Nyheterna Malmö

Nyheterna Malmö

Senaste nytt från TV4:s lokala station.

Klipp

 • Brottsoffer från Mangs-rättegången får skadestånd
  1:16

  Brottsoffer från Mangs-rättegången får skadestånd

  Flera brottsoffer i de brott som serieskytten Peter Mangs friades från har nu fått ersättning från Brottsoffermyndigheten. En av dem är skräddaren Naser Yazdanpanah som fått 100.000 kronor i ersättning efter mordförsöket han utsattes för en oktoberkväll 2010.
 • Ny källa för elektrisk energi presenteras på konferens i Malmö
  1:23

  Ny källa för elektrisk energi presenteras på konferens i Malmö

  Idag startar en fem dagar lång vetenskaplig konferens på Malmö högskola. Den handlar om elektroanalytisk kemi och forskare från hela världen deltar. Under arrangemanget kommer en ny källa för elektrisk energi framtagen av Malmöforskare att presenteras.
 • Tiggeri debatterades på Malmö högskola
  1:45

  Tiggeri debatterades på Malmö högskola

  Förbjud tiggeri eller kriminalisera de som ger gåvor till tiggare. De förslagen debatterades igår på Malmö högskola, med anledning av att allt fler rumänska romer nu tar sig till Sverige för att tigga pengar i storstäderna, bland annat i Malmö. I panelen fanns bland annat Rumäniens ambassadör.

Visar 3 av 3

Vi tror du gillar

 • Nyheterna

  TV4 Nyheterna ger dig det allra senaste och viktigaste från Sverige och världen. Här hittar du direktsändningar, program och klipp.
 • Castens hörna

  TV4:s VD Casten Almqvist bjuder in kollegor och konkurrenter för att diskutera de mest brännande ämnena i TV- och mediabranschen.
 • Korrarna

  Programmet följer utrikeskorrespondenterna Rolf Porseryd, Elisabet Frerot, Anna Herdenstam och Stefan Borg när de reser och rapporterar från krig, katastrofer och konflikter världen över.
 • Ekonomi

  Ekonominyheter från TV4.

Granskning och fördjupning

Kalla Fakta

Se Kalla faktas skakande granskningar av politiker, företag och andra makthavare som påverkar vanliga svenskars vardag.

Till programmet
 • Kalla fakta EM-Special – Fotbollsfamiljen

  Kalla fakta granskar det internationella fotbollsförbundet Fifa och härvan av mutor och korruption. Även det europeiska fotbollsförbundet Uefa är indraget genom att dess före detta president stängdes av efter att ha mottagit mutor.
 • Kalla fakta del 5 - Stockholm - Bagdad

  Kalla fakta berättar om en hittills okänd och hemlig motståndsrörelse som kämpar mot terrorister i svenska förorter och de känner en stor oro för utvecklingen. Man har även intervjuat högt uppsatta personer inom den irakiska säkerhetspolisen.
 • Kalla fakta del 4 - Kvinnorna på Trängslet

  Kalla fakta avslöjar hur Migrationsverket ignorerar larm om övergrepp mot kvinnor och flickor på asylboendet Trängslet.
 • Kalla fakta del 3 - Pensionsbluffarna

  Kalla fakta avslöjar hur företag utnyttjar unga i jakten på pensionsspararnas pengar. Bland annat söker reporter Sara Recabarren efter försvunna pensionspengar och Anette höll på att mista sina till en okänd fond.
 • Kalla fakta del 2 - Pengajägarna

  Kalla fakta granskar inkassoföretagens ohederliga metoder. Stefan Jaldehult fick sin namnteckning förfalskad på ett delgivningskvitto från inkassoföretaget Lindorff och med hjälp av det falska intyget kunde Lindorff kräva honom på hundratusentals kronor.
 • Kalla fakta del 1 - Taxi Sex

  Kalla fakta avslöjar hur ett väletablerat bolag blivit en av de enskilt största aktörerna på Malmskillnadsgatan i Stockholm där den illegala sexhandeln bedrivs.