Mest sedda programmen just nu

 • Farmen

  1

  Farmen del 16

  Farmarna lägger sista handen på denna veckas uppdrag och Gutta kommer för inspektion. Farmarna är spända på Guttas bedömning då längtan efter grisarna är stor. När förstekämpen Sara-Marie ska göra sitt andrekämpeval får allt en oväntad vändning. Kämparna möts i Tinget för tvekamp och en deltagare tvingas lämna Farmen.

 • Sveriges mästerkock

  2

  Sveriges mästerkock del 6

  Deltagarna ställs inför nya utmaningar och i den första ska de skapa en ny rätt av gårdagens rester. Kreativiteten flödar hos vissa medan andra fasar för uppgiften. De som inte lyckas övertyga juryn ställs inför elimineringstävlingen där det gäller att kopiera en rätt som Leif Mannerström lagat.

 • Gladiatorerna

  3

  Gladiatorerna special

  Här möter kända personligheter arenans gladiatorer. Tävlar gör Anton Hysén, Malin Moström Alexander Hermansson och Alexandra Bring. Programledare: Gry Forssell.

 • Päron i solen

  4

  Päron i solen del 1

  Programstart. Singelföräldrarna och deras barn anländer till Gran Canaria. Under kvällen presenterar sig alla familjerna för varandra och de får lära sig mer om aktivitetstavlan. Nästa dag åker några deltagare på en ubåtstur samtidigt som det är dags för den första dejten.

 • Bygglov

  5

  Bygglov del 4

  Bygglov beger sig till familjen Granlund i Ockelbo som behöver hjälp med sin nedervåning. Matte, Willy och Lotta fixar ett vardagsrum, tv-rum och matrum och de hämtar inspiration från naturen. Dessutom upptäcker Matte att han har en speciell koppling till familjen.

 • När och fjärran

  6

  När och fjärran del 1

  Säsongsstart. Camilla Läckberg och Simon Sköld åker till Rio de Janeiro på en romantisk resa. Johan Pråmell besöker sin vän Dolph Lundgren i Los Angeles. Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt provar på delikatesser i Verona och blandar sitt eget vin.

 • Renées brygga

  7

  Renées brygga del 3

  Renée gästas av Jonas Hallberg, Dragomir Mrsic och Jessica Almenäs. Det blir en underhållande dag med kampsport och samtal om livet. Kvällen avslutas med surströmming något Jessica uppskattar medan Dragomir inte är lika förtjust.

 • Det okända

  8

  Det okända del 2

  Mediet Pierre Hesselbrandt beger sig till Storvik där Gurli Malm äger ett stort hus som rymmer både hennes antikaffär och bostad till henne och dottern Moniqas familj. Gurli och Moniqa tror att huset även rymmer en hel del spöken.

 • Fångarna på fortet

  9

  Fångarna på fortet del 3

  Tävlar gör Camilla Läckberg, Simon Sköld och Jenny "Kitsune" Adolfsson. De möter Tess Merkel, Kenny Solomons och Cecilia "Amazon" Benjaminson.

 • Hem till gården

  10

  Hem till gården del 148

  David är obekväm över Lachlans närvaro. Rhona oroar sig för Pearl. Del 148 av 300.

 • En resa för livet

  11

  En resa för livet del 1

  Säsongsstart. Artisterna besöker SOS barnby i gruvstaden Rustenburg i Sydafrika där de möter barn som är föräldralösa eller övergivits. Lotta och Ulrik ger sig i väg och träffar fyra barn som lever ensamma i ett skjul och Kristin besöker ett barnhem. Artisterna börjar också skriva på sina låtar.

 • Nyheterna

 • Spårlöst

  13

  Spårlöst del 3

  Ray åker till USA tillsammans med Hans Fahlén för att hitta sin son. Innan Ray flyttade till Sverige gjorde han en amerikansk kvinna gravid och han åkte till regelbundet till USA för att träffa sin son. Men så fick han plötsligt inte träffa honom längre.

 • Solsidan

  14

  Solsidan del 1

  Seriestart. Del 1 av 10. Alex och hans sambo Anna väntar sitt första barn och ska flytta in i Alex gamla barndomshem i Saltsjöbaden. Men det dröjer inte länge förrän de stöter på problem i form av Alex mamma, Margareta, som har svårt att släppa taget om sitt gamla hem. Alex får goda råd om hur viktigt det är med utsikten av sin granne och barndomsvän Fredde.

 • Partners in crime

  15

  Partners in crime del 4

  Tommy får ett uppdrag av Carter som han måste hålla hemligt även för Tuppence eftersom det finns en läcka inom organisationen och Tommy är den enda Carter kan lita på. Hans uppgift är att hitta en sovjetisk agent och en kidnappad forskare.

Titta ikapp Farmen

Se succéserien säsong 1 & 2

Livet i en brittisk by kantad av konflikter och kärlek

Amatörkockar sätts på prov

Fångarna på fortet

Celebra gäster möter tjänstefolk