Live

Visar 4 av 4

Klipp

 • Kaos under italiensk apelsin-fest
  0:28

  Kaos under italiensk apelsin-fest

  Den norditalienska staden Ivrea inledde i dag sin apelsin-festival, som har anor tillbaka till medeltiden. Poängen med det här c-vitaminfrosseriet är att samlas på torget i Ivrea och slänga så många apelsiner som möjligt åt alla håll.
 • Jobben flyttar till storstäderna
  1:43

  Jobben flyttar till storstäderna

  Samtidigt som arbetsmarknaden växer i Stockholm, Göteborg och Malmö så har jobben blivit färre på andra håll. Västernorrland är ett av de drabbade länen och Trygg Hansa är ett av de företag som flyttar.
 • Bra svensk chans på Oscarsgalan
  1:46

  Bra svensk chans på Oscarsgalan

  Det blir lite extra spännande för oss svenskar i natt då det är dags för årets stora filmfest i Hollywood, Oscarsgalan. Fyra statyetter står på spel, bland annat den för bästa icke engelskspråkiga film där "En man som heter Ove" är nominerad.
 • Begagnade leksaker kan vara giftiga
  0:50

  Begagnade leksaker kan vara giftiga

  Göteborgs stad har testat plastleksaker inköpta på second handbutiker. Över hälften av de testade produkterna innehöll det giftiga ämnet ftalater. Nu uppmanas butiker att rensa ut leksaker som kan innehålla det giftiga ämnet.
 • Programledaren Bengt Fahlström har avlidit
  0:21

  Programledaren Bengt Fahlström har avlidit

  Han var mest känd för programmet Barnjournalen som sändes under 70- och 80-talen. För sitt arbete med programmet fick han Stora journalistpriset. Bengt Fahlström avled efter en kort tids sjukdom. Han blev 78 år gammal.
 • Tusentals hedrar mördad rysk oppositionsledare
  0:31

  Tusentals hedrar mördad rysk oppositionsledare

  Tusentals ryssar har gått ut på gatorna i centrala Moskva för att hedra minnet av oppositionspolitikern Boris Nemtsov, som sköts ihjäl för två år sedan i närheten av Kreml.
 • Omstritt förslag om transportskatt slopas
  2:02

  Omstritt förslag om transportskatt slopas

  Förslaget mötte massivt motstånd från start och på söndagen meddelade finansminister Magdalena Andersson att planerna på en så kallad kilometerskatt på tunga transporter skrotas. Men skatten ska genomföras senare, säger regeringen.
 • Svenska vinstchanser inför nattens Oscarsgala
  6:09

Nyheterna

Kalla fakta granskar Fastighetsverket