Seriesommar i TV4 Play Premium

Behöver du sovmorgon?

Mest sedda programmen just nu

 • Sommar med Ernst

  1

  Sommar med Ernst del 5

  Del 5 av 8. Ernst tar itu med framsidan och trädgården på Esters gård i Närke. Han tar hjälp av en snickare för att anlägga en stor rabatt i en rundel av plåt. Trädgården får även en hönsgård och Ernst använder de färska äggen för att baka en färskosttårta och en mördegskaka. Till det serverar han en lemonad.

 • Nyhetsmorgon

  2

  Nyhetsmorgon

  Aktuella och intressanta personer gästar programmet. Det blir också trisskrap samt nyheter varje halvtimme i veckorna och varje heltimme på helgen.

 • Sommar med Ernst

  3

  Sommar med Ernst del 4

  Del 4 av 8. Ernst inreder ett intilliggande rum till matsalen till en salong. Väggarna tapetseras och en variant av platsbyggd bokhylla byggs. Utomhus drar arbetet i gång med ett få ordning på framsidans trädgård. Sedan fixar Ernst söndagsmiddag där det bjuds på bland annat oxrullader.

 • Lotta på Liseberg

  4

  Lotta på Liseberg - utan avbrott

  Svensk underhållning från 2014. Säsong 6. Avsnitt 5 av 8. På scenen står Charlotte Perrelli, Jens Hult, Viktoria Tolstoy och Eric Saade. Med webbexklusiv underhållning i reklampauserna.

 • Poirot

  5

  Poirot del 3

  Del 3 av 5. Ariadne blir tillfrågad att ordna en mysteriejakt under en tillställning. Men hon börjar ana att saker inte står rätt till och ber Poirot om hjälp. Till en början tycker han att det är slöseri med hans tid men när ett mord inträffar är det upp till honom att lösa mysteriet.

 • Grillmästarna

  6

  Grillmästarna del 4

  Del 4 av 6. Den här gången tar den rutinerade kockduon Karin Andersson och Christian Hellberg med sig de tävlande till Öregrund. På plats ska de tävla om vem som är bäst på att tillaga streetfood med strömming som bas. Kocken Jan Boris Möller är gästdomare under nästa utmaning som handlar om grillteknik.

 • #TV4Hästen

  7

  #TV4Hästen - livekamera från Hans Fahléns resa

  Se livekameran från Hans Fahlén och #TV4Hästen Lill-Herberts resa genom sommarsverige. Resan pågår mellan 19 juli och 2 augusti.

 • Lotta på Liseberg

  8

  Lotta på Liseberg - del 6

 • Sommar med Ernst

  9

  Sommar med Ernst del 3

  Del 3 av 8. Det är dags att göra klart köket och Ernst låter bygga en stor köksö med en bänkskiva av grön marmor. Den gamla vedspisen och kaklet får sig ett lyft. Utanför köksingången gör Ernst i ordning en köksträdgård som han efter ett besök i Karlslunds herrgårds trädgård utformar på ett klassiskt vis.

 • Kingsizegalan

  10

  Kingsizegalan 2014

  Se Kingsizegalan från Solidaritet arena där Sveriges hiphopelit prisas. Liveuppträdanden av bland andra Cleo & Kristin Amparo och Kartellen med många fler. Konferencier Ahmed Berhan.

 • Sommar med Ernst

  11

  Sommar med Ernst del 1

  Del 1 av 8. Säsongsstart. Renoveringsarbetet påbörjas och Ernst, Pirre och Mackan sätter upp väggpanel i köket samtidigt som golvet i den stora matsalen görs i ordning. Ernst inreder det gamla sädesmagasinet och bjuder alla på mat. Han åker också på utflykt för att lära sig mer om byggnadsvård.

 • Sommar med Ernst

  12

  Sommar med Ernst del 6

  Svensk livsstilsserie från 2014. Säsong 7. Avsnitt 6 av 8. Ernst inreder den nedre hallen och hallen och vardagsrummet på övervåningen. Han gör bland annat en bordsskiva till soffbordet som ska likna grön marmor och bygger en rund förvaringsmöbel på hjul. Sedan blir det en middag bestående av svenska insjökräftor och musslor i en somrig gryta.

 • Sommarkrysset - med Lottodragningen

  13

  Sommarkrysset - med Lottodragning del 6

  Uppträder gör bland andra gruppen Medina, Martin Stenmarck och Nisse Hellberg.

 • Elementary

  14

  Elementary del 24

  Del 24 av 24.

 • Sommar med Ernst

  15

  Sommar med Ernst del 2

  Del 2 av 8. Ernst fortsätter renoveringen och inreder matsalen. I stället för tapet sätter han upp ett handtryckt tyg på väggarna. Han tillverkar en blomhylla, hänger gardiner och renoverar möbler. Köket får ett nytt golv och till lunch serverar Ernst en lamm- och grönsakssoppa.

 • Grillmästarna

  16

  Watch & learn: Lär dig filea och grilla fisk

  Del 4 av 6. Tv-profilen, kocken och matingenjören Jan Boris Möller visar hur du filear och grillar fisk. Receptet finns på recept.nu.

 • Förr eller senare

  17

  Förr eller senare del 4

  Del 4 av 6. Tävlande är komikern och programledaren Anders Johansson samt skådespelarna Ola Forssmed, Mi Ridell och Stefan Sauk.

 • Nyheterna

  18

  TV4Nyheterna 22:00

  Nyhetssändning från TV4.

 • Nyheterna

  19

  TV4Nyheterna 19:00

  Nyhetssändning från TV4.

 • Nöjesguidens valprogram

  20

  Nöjesguiden i Almedalen 1: Aktivism

  Aktivism till vilket pris? I Nöjesguiden och TV4:s valprogram del 1 diskuterar programledare Judith Kiros och Parisa Amiri aktivism samt var gränsen går. Kan civil olydnad vara rättfärdigad? I programmet diskuteras också hur småpartierna ska jobba för att nå sina väljare. Gäster: Nabila Abdul Fattah, Johan Wirfält och Martin Smedjeback.