Nyhet! Följ dina favoritprogram

Nu kan du följa program på TV4 Play! Klicka här för att läsa mer.
Du behöver TV4 Play Premium för att se det här Läs mer om premium
Bara för dig med Premium
Gladiatorerna del 9

Inga rättigheter :(

Tyvärr har vi inte rättighet att visa detta program på din plattform. Programbolagen som äger rättigheterna tillåter ibland bara visning på vissa plattformar. Vi är ledsna för detta och lovar att vi jobbar på att få så många av våra program som möjligt tillgängliga på så många plattformar som möjligt.

Gladiatorerna del 9

Längd:
1 tim
I TV4 Play sedan:
3 mar 2012

Del 9 av 12. Svensk underhållningsserie från 2012. I tolv delar. Här utmanar vältränade män och kvinnor sig själva och varandra i en rad tuffa och krävande grenar i kampen om mästartiteln. Koordinationsförmåga, styrka, kondition, smidighet och snabbhet sätts på hårda prov. I varje gren möter utmanarna en eller flera gladiatorer, som gör allt för att sätta stopp för de tävlandes framfart och försvara arenan till varje pris. Vem som vinner avgörs på den svåra hinderbanan. Programledare: Gry Forssell. Expertkommentatorer: Niklas Wikegård och Jesper Hussfelt. Del 9 av 12.

Tillgänglig:

Premium: 30+ dagar kvar.

Rättigheter:

Kan endast ses i Sverige

Om Gladiatorerna: 16 gladiatorer, starkare än någonsin, gör allt för att hindra 32 utmanare att plocka poäng till slutstriden i hinderbanan.

Klipp

Säsong 2013 - 12 avsnitt

Säsong 2012 - 12 avsnitt

De hade allt – nu har de inget