Live

Visar 4 av 4

Klipp

 • Fem år efter olyckan - nu är Axel med i Mello
  2:57

  Fem år efter olyckan - nu är Axel med i Mello

  Sommaren 2012 var Axel Schylström nära döden när han fick 16 000 volt genom kroppen och svåra brännskador. Vägen tillbaka har varit tuff, men efter framgångarna i Idol väntar nu Melodifestivalen.
 • "Så ovärdigt och ofattbart"
  1:21

  "Så ovärdigt och ofattbart"

  Igår föddes en flicka på en rastplats längs en landsväg i Västernorrland. Hennes mamma, Emma Andersson, blev den första att tvingas föda i sin bil, sedan Sollefteås förlossningsavdelning stängdes. Ambulansen som var på väg hann inte möta upp. Föräldrarna beskriver förlossningen som en mardröm.
 • Trump rasar mot anonyma källor: Fram med deras namn
  1:45

  Trump rasar mot anonyma källor: Fram med deras namn

  USA:s president Donald Trump tog ikväll ytterligare ett steg i sitt krig mot massmedia. Flera stora medier som New York Times och CNN förbjöds att medverka vid Vita husets presskonferens. Och tidigare på dagen talade Trump inför entusiastiska anhängare i Maryland, där han återigren tog nya angrepp mot medierna.
 • BB lades ned – föddes efter landsvägen
  1:48

  BB lades ned – föddes efter landsvägen

  Tjugotre dagar efter att BB i Sollefteå stängde skedde den första bilförlossningen. En liten flicka föddes längs en landsväg i Västernorrland och hennes mamma Emma Andersson beskriver förlossningen som en mardröm.
 • Kristofferson om vinsttak i välfärden: "Löfven medvetet luddig"
  3:01

  Kristofferson om vinsttak i välfärden: "Löfven medvetet luddig"

  TV4Nyheternas politiske kommentator Ulf Kristofferson kommenterar frågan om vinster i välfärden, som än en gång ser ut att bli en stridsfråga på socialdemokraternas partikongress i vår. Och denna gång gäller diskussionen bland annat om det ska finnas ett vinsttak som helt förbjuder vinster över en mycket låg nivå.
 • Här fångas tidfuskarna på film
  0:58

  Här fångas tidfuskarna på film

  Vem har inte tänkt att det vore lite skönt att bara strunta jobbet en dag. Kanske sticka till stranden med vänner istället eller bara ha en lugn dag hemma. Sjukpersonal i italienska Neapel har fångats på film med att göra just det. Polisen har avslöjat hur de anställda satt i system att bara dra sitt stämpelkort på morgonen och sedan direkt gå hem igen.
 • (S): Dagens restriktiva asylregler kan bli permanenta
  1:10

  (S): Dagens restriktiva asylregler kan bli permanenta

  Socialdemokraterna signalerar att dagens restriktiva asylregler kan bli permanenta. Partiet har länge duckat för frågan om vad som ska ersätta dagens tillfälliga lag som försvårar familjeåterförening och permanenta uppehållstillstånd - men partistyrelsen föreslår nu inför partiets kongress att Sveriges flyktingpolitik inte väsentligen ska skilja sig från andra EU-länders.
 • Frerot om Trumps tal: "Sånt som diktatorer brukar göra"
  2:59

  Frerot om Trumps tal: "Sånt som diktatorer brukar göra"

  TV4Nyheternas utrikeskommentator Elisabet Frerot om president Donald Trumps tal inför gräsrötterna på konferensen för de konservativa i USA.

Nyheterna

Kalla fakta granskar Fastighetsverket