Mannen som sägs ha svaren på alla relationsproblem

Exklusiva serier för dig med TV4 Play Premium

Mest sedda programmen just nu

 • Hellenius hörna

  1

  Hellenius hörna del 1

  Säsongsstart. David gästas av prins Carl Philip som för första gången ställer upp i en större tv-intervju. Han berättar om sitt liv som kunglighet, kärleken till sin blivande hustru Sofia Hellqvist och kampen mot dyslexin. Det blir ett möte som bjuder på både allvar och skratt.

 • Så mycket bättre

  2

  Så mycket bättre del 1

  Säsongsstart. Dagens huvudperson är Ola Salo och han tar med gänget ut i skogen där de får lära sig mer om rawfood. På eftermiddagen får artisterna prova på grunderna i cricket. Dessvärre slutar spelet med att en av deltagarna gör sig illa. Under lunchen och middagen tolkar de andra Olas låtar.

 • Bonde söker fru

  3

  Bonde söker fru del 4

  Gruppdejterna är i full gång. Jonathan trivs som fisken i vattnet på sin strandfest. Hos Sebastian är stämningen på topp och Peter passar på att vara ensam en stund med en av sina kvinnor. Erik inser att gruppdejter inte riktigt är hans grej.

 • Idol

  4

  Idol 2014 del 21

  Nio idoler ska bli åtta i den fjärde fredasfinalen och dagens tema är superstjärnor. Förutom idolerna uppträder den amerikanska artisten Ariana Grande.

 • Nyhetsmorgon

  5

  Nyhetsmorgon

  Aktuella och intressanta personer gästar programmet. Det blir också trisskrap samt nyheter varje halvtimme i veckorna och varje heltimme på helgen. Måndagar - fredagar 05:50-10:00 och helger 07:55-11:30.

 • Kockarnas kamp

  6

  Kockarnas kamp del 4

  I dagens första tävling får kockarna ta i rejält och det är stor risk att många drabbas av mjölksyra. Middagsvärd är Frida Nilsson som bjuder på en udda dessert. Den andra tävlingen slutar i totalhaveri för en av deltagarna och allt avgörs i såsduellen där sex kockar ska bli fem.

 • Dicte

  7

  Dicte del 3

  En kvinna som varit känd som stadens fitnessdrottning blir mördad och det finns flera misstänkta gärningsmän. Alla bevis pekar i en riktning men Dicte och Wagner har båda en känsla av att det är något som inte stämmer.

 • Idol

  8

  Idol 2014 del 21 - resultatshow

  Nio idoler ska bli åtta i den fjärde fredasfinalen och dagens tema är superstjärnor. Förutom idolerna uppträder den amerikanska artisten Ariana Grande. Se resultatshowen här.

 • She's got the look

  9

  She's got the look del 1

  Programstart. Tusentals kvinnor över 35 år från hela landet har sökt till She's got the look. De hoppfulla kvinnorna får visa upp sig på catwalken där de blir bedömda av juryn. De som går vidare i den första uttagningen har chansen att vinna ett modellkontrakt.

 • Hela Sverige bakar

  10

  Hela Sverige bakar del 8

  Bakelser står den här gången på menyn. Under paradbaket ska deltagarna baka två olika bakelser. Nerverna gör sig påminda och det är många som inte har situationen under kontroll. Den tekniska utmaningen är tuvor, en slags lingonbakelse, där deltagarna måste klara flera svåra moment.

 • Hela Sverige syr

  11

  Hela Sverige syr del 1

  Programstart. Tävlingens första tema är att kombinera olika material. Mönsterutmaningen går ut på att sy en kjol, något som visar sig bli svårt då några av deltagarna aldrig sytt damkläder tidigare. I den kreativa utmaningen ska de förvandla en jeansjacka till något unikt.

 • Hem till gården

  12

  Hem till gården del 235

  Till Debbies stora förskräckelse tar Andy barnen. Katies plan att rapportera Declan kullkastas. Dan tror det värsta när Kerry tar hans bil.

 • Idol

  13

  Idol 2014 del 20

  Tio idoler ska bli nio och dagens tema är 80-tal.

 • Hem till gården

  14

  Hem till gården del 233

  Debbie är utom sig av skuldkänslor över det som hänt med Belle. Brenda blir skräckslagen när hon börjar tappa hår.

 • Hem till gården

  15

  Hem till gården del 234

  Brenda fattar ett beslut som chockerar Gennie. Kerry blir sårad när hon hör vad Dan säger om deras relation.

 • Hem till gården

  16

  Hem till gården del 236

  Declan blir rasande när han får veta vad som hänt mellan Adam och Katie. Andy kämpar med att orka med jobbet och ta hand om barnen på heltid.

 • I huvudet på Gunde Svan

  17

  I huvudet på Gunde Svan del 2

  Gunde träffar Sveriges mest framgångsrike skridskoåkare Tomas Gustafson. Han berättar om både framgångar och motgångar i sitt liv och karriär. Tomas är känd som en filosoferande idrottsman och han och Gunde diskuterar mental inställning och träning. Sedan är det dags att mötas i utmaningen.

 • Hem till gården

  18

  Hem till gården del 237

  Debbie kämpar med att hantera ett liv utan barnen. Katies hämnd mot Declan får stora konsekvenser för Andy. Nikhil överraskar sin familj när han berättar om sina planer.

 • Hostages

  19

  Hostages del 1

  Seriestart. När Kirurgen Ellen Sanders blir handplockad till att operera presidenten hamnar hon i sin värsta mardröm. Hon och hennes familj blir tagna som gisslan av beväpnade män ledda av FBI-agenten Duncan Carlisle.

 • Hem till gården

  20

  Hem till gården del 239

  Declan avslöjar Katies dubbelspel. Gennie börjar förlika sig med Nikhils planer. Diana blir misstänksam mot Steves och Nicolas vänskap.