Nyhet! Följ dina favoritprogram

Nu kan du följa program på TV4 Play! Klicka här för att läsa mer.
"Vi har nog aldrig tänkt på skydd"

Inga rättigheter :(

Tyvärr har vi inte rättighet att visa detta program på din plattform. Programbolagen som äger rättigheterna tillåter ibland bara visning på vissa plattformar. Vi är ledsna för detta och lovar att vi jobbar på att få så många av våra program som möjligt tillgängliga på så många plattformar som möjligt.

"Vi har nog aldrig tänkt på skydd"

I TV4 Play sedan:
30 jan 2012

Det är dags för en fjärde säsong med familjen annorlunda. Och de annorlunda familjerna har som gemensam nämnare att de har ovanligt många barn. Och med uttalanden som "det är bara att köra på" och "vi har nog aldrig tänkt på skydd" så kanske det inte är så konstigt. Familjen Norrström har flyttat med sina tio barn till en bygdegård utanför Enköping. Nu står de inför en tuff utmaning, att hinna renovera gården innan deras elfte barn föds. I Kinnarp bor sjubarnsfamiljen Wahlström som ska åka på utflykt men de kommer inte långt innan bilen stannar. Familjen Wallquist i Karlstad har tio barn och medan pappa Walle står för försörjningen har mamma Maria fullt upp med att tillgodose sin stora familjs behov.

Tillgänglig:

Gratis: 30+ dagar kvar. Premium: 30+ dagar kvar.

Rättigheter:

Kan endast ses i Sverige

Om Familjen Annorlunda: I den nya säsongen av Familjen Annorlunda medverkar tre familjer som har gemensamt att de har ovanligt många barn.

Säsong 2013 - 10 avsnitt

Säsong 2012 - 10 avsnitt

Klipp

Lär dig grilla som Christian Hellberg