Kalla fakta del 1 - Taxi Sex

Längd:
43 min
I TV4 Play sedan:
3 maj 2016

Kalla fakta avslöjar hur ett väletablerat bolag blivit en av de enskilt största aktörerna på Malmskillnadsgatan i Stockholm där den illegala sexhandeln bedrivs.

Tillgängligt:

30+ dagar till

Rättigheter:

Kan endast ses i Sverige

Om Kalla fakta: Redaktionen granskar och avslöjar politiker, makthavare och samhällsfenomen. Programmen lyfter fram människor och känslor och visar hur dagens svenskar påverkas av de beslut som fattas i maktens korridorer. Programledare: Nicke Nordmark.

Vi tror du gillar

 • Svenska fall för FBI

  Svensk dokumentärserie. Experterna Bo Åström och Mark Safarik tar sig an ouppklarade svenska mordfall.
 • Korrarna

  Programmet följer utrikeskorrespondenterna Rolf Porseryd, Elisabet Frerot, Anna Herdenstam och Stefan Borg när de reser och rapporterar från krig, katastrofer och konflikter världen över.
 • Nyheterna

  TV4 Nyheterna ger dig det allra senaste och viktigaste från Sverige och världen. Här hittar du direktsändningar, program och klipp.
 • Jenny Strömstedt

  En handfull gäster med vitt skilda infallsvinklar och olika perspektiv perspektiv bjuds in för att diskutera och analysera veckans stora samtalsämnen.

Kalla fakta granskar Fastighetsverket

Klipp

 • Ur Nyheterna: Misstänkt nätpedofil gripen - efter Kalla Faktas granskning

  Efter Kalla Faktas granskning har en misstänkt nätpedofil i Hedemora gripits. Tidigare i år kunde Kalla faktas källa visa en kartläggning av nätpedofiler - men polisen ville inte ta emot materialet. Nu har hackerns material visat sig vara mycket användbart.
 • Korruptionshärvan
  0:22

  Korruptionshärvan

  Kalla fakta granskar korruption inom en svensk myndighet. Det visar sig att skattebetalarnas pengar gått till privata fickor samtidigt som en högt uppsatt direktör låter bli att utreda anklagelserna. När affären uppdagas försöker ledningen mörka affären genom att sätta munkavel på personalen.
 • Se hela programmet - På liv och död

  Kalla fakta granskar socialtjänstens bristande stöd till kvinnor som blir misshandlade av sina män. En av dessa kvinnor är Therese som blev misshandlad av sin före detta sambo och sedan inte fick bo kvar på skyddat boende.
 • Många ringer hjälplinje för pedofiler

  Uppmärksamheten denna veckan kring pedofiler och deras brott, bland annat i Kalla fakta, har lett till att fler hör av sig till Karolinska universitetssjukhusets hjälplinje. I en forskningsstudie som pågår söker man svar på en rad frågor som syftar till att hjälpa och behandla manliga pedofiler. Varför är man pedofil och kan medicin hjälpa den som sexuellt tänder på barn?
 • Ur Nyheterna: "Rädda att de ska tappa kontrollen"

  Efter Kalla Faktas avslöjande om barnporr på nätet får hjälplinjen Preventell flera samtal varje dag. Nästan en fjärdedel av de som ringer är själva pedofiler, som är rädda att begå övergrepp mot barn.
 • Polisen frågas ut i TV4Nyheternas studio: Därför grips inte fler nätpedofiler

  Polisen har tackat nej till ett datorprogramm som kan söka igenom hela nätet på jakt efter personer som laddar ner övergreppsbilder på barn.Ställföreträdande rikspolischef Mats Löfving frågas ut i studion av Kalla Faktas Nicke Nordmark.
 • Polisen missade smygfilmande pedofil

  Polisen hinner inte reda ut alla misstankar om nätpedofiler och sexövergrepp mot barn. Det visar Kalla faktas granskning. Det kanske mest flagranta fallet rör den läkare i Falun som kunde fortsätta begå övergrepp flera månader efter det att Schweizisk polis larmat sina svenka kollegor.
 • Sheriffen
  0:30

  Sheriffen

  Han har byggt ett system som visar hur svenska män sprider barnpornografi utan att åka fast men polisen vill inte ta emot bevisen.

Granskning och fördjupning

Kalla Fakta

Se Kalla faktas skakande granskningar av politiker, företag och andra makthavare som påverkar vanliga svenskars vardag.

Till programmet
 • Kalla fakta EM-Special – Fotbollsfamiljen

  Kalla fakta granskar det internationella fotbollsförbundet Fifa och härvan av mutor och korruption. Även det europeiska fotbollsförbundet Uefa är indraget genom att dess före detta president stängdes av efter att ha mottagit mutor.
 • Kalla fakta del 5 - Stockholm - Bagdad

  Kalla fakta berättar om en hittills okänd och hemlig motståndsrörelse som kämpar mot terrorister i svenska förorter och de känner en stor oro för utvecklingen. Man har även intervjuat högt uppsatta personer inom den irakiska säkerhetspolisen.
 • Kalla fakta del 4 - Kvinnorna på Trängslet

  Kalla fakta avslöjar hur Migrationsverket ignorerar larm om övergrepp mot kvinnor och flickor på asylboendet Trängslet.
 • Kalla fakta del 3 - Pensionsbluffarna

  Kalla fakta avslöjar hur företag utnyttjar unga i jakten på pensionsspararnas pengar. Bland annat söker reporter Sara Recabarren efter försvunna pensionspengar och Anette höll på att mista sina till en okänd fond.
 • Kalla fakta del 2 - Pengajägarna

  Kalla fakta granskar inkassoföretagens ohederliga metoder. Stefan Jaldehult fick sin namnteckning förfalskad på ett delgivningskvitto från inkassoföretaget Lindorff och med hjälp av det falska intyget kunde Lindorff kräva honom på hundratusentals kronor.
 • Kalla fakta del 1 - Taxi Sex

  Kalla fakta avslöjar hur ett väletablerat bolag blivit en av de enskilt största aktörerna på Malmskillnadsgatan i Stockholm där den illegala sexhandeln bedrivs.