Bäst på TV4 play just nu

Magi och äventyr

Mest sedda programmen just nu

 • Robinson - love edition

  1

  Robinson - love edition del 12

  Natten i Blå lagunen har gett olika resultat för deltagarna och en av dem misströstar. Det lag som förlorade gårdagens tävling och snart ska bege sig till örådet försöker tänka på annat genom att spela kokosnötsbowling. Men innan det är dags för örådet ska det andra laget ta sig an amulettävlingen.

 • Ack Värmland

  2

  Ack Värmland del 6

  I den lilla orten Molkom i Värmland bor Anette och hennes dotter Fanny. När Anette blir uppsagd från sitt jobb på brukets personalmatsal bestämmer hon sig för att starta en nagel- och fotvårdssalong. Men att starta eget visar sig inte vara så enkelt om Anette trott.

 • Robinson - love edition

  3

  Robinson - love edition del 11

  Lag Srei får tillökning. Det smids lömska planer i det ena laget och robinsontävlingen tar en oväntad vändning. Deltagarna möts i Blå lagunen och flera börjar fatta tycke för varandra.

 • Unga föräldrar

  4

  Unga föräldrar del 7

  Del 7 av 12. Sindy träffar sin mammagrupp och både hon och Micke reflekterar över varför det kan vara skönt att träffa andra unga föräldrar. I Hedemora gör sig Linn i ordning och går till skolan medan Tomas är hemma med Amy. Tomas och Amanda drar iväg på första utflykten utan barnen på länge, men kan de verkligen slappna av och bara ägna sig åt varandra utan att fundera över hur barnen har det där hemma?

 • Robinson - love edition

  5

  Edens lustgård del 12

  Del 12 av 27.

 • Sveriges yngsta mästerkock

  6

  Sveriges yngsta mästerkock del 4

  Småkockarna får ge sig ut i grönsakslandet för att plocka sina ingredienser till den första utmaningen där de ska laga en vegetarisk rätt. Vinnaren av tävlingen får en fördel i det andra momentet då en hemlig gäst väntar på denne i skafferiet när de ska laga en pastarätt.

 • Robinson - love edition

  7

  Edens lustgård del 11

  Del 11 av 27.

 • Welcome to Sweden

  8

  Welcome to Sweden del 5

  Bruce som inte har så många vänner i Sverige träffar en landsman på den amerikanska klubben i Stockholm. Frågan är bara om det är en riktig vän. Gustav har kommit på ett smart sätt att leva nästan gratis och Emma anser att amerikanerna använder uttrycket I love you för mycket.

 • Robinson - love edition

  9

  Robinson - love edition del 10

  En av deltagarna känner sig utstött efter det senaste örådet. När en av de tävlande måste föras till sjukhus ställs laget inför en oväntad situation. Lag Bros får sällskap och behöver fatta ett beslut.

 • Robinson - love edition

  10

  Robinson - love edition del 13

  Lugnet råder i det ena lägret medan hungern börjar göra sig påmind i det andra. Ett av lagen får ett angenämt besök. Spelet tar en ny vändning samtidigt som kärleken spirar.

 • Gladiatorerna

  11

  Gladiatorerna del 7

  Förra veckan utsågs två finalister och nu fortsätter grundomgången och nya semifinalister ska sållas fram. På herrsidan möts längdskidåkaren Emil Johansson och brottaren Christoffer Nilsson. På damsidan tävlar Clara Jonsson och Jana Kuznecova.

 • Robinson - love edition

  12

  Edens lustgård del 13

  Del 13 av 27.

 • Badhotellet

  13

  Badhotellet del 7

  På det charmiga strandhotellet på Jylland möts celebra gäster och tjänstefolk på somrarna under mellankrigsåren 1928 till 1933. Här njuter de av semesterlivet medan ägarna och deras anställda gör allt för att de ska uppskatta sin vistelse.

 • Hem till gården

  14

  Hem till gården del 182

  Del 182 av 300.

 • Hem till gården

  15

  Hem till gården del 181

  Del 181 av 300.

 • Robinson - love edition

  16

  Edens lustgård del 10

  Del 10 av 27.

 • Brynolf & Ljung - Street magic

  17

  Brynolf & Ljung - Street magic del 6

  Ingen går säker när Brynolf & Ljung trollar för svenska kändisar. Jonas försöker lura pengar av både Daniel Norberg och JTR med sina fräcka trick och Peter förutspår exakt hur Lisa Ajax kommer att agera långt innan hon själv bestämt sig. MEDVERKANDE: Daniel Norberg, JTR, Joanna Eriksson, Ellen Bergström, Jenny Strömstedt, Marie Serneholt, Lisa Ajax, Ingemar Stenmark, Morgan Alling, Ann Westin, Tobias Persson, Christian Hellberg.

 • Svenska fall för FBI

  18

  Svenska fall för FBI del 2

  Bo och Mark utreder mordet på Malin Lindström. Den 23 november 1996 försvann Malin i samband med en bussresa till Husum och den 22 maj 1997 hittades hon mördad på Fårön. En ung man från Husum misstänktes för dådet då mycket pekade på honom. Han fälldes i tingsrätten men friades sedan i hovrätten.

 • Ernst i Toscana

  19

  Ernst i Toscana del 3

  Ernst utforskar Toscanas rikedomar och besöker en marmorgruva i Pietrasanta där man bryter carraramarmor. Till sin bjudning lagar han vildsvin, en skaldjursgryta med bland annat bläckfisk och musslor samt en lardo crème. Ernst gör även en krans och sedan är det dags för en ståtlig festmåltid.

 • Unga föräldrar

  20

  Unga föräldrar del 6

  Del 6 av 12. Hemma hos Cornelia och Jakob pågår förberedelserna för Alwins 1-årskalas för fullt. Vanessa söker jobb och får komma på intervju och Tomas och Amanda kollar in lägenheten som de snart ska få flytta till. I Hedemora har det nu gått ett par veckor sedan lilla Amy kom till världen och Linn börjar känna av att kroppen inte riktigt hunnit med att återhämta sig.