Live

Visar 4 av 4

Klipp

 • Många befaras döda efter lavin i Italien
  7 min

  Många befaras döda efter lavin i Italien

  Upp till trettio personer har hittats döda i ett hotell i den italienska staden Farindola sedan ett jordskalv utlöst en lavin, rapporterar Reuters med hänvisning till lokala medier.
 • "Nytt vindrekord - 47,8 meter per sekund"
  8:11

  "Nytt vindrekord - 47,8 meter per sekund"

  Ett nytt vindrekord sattes i Sverige under torsdagskvällen, i Stekenjokk, och det fortsätter att blåsa kraftigt på vissa håll enligt meteorolog Linda Eriksson.
 • Så lurar "sotare" äldre
  2:43

  Så lurar "sotare" äldre

  Många kommuner i landet varnar för oseriösa personer som utger sig för att vara sotare och på så sätt lurar till sig tusentals kronor. Jan Stenback är en av de som blivit lurade.
 • Risk för militär konfrontation i Gambia
  0:49

  Risk för militär konfrontation i Gambia

  Gambias sittande president Yahya Jammeh vägrar att släppa makten efter att han förlorade valet. Nu är trupper från Senegal och Nigeria är redo att gå in i landet om den nya presidenten hindras.
 • Äldre blir lurade av skojsotare
  1:01

  Äldre blir lurade av skojsotare

  Många kommuner i landet varnar nu för oseriösa personer som utger sig för att vara sotare och på så sätt lurar till sig tusentals kronor. Oftast är det äldre som drabbas. Jan Stenback är en av dom som lurats.
 • Obamas gliring till Donald Trump
  2:05

  Obamas gliring till Donald Trump

  Igår kväll höll Barack Obama sin sista presskonferens som sittande president. Flera ämnen berördes, däribland det förkortade straffet för visselblåsaren Chelsea Manning. Obama tryckte även på presskårens betydelse i en fungerande demokrati, något som kan ses som en gliring till den tillträdande presidenten Donald Trump.
 • Nytt hopp för 9-åriga utvisade Marwa
  0:49

  Nytt hopp för 9-åriga utvisade Marwa

  Nioåriga Marwa, som har sin bott med sin mamma och styvfar i Ödeshög sedan drygt två år får inte stanna i Sverige enligt Migrationsverket, som anser att flickan ska utvisas till morföräldrar i Marocko. Men flickans nya ombud har nu krävt inhibition - att Migrationsverket stoppar verkställighet av utvisningen.
 • Kylan i Europa chockhöjer grönsakspriset
  1:38

  Kylan i Europa chockhöjer grönsakspriset

  Priset på grönsaker chockhöjs till följd av dåligt väder i södra Europa som fått skördarna att slå fel. Nu varnas för att det kan bli tomt i butikshyllorna och värst väntas det slå mot restauranger som nu tvingas göra om sina menyer.

Nyheterna

Halvtid - partiledardueller

Visar 6 av 6

Partiledardueller - klipp