Nyhet! Följ dina favoritprogram

Nu kan du följa program på TV4 Play! Klicka här för att läsa mer.
Du behöver TV4 Play Premium för att se det här Läs mer om premium
Bara för dig med Premium
Pengarna på bordet! del 2

Inga rättigheter :(

Tyvärr har vi inte rättighet att visa detta program på din plattform. Programbolagen som äger rättigheterna tillåter ibland bara visning på vissa plattformar. Vi är ledsna för detta och lovar att vi jobbar på att få så många av våra program som möjligt tillgängliga på så många plattformar som möjligt.

Pengarna på bordet! del 2

Längd:
44 min
I TV4 Play sedan:
15 okt 2012

Del 2 av 10. Svensk underhållningsserie från 2012. I tio delar. Här tävlar man i par om chansen att vinna två miljoner kronor om de satsar rätt. Paret väljer en kategori och ges fyra svarsalternativ som representeras av var sin lucka. De har 60 sekunder på sig att bestämma vilket svar de tror är rätt och placera pengarna i motsvarande luckor. De kan välja att satsa hela summan på ett svar eller sprida sina risker över högst tre luckor. Luckorna öppnas med de felaktiga svaren medan luckan med det rätta svaret hålls stängd och om paret satsat sina pengar där tar de sig vidare till nästa fråga. För att ta med sig pengarna hem måste de våga satsa på rätt svar i åtta flervalsfrågor. Programledare: Peter Jihde. Del 2 av 10.

Tillgänglig:

Premium: 30+ dagar kvar.

Rättigheter:

Kan endast ses i Sverige

Om Miljonlotteriets pengarna på bordet: Par tävlar om att vinna två miljoner kronor genom att satsa pengar på svarsalternativ till ett antal frågor.

Säsong 2012 - 10 avsnitt

Klipp

De hade allt – nu har de inget