Exklusivt i TV4 Play Premium:

På lördag är Gladiatorerna tillbaka

Mest sedda programmen just nu

 • Fångarna på fortet

  1

  Fångarna på fortet del 2

  Del 2 av 6.

 • Nyhetsmorgon

  2

  Nyhetsmorgon

  Aktuella och intressanta personer gästar programmet. Det blir också trisskrap samt nyheter varje halvtimme i veckorna och varje heltimme på helgen. Måndagar - fredagar 05:50-10:00 och helger 07:55-11:30.

 • Det okända

  3

  Det okända del 2

  Det holländske mediet Birkan Tore åker till ett ridhus i Norrköping där det sedan lång tid tillbaka har gått rykten om spöken. När ridhusets medlemmar började dra sig för att komma dit nattetid inser ordföranden Jennifer Carlegrim att något måste göras.

 • Farmen

  4

  Farmen del 5

  Matbristen tär på farmarna och flera konflikter kommer upp till ytan. Palo kommer till gården med nyheter och för att ta reda på vem som ska bli andrekämpe. Efter en natt i kämpestugorna återvänder Paolo för att ta reda på vilken tvekamp andrekämpen valt. Sedan är det dags för tinget och tvekamp.

 • Farmen

  5

  Farmen del 6

  Efter en vecka på farmen börjar vissa av deltagarna hamna i en energisvacka. Dessutom blir en av dem sjuk. Paolo anländer till gården för att lämna över storbondebrevet. Sedan dyker Gutta upp för inspektion och träffa veckans storbonde. På kvällen väntar en överraskning på farmarna.

 • Sveriges mästerkock

  6

  Sveriges mästerkock del 6

  Amatörkockarna får besök av en stjärnkock. I utmaningen ska de laga en rätt under samma förutsättningar utifrån en mystisk box. Tre av amatörkockarna lyckas inte övertyga juryn och tvingas tävla i elimineringen som sätter kreativiteten på prov.

 • Farmen

  7

  Farmen del 7

  Alla deltagare är imponerade av veckans storbonde samtidigt som fler blir sjuk och frågan är om det beror på matbrist. Gutta anländer till gården med belöningen för förra veckans uppdrag.

 • Familjen Annorlunda

  8

  Familjen annorlunda del 1

  Säsongsstart. Familjen Norrström plockar äpplen och gör sedan en paj av dem. Familjen Wahlström åker till en fiskerestaurang och under tiden de väntar på bord passar barnen på att leka av sig. Hos familjen Ilmrud bestämmer sig pappa Mikael för att överraska mamma Madeleine med en middag.

 • Biggest loser

  9

  Biggest loser - tro, hopp och kärlek del 1

  Säsongsstart. De fjorton deltagarna anländer till slottet. Bland dem finns tävlingens största deltagare någonsin. Deras nya tränare kör i gång direkt med stenhård träning. En av de tävlande vinner ett val som kommer att få konsekvenser under flera veckor framöver.

 • Farmen

  10

  Farmen del 8

  Två farmare mår allt sämre samtidigt bråkar deltagarna om vem som verkligen är sjuk och vem som överdriver. Till råga på allt har kossorna rymt. Det är även dags för storbonden att göra sitt förstekämpeval.

 • Farmen

  11

  Farmen del 9

  Farmarna kämpar på med uppdragen då de inte vill misslyckas igen. Samtidigt så har de på torpet det bra och ett brev anländer. Förstekämpen försöker bestämma sig för vem den ska möta i tinget.

 • Farmen

  12

  Farmen del 4

  Deltagarna är stressad över att få klart alla uppdrag de fick av Gutta. Samtidigt riktar flera av dem kritik mot storbonden. Gutta anländer för att inspektera veckans uppdrag, en inspektion som väcker många känslor.

 • Sveriges mästerkock

  13

  Sveriges mästerkock del 5

  De tolv utvalda amatörkockarna anländer till Mästerkocksköket för att tävla om titeln Sveriges mästerkock 2015. Den första utmaningen är en lagtävling där de ska laga en valfri rätt. De som inte lyckas övertyga juryn ställs inför en elimineringstävling där de ska lag en italiensk klassiker.

 • Biggest loser

  14

  Biggest loser - tro, hopp och kärlek del 2

  Deltagarna träffar läkaren Charlotte Gyllenram som berättar om riskerna med övervikt, något som ger dem en rejäl tankeställare. Oro och missnöje sprider sig på slottet och tävlingens första invägning bjuder på två tuffa besked.

 • Det största äventyret

  15

  Det största äventyret del 7

  Säsongsavslutning. Tio idrottsstjärnor ska i två lag tävla om att ta sig snabbast tillbaka till civilisationen från ödemarken. Det lag som kommer sist gör upp om vem som får lämna tävlingen. Den deltagare som klarar strapatserna bäst kommer att stå som slutgiltig segrare. Programledare: Peter Jihde.

 • Familjen Annorlunda

  16

  Familjen annorlunda del 2

  Familjen Norrström besöker en brandstation som har öppet hus. Sedan ordnar de en egen brandövning. Familjen Wahlström åker och campar för att umgås och ladda batterierna. Familjen Ilmrud besöker en inspelningsstudio för att spela in en Pippi Långström-låt men alla är inte med på noterna.

 • Lyckliga gatan

  17

  Lyckliga gatan del 4

  Artisten Mats Paulson och rapparen Linda Pira ska umgås i några dagar och tolka varandras låtar. Programledaren Nääk tar med Linda till Mats sommarpardis Smöramåla för att hon ska få lära sig mer om visan hon ska göra om.

 • Hem till gården

  18

  Hem till gården del 58

  Del 58 av 300.

 • Hem till gården

  19

  Hem till gården del 57

  Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England.

 • Farmen

  20

  Farmen del 1

  Säsongsstart. Deltagarna anländer till farmen sent på kvällen och hittar ett brev. Dagen efter utses storbonden och sedan sätter de i gång att söka efter mat på gården. Paolo kommer till gården och överlämnar bondepraktikan.