Efter tio

Längd:
1 tim 15 min
I TV4 Play sedan:
18 mar 2013

Svenskt magasin från 2013. Malou von Sivers tar upp aktuella ämnen och trender samt trädgård, relationer och hälsa. Varje dag bjuds det på en längre intervju med en aktuell person.

Tillgängligt:

30+ dagar till

Rättigheter:

Kan ses i hela världen

Om Malou Efter tio: Här bjuds det på långa intervjuer, starka berättelser, teman som tar upp allt från stamcellsforskning till kärlek i dag, nyfikna frågor och engagerande diskussioner. Det blir politik, medicin, hälsa och kultur i en halsbrytande blandning. Programledare: Malou von Sivers.

Vi tror du gillar

 • Nyhetsmorgon

  Börja dagen med Nyhetsmorgon! Under varje morgon, hela veckan, alla dagar året om, bjuds det på det senaste från nyhets -och nöjesvärlden. Låt oss guida dig igenom det mest aktuella just nu!
 • Spårlöst

  Svensk dokumentärserie där människor får hjälp att hitta försvunna familjemedlemmar. Tillsammans med en reporter åker de i väg på kanske sitt livs viktigaste resa för att leta efter en saknad biologisk förälder eller okända syskon.
 • Mandelmanns gård

  Möt familjen Mandelmann som lever självförsörjande på den ekologiska gården Djupadal på Österlen.
 • Glamour

  Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Serien handlar om familjerna Forrester, Logan och Spencer som tillhör gräddan av Los Angeles elit. De tvekar inte att gå över lik för att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Kort sagt, en riktig såpa.

Senaste klippen

 • Amineh Kakabaveh: "Jag ville inte vara som mamma, jag ville vara peshmerga"
  14:39

  Amineh Kakabaveh: "Jag ville inte vara som mamma, jag ville vara peshmerga"

  Riksdagsledamoten Amineh Kakabaveh (V) blev utsedd till Årets svensk 2016. Hon lämnade sin familj vid 13 års ålder och anslöt sig till den kurdisha peshmergan, väpnade kurdiska rörelser, för att få mer frihet i sitt liv. Nu har hon skrivit boken "Amineh - inte större än en kalasjnikov".
 • "Medelklassen riskerar inte att omkomma på jobbet"
  12:58

  "Medelklassen riskerar inte att omkomma på jobbet"

  Författaren Anneli Jordahl har skrivit boken "Hundarna i Lafayette Park", om änkan Jeanette, som efter makens död på arbetsplatsen tar steget ut i världen.
 • Hittade farmors brev - dramatisk familjehistoria rullades upp
  15:06

  Hittade farmors brev - dramatisk familjehistoria rullades upp

  David Nyman debuterar med romanen "Nerverna. Berättelsen om en familj", om hans farmors psykiska sjukdom drabbade den övriga familjen. Davids farmor var inlagd på sinnessjukhuset Sankta Annas i Nyköping under stora delar av sitt liv.
 • Roslund minns sin kollega: "Vi skrattade, grät och försonades"
  9:58

  Roslund minns sin kollega: "Vi skrattade, grät och försonades"

  Anders Roslund minns sin författarkollega och vän Börge Hellström, som gick bort i cancer förra veckan, 59 år gammal. Författarduon Roslund & Hellström skrev ett flertal böcker, första boken kom 2004. Hellström var även en av initiativtagarna för Kris, Kriminellas revansch i samhället.
 • Vad är konst - egentligen?
  16:02

  Vad är konst - egentligen?

  Författaren Lena Andersson och konstnären Dan Wolgers har skrivit en bok om konst. Wolgers är känd för att ha satt sitt telefonnummer på omslaget av telefonkatalogen och för att ha sålt bänkarna från ett konstmuseum.
 • Hela världens ufo:n utforskas i podd
  17:24

  Hela världens ufo:n utforskas i podd

  Moa Gammel har startat Ufo-podden, en hybrid mellan radioteater och podd. Den består av dokument och verkliga upplevelser, som nedtecknats under många år. Skådespelarna Lia Boysen och Johan Rabaeus är några av skådespelarna som deltar.
 • Curtis: "Verkar tråkigt att ligga under jorden"
  17:10

  Curtis: "Verkar tråkigt att ligga under jorden"

  Trots en åldersskillnad på 30 år och väldigt olika liv är Emily Norling, 27 år bästa vän med Curtis Andersson, 58 årig heroinist och hemlös. Nu gör hon en dokumentärfilm om hans liv, ”Allt man äger bär man var dag”.
 • Hur ser bilden av Sverige ut?
  24:44

  Hur ser bilden av Sverige ut?

  Fallande arbetslöshet och framåt i utanförskapsområden. Eller höga sjukskrivningstal, och en poliskår i kris. Jonas Sjöstedt (V), Elisabeth Svantesson (M) och Ann Linde (S) diskuterar hur bilden av Sverige ser ut.

Granskning och fördjupning

Kalla Fakta

Se Kalla faktas skakande granskningar av politiker, företag och andra makthavare som påverkar vanliga svenskars vardag.

Till programmet
 • Kalla fakta EM-Special – Fotbollsfamiljen

  Kalla fakta granskar det internationella fotbollsförbundet Fifa och härvan av mutor och korruption. Även det europeiska fotbollsförbundet Uefa är indraget genom att dess före detta president stängdes av efter att ha mottagit mutor.
 • Kalla fakta del 5 - Stockholm - Bagdad

  Kalla fakta berättar om en hittills okänd och hemlig motståndsrörelse som kämpar mot terrorister i svenska förorter och de känner en stor oro för utvecklingen. Man har även intervjuat högt uppsatta personer inom den irakiska säkerhetspolisen.
 • Kalla fakta del 4 - Kvinnorna på Trängslet

  Kalla fakta avslöjar hur Migrationsverket ignorerar larm om övergrepp mot kvinnor och flickor på asylboendet Trängslet.
 • Kalla fakta del 3 - Pensionsbluffarna

  Kalla fakta avslöjar hur företag utnyttjar unga i jakten på pensionsspararnas pengar. Bland annat söker reporter Sara Recabarren efter försvunna pensionspengar och Anette höll på att mista sina till en okänd fond.
 • Kalla fakta del 2 - Pengajägarna

  Kalla fakta granskar inkassoföretagens ohederliga metoder. Stefan Jaldehult fick sin namnteckning förfalskad på ett delgivningskvitto från inkassoföretaget Lindorff och med hjälp av det falska intyget kunde Lindorff kräva honom på hundratusentals kronor.
 • Kalla fakta del 1 - Taxi Sex

  Kalla fakta avslöjar hur ett väletablerat bolag blivit en av de enskilt största aktörerna på Malmskillnadsgatan i Stockholm där den illegala sexhandeln bedrivs.