna kommer få fyra uppdrag under dagen. Alla uppdrag är värda 5000kr vardera. Springarna börjar alla med 20.000 i uppdragskassa men klarar Springarna inte att hålla tiden för ett uppdrag så utlöses ”uppdragsgarantin” och Springarna blir av med 5.000 ur dagens pott. De fyra uppdragen var Leksakståget, Lok-A-Like, Skrindtåget och Det Mänskliga Tåget.

 • Idol

  4

  Idol 2015 del 19

  Elva tävlande återstår och dagens tema är one-hit wonders.

 • Unga föräldrar

  5

  Unga föräldrar del 1

  I premiäravsnittet av säsong två får vi återigen träffa Michael och Sindy från säsong ett som bor tillsammans med sonen Lucifer i Stockholm. Från säsong ettfår vi också fortsätta följa Linn och Tomas med dottern Amy i Hedemora. Nya för säsongen är Fanny och Pontus, som bara är femton år, med dottern Melanie, samt ensamstående mamman Angelika med sonen Adrian från Lund.

 • Kockarnas kamp

  6

  Kockarnas kamp del 2

  Alla kockar är kvar i tävlingen men nu börjar kampen på riktigt. I den första utmaningen gäller det att både vara snabb och noggrann. I den andra tävlingen handlar det om att få ut maximalt av råvaran. De som inte lyckas så bra ställs inför en såsduell där det avgörs vem som får lämna tävlingen.

 • Hela Sverige bakar

  7

  Hela Sverige bakar del 4

  Det är dags för temat tårtor och deltagarnas kreativitet sätts på prov. Först ska de göra en tårta med bottnar i två olika storlekar och smakrika fyllningar. Sedan ger Johan och Birgitta de tävlande ett specialgjort gesällprov där vikten ligger på dekoration.

 • Parlamentet

  8

  Parlamentet del 6

  I det blå laget finns Kristoffer Appelquist och Bianca Kronlöf. I det röda syns Soran Ismail och Henrik Hjelt.

 • Hem till gården

  9

  Hem till gården del 1

  Debbie fruktar att Ross är ett hinder. Ashley är på bristningsgränsen. Finn får ett lovande meddelande. Del 1 av 300.

 • Det okända

  10

  Det okända del 6

  Mediet Terry Evans hälsar på hos Carina och Branko Nikolic som upplever att det spökar i deras café och det närbelägna hemmet. De slår fast att någon eller något försöker sabotera deras verksamhet.

Hjälp oss att lösa brotten

Humoristiskt när tittarna säger sitt