Nyhet! Följ dina favoritprogram

Nu kan du följa program på TV4 Play! Klicka här för att läsa mer.
Den femte bonden - del 6

Inga rättigheter :(

Tyvärr har vi inte rättighet att visa detta program på din plattform. Programbolagen som äger rättigheterna tillåter ibland bara visning på vissa plattformar. Vi är ledsna för detta och lovar att vi jobbar på att få så många av våra program som möjligt tillgängliga på så många plattformar som möjligt.

Den femte bonden - del 6

I TV4 Play sedan:
19 okt 2011

Följ mjölkbonden Rickard Gustafssons jakt på kärleken i Den femte bonden - exklusivt på tv4.se. Varje onsdag kl. 20.00 kommer ett nytt avsnitt. I den sjätte delen av Den femte bonden avslöjar Rickad att han känner lite mer känslor för två av tjejerna. - Det kan inte bli bättre förutsättningar än så här och det finns lite kärlek i luften tror jag. Lite från min sida och lite från deras sida, säger Rickard. Charlott Pettersson får även lite ensamtid med Rickard i hans kök. - Charlott är en glad och härlig människa. Hon skrattar, skämtar och för med sig en väldigt positiv energi.

Tillgänglig:

Gratis: 30+ dagar kvar. Premium: 30+ dagar kvar.

Rättigheter:

Kan endast ses i Sverige

Om Bonde söker fru: Inför Bonde söker fru 2014 längtar åtta förhoppningsfulla bönder efter någon att dela sina liv med. Vem kommer att hitta kärleken?

Säsong 2012 - 2 avsnitt

Klipp

De hade allt – nu har de inget