Från verkliga livet

Seriefrossa i TV4 Play

Mest sedda programmen just nu

 • Ack Värmland

  1

  Ack Värmland del 9

  Fanny anser att Anette är alldeles för sur och negativ så Anette anmäler sig till en kurs i positivit tänkande. Pontus är orolig för hur det ska gå med papparollen och ber Ola att skaffa dem en faderskapsmentor. Men den fembarnspappa som Ola anlitar är kanske inte den bästa kandidaten.

 • Gladiatorerna

  2

  Gladiatorerna del 8

  På herrsidan tävlar före detta ishockeyspelaren Hugo Rosas från Stockholm och handbolls- och fotbollsspelaren Pontus Ekström från Vetlanda. På damsidan möts ishockeyspelaren Michelle Claesson från Lidköping och yrkesmilitären Hanna Ooi Friberg från Sundsvall.

 • Robinson - love edition

  3

  Edens lustgård del 20

  Del 20 av 27.

 • Hellenius hörna

  4

  Hellenius hörna del 7

  David gästas av artisten Zara Larsson.

 • Sveriges yngsta mästerkock

  5

  Sveriges yngsta mästerkock del 6

  Det är dags för semifinal och småkockarna ställs ännu en gång inför den mystiska boxen. En person de känner väl blir ledtråden i den första tävlingen. De får också besök av Leila Lindholm och utmaningen blir att efterlikna hennes bärbakelse. Poängen från dagens tävlingar sparas till nästa vecka.

 • Unga föräldrar

  6

  Unga föräldrar del 10

  Del 10 av 12. I Stockholm tar Tomas och Amanda med sig Sophie ut på traditionellt valborgsfirande med brasa och chokladhjul och just den här kvällen verkar turen vara på familjens sida. Sindy och Micke packar ihop familjen på tåget till Göteborg för att hälsa på Mickes syster och resan avslutas med en tur till Ullared. Jakob överraskar Cornelia och Alwin med en utflykt och i Borlänge är Vanessa fullt engagerad i sitt nya jobb på Öppna förskolan där hon leder en grupp för unga föräldrar.

 • Welcome to Sweden

  7

  Welcome to Sweden del 7

  Bruce får den tvivelaktiga äran att träna ett barnlag i basket. Barnen kan inte engelska och skrattar gott åt Bruces försök att göra sig förstådd på svenska. Emma lider av efterdyningarna av möhippan och Olof bestraffar henne. Birger riskerar att förlora sin snickarverkstad.

 • Hela kändis-Sverige bakar

  8

  Hela kändis-Sverige bakar del 1

  Säsongsstart. Här delar kändisar med sig av sina favoritrecept. Det blir allt från födelsedagstårtor till frukostbröd och småkakor. Deras bakverk bedöms av Birgitta Rasmusson och Johan Sörberg. Vinnaren får skänka vinsten till välgörande ändamål. Programledare: Tilde De Paula Eby.

 • Hem till gården

  9

  Hem till gården del 212

  Del 212 av 300.

 • Let´s dance

 • Ernst i Toscana

  11

  Ernst i Toscana del 5

  Säsongsavslutning. Ernst ställer till med en avslutningsfest för alla sina nyvunna vänner. Till den gör han aperitivos och lagar både en toskansk och österrikisk kalvschnitzelrätt. Ernst åker också i väg till staden Pienza där det hålls festival för pecorinoosten.

 • Kalla fakta

  12

  Kalla fakta del 3 - Lurad av tandläkaren

  När Thereses tandläkare påstod att hon hade sju hål visade det sig vid en annan kontroll vara ren bluff. Hundratusentals svenskar luras varje år att betala för mycket för sin tandvård. Kalla fakta avslöjar det utbredda tandläkarfusket.

 • Svenska fall för FBI

  13

  Svenska fall för FBI del 3

  Bo och Mark utreder mordet på Elmas Hackå som den 28 november 1994 mördades i sitt trapphus. Ett mord som kan liknas vid en avrättning. Hon hade nyligen separerat och levde under ständiga hot från sin före detta man. Detta är enligt polisen kanske Sveriges första hedersmord.