Mest sedda programmen just nu

 • Solsidan

  1

  Solsidan del 7

  Anna har fått en roll i en polisserie och gör studiebesök hos riktiga poliser där hennes fördomar ställs snabbt på ända. Alex blir uppläxad av en beskäftig man på återvinningsstationen. I ett försök att hitta tillbaka till varandra provar Fredde och Mickan på rollspel.

 • Bonde söker fru

  2

  Bonde söker fru del 10

  Det är dags för de sista dejterna innan bönderna ska göra sitt slutgiltiga val. Marcus tar med sin dejt ut i skärgården och hos Daniel blir det en överraskningspicknick. På Pontus gård planeras det för en musikalisk överraskning och hos Stefan blir det logdans.

 • Så mycket bättre

  3

  Så mycket bättre del 7

  Lisa Nilsson är dagens huvudperson. Under hennes lunch flyttar hela orkestern ut i det gröna där Sven-Bertil framför en magisk tolkning av en av Lisas hits. Fille överraskar Lisa med en hemlig gäst och det hela slutar med ett ensamdisco vid havet.

 • Bachelor - När leken blev allvar

  4

  Bachelor - Tjejerna avslöjar allt del 8

  Här avslöjar de bortvalda tjejerna i Bachelor - När leken blev allvar vad som egentligen hände. Det blir även bakom kulisserna-material och bortklippta scener. Programledare: Malin Stenbäck.

 • Morden i Sandhamn

  5

  Morden i Sandhamn del 2

  Thomas och Mia försöker kartlägga vad som hände under natten då Victor mördades. De förhör Felicia och hennes vän Ebba men frågan är om Felicia berättar allt hon vet. Samtidigt letar Nora och Jonas letar efter Vera som till slut dyker upp men vägrar att berätta var hon varit.

 • Idol

  6

  Idol 2015 del 27

  Juryn bestående av Anders Bagge, Laila Bagge Wahlgren och Alexander Bard söker efter Sveriges nästa superstjärna bland tusentals sökande. Efter auditionturnén får tittarna rösta fram sin idol under fredagsfinalerna. Vinnaren får ett skivkontrakt. Programledare: Pär Lernström.

 • Unga föräldrar

  7

  Unga föräldrar del 20

  Fanny och Anton i Visby åker ut till familjens landställe, och Fannys pappa får träffa sitt lilla barnbarn för första gången. Micke i Stockholm jobbar vidare med att lasra bort sina tatueringar, men det går trögt. Fanny, Pontus och dottern Melanie åker till badhuset med hela Pontus familj. Tompa har äntligen blivit kallad till en jobbintervju, men det finns ett litet problem: Linn är inte hemma så lilla Amy måste också följa med på intervjun.

 • Boy Machine

  8

  Boy Machine del 7

  Boy Machine är på plats för Melodifestivalens första deltävling. Stargaze dominerar löpsedlarna och Mange tror att bandets underläge beror på att de fått för lite tid i media. Han föreslår att Jens ska ljuga för tidningarna för att få rubriker. Kärleken börjar åter spira mellan Torkel och Pippi.

 • Hellenius hörna

  9

  Hellenius hörna del 7

  David gästas av musikern Björn Ulvaeus.

 • Hela Sverige bakar junior

  10

  Hela Sverige bakar junior del 2

  Temat är småkakor och deltagarna bakar först två sorters småkakor, en som ska dekoreras efter att den varit i ugnen och en som ska bakas med två eller fler färger. I den tekniska utmaningen gör de dubbla småkakor med fyllning.

 • Hem till gården

  11

  Hem till gården del 85

  Cain vill hjälpa Charity. Doug oroar sig för Laurel och Marlon. Diane försöker få Andy och Robert att bli sams. Del 85 av 300.

 • Född i fel kropp

  12

  Född i fel kropp del 1

  Programstart. Om människor som känner sig födda i fel kön. Man träffar brittiska familjer som försöker hitta rätt väg för sina barn som känner sig vilse i sin könsidentitet. Medverkar gör även amerikanska familjer där söner blivit döttrar och så följer man en grupp unga kvinnor under sina könsbyten.

 • Kjell

  13

  Kjell – Mot nya mål - del 1 av 24

  Birgitta är spelgalen och hästtokig. Peter vilseleder sig själv med en taxi.

Samhällsproblem tas om hand med en stor dos humor

Se alla säsonger av Morden i Sandhamn