Live

Visar 3 av 3

Klipp

 • Zara Larsson får regeringens exportpris
  1:32

  Zara Larsson får regeringens exportpris

  Popstjärnan Zara Larsson får regeringens pris för utomordentliga insatser för svensk musikexport. I motiveringen till priset nämns hennes starka röst, både som sångerska och som språkrör för kvinnors rättigheter.
 • SAAB:s konkursrättegång fortsätter
  1:08

  SAAB:s konkursrättegång fortsätter

  Idag avhandlades en av dom allvarligaste åtalspunkterna i rättegången kring SAABs konkurs. Tre personer i företagsledningen med Victor Muller i spetsen misstänks för grovt svindleri och riskerar därmed fleråriga fängelsestraff.
 • Personal bland elever ger trygghet
  2:01

  Personal bland elever ger trygghet

  Otrygga elever är ett problem för många skolor. Siffror från Skolinspektionen visar att antalet anmälningar ökade förra året och mobbning och kränkningar är det som anmäls mest. Men utvecklingen går att bryta. På Visättraskolan i Huddinge utanför Stockholm vet man hur.
 • Wallström i Moskva för samtal
  1:36

  Wallström i Moskva för samtal

  Efter flera år av sanktioner och spända relationer söker nu Sverige återigen samarbete med Ryssland, trots alla meningsskiljaktigheter. Idag besökte utrikesminister Margot Wallström Moskva för överläggningar med sin ryske kollega Sergej Lavrov. Och det saknades inte samtalsämnen.
 • Fritagning av misstänkt baom polisskott i Rinkeby
  1:53

  Fritagning av misstänkt baom polisskott i Rinkeby

  Det var för att skjuta sig fri och fly som polismannen avfyrade sitt vapen vid Rinkeby torg igår kväll. Två av de tre personer polisen försökte gripa kom undan och blev alltså i praktiken fritagna under angreppet mot poliserna.
 • Butiksägare i Rinkeby besvikna efter plundring
  2:22

  Butiksägare i Rinkeby besvikna efter plundring

  När ungdomsgäng i går kväll slog sönder butiker i stockholmsförorten Rinkeby tog det tid för polisen att ingripa. Som Ritva Rönnberg rapporterar blev resultatet plundring, sönderslagna fönster och bedrövade affärsägare.
 • Förslag: låt personalen ha sex på arbetstid
  3:53

  Förslag: låt personalen ha sex på arbetstid

  Fullmäktigledamoten i Övertorneå, Per-Erik Muskos (S) föreslår att personal ska erbjudas möjlighet till sex på arbetstid - som friskvård.
 • Upploppen i Rinkeby: ”Poliserna hamnade i underläge”
  8:08

  Upploppen i Rinkeby: ”Poliserna hamnade i underläge”

  Under oroligheterna i Rinkeby sent på måndagkvällen sköt polisen skarpt. Det var när en misstänkt person skulle gripas som ett tiotal personer började kasta sten mot polisen, vilket ledde till att en polis sköt för att träffa. Kommenderingschef Jan Evensson berättar om vad som ledde fram till händelsen.

Nyheterna

Kalla fakta granskar Fastighetsverket