Nyheterna Linköping

Nyheterna Linköping

Senaste nytt från TV4:s lokala station.

Klipp

 • Malin Baryard blir ambassadör
  1:15

  Malin Baryard blir ambassadör

  Om två år kommer Linköping få ett nytt ridsportcenter, och idag blev det klart att Malin Baryard blir ambassadör för den nya satsningen.
 • Ingen byggstrejk i länet

  Det blir ingen byggstrejk i Östergötland. Det står klart sedan fackförbundet Byggnads kommit överens med Sveriges Byggindustrier, i konflikten som handlat om hur man får ordning och reda på byggarbetsplatserna. Strejken skulle ha påverkat byggen i både Norrköping och Linköping, men i och med att facket nu fått ett huvudentreprenörsansvar inskrivet i kollektivavtalet, är strejken avblåst.
 • Ian Gillan från Deep Purple i exklusiv intervju
  7:07

  Ian Gillan från Deep Purple i exklusiv intervju

  Ett av hårdrockens största band gästar just nu Östergötland. Med låtar som "Black Night", "Child In Time" och "Smoke On The Water" blev Deep Purple stilbildande inom sjuttiotalets hårdrock, och 46 år efter att bandet startade, turnerar de fortfarande. Ikväll spelar de i Linköping och vi fick en exklusiv intervju med sångaren Ian Gillan.

Visar 3 av 3

Vi tror du gillar

 • Nyheterna

  TV4 Nyheterna ger dig det allra senaste och viktigaste från Sverige och världen. Här hittar du direktsändningar, program och klipp.
 • Castens hörna

  TV4:s VD Casten Almqvist bjuder in kollegor och konkurrenter för att diskutera de mest brännande ämnena i TV- och mediabranschen.
 • Korrarna

  Programmet följer utrikeskorrespondenterna Rolf Porseryd, Elisabet Frerot, Anna Herdenstam och Stefan Borg när de reser och rapporterar från krig, katastrofer och konflikter världen över.
 • Ekonomi

  Ekonominyheter från TV4.

Granskning och fördjupning

Kalla Fakta

Se Kalla faktas skakande granskningar av politiker, företag och andra makthavare som påverkar vanliga svenskars vardag.

Till programmet
 • Kalla fakta EM-Special – Fotbollsfamiljen

  Kalla fakta granskar det internationella fotbollsförbundet Fifa och härvan av mutor och korruption. Även det europeiska fotbollsförbundet Uefa är indraget genom att dess före detta president stängdes av efter att ha mottagit mutor.
 • Kalla fakta del 5 - Stockholm - Bagdad

  Kalla fakta berättar om en hittills okänd och hemlig motståndsrörelse som kämpar mot terrorister i svenska förorter och de känner en stor oro för utvecklingen. Man har även intervjuat högt uppsatta personer inom den irakiska säkerhetspolisen.
 • Kalla fakta del 4 - Kvinnorna på Trängslet

  Kalla fakta avslöjar hur Migrationsverket ignorerar larm om övergrepp mot kvinnor och flickor på asylboendet Trängslet.
 • Kalla fakta del 3 - Pensionsbluffarna

  Kalla fakta avslöjar hur företag utnyttjar unga i jakten på pensionsspararnas pengar. Bland annat söker reporter Sara Recabarren efter försvunna pensionspengar och Anette höll på att mista sina till en okänd fond.
 • Kalla fakta del 2 - Pengajägarna

  Kalla fakta granskar inkassoföretagens ohederliga metoder. Stefan Jaldehult fick sin namnteckning förfalskad på ett delgivningskvitto från inkassoföretaget Lindorff och med hjälp av det falska intyget kunde Lindorff kräva honom på hundratusentals kronor.
 • Kalla fakta del 1 - Taxi Sex

  Kalla fakta avslöjar hur ett väletablerat bolag blivit en av de enskilt största aktörerna på Malmskillnadsgatan i Stockholm där den illegala sexhandeln bedrivs.