Nyheterna Värmland

Nyheterna Värmland

Senaste nytt från TV4:s lokala station.

Klipp

 • Sven Årnes sammanfattar 21 år i rutan
  4:31

  Sven Årnes sammanfattar 21 år i rutan

  I dag 13 juni 2014 stänger vi på TV4 Värmland butiken - eller rättare sagt tv-rutan. Tack för fantastiska 21 år kära tittare! Vi avslutar med några ord från vår meste programledare genom åren - Sven Årnes.
 • Best of TV4 Värmland - sköningar
  4:31

  Best of TV4 Värmland - sköningar

  Turen att blicka tillbaka har nu kommit till vår reporter Ylwa Svensson. Hon vill få er att minnas alla sköna värmlänningar som förgyllt våra lokala nyheterna under åren.
 • Best of TV4 Värmland - sköningar
  4:31

  Best of TV4 Värmland - sköningar

  Turen att blicka tillbaka har kommit till vår reporter Ylwa Svensson. Hon vill få er att minnas alla sköna värmlänningar som förgyllt de lokala nyheterna under åren.
 • Best of TV4 Värmland - folkets röst
  4:31

  Best of TV4 Värmland - folkets röst

  På TV4 Nyheterna Värmland så har vi de senaste drygt 20 åren speglat samhällsproblem och orättvisor, granskat beslut och ifrågasatt makthavare. Avslöjat, skildrat och uppmärksammat. Men vi hade aldrig kunnat göra det utan er - folkets röst och Värmlands röst av vad som har gjort det möjligt.
 • Best of - stora nyhetshändelser
  4:31

  Best of - stora nyhetshändelser

  Vi blickar tillbaka på några av de största händelsnyheterna under åren med lokala nyheter.
 • Best of TV4 Värmland - sport
  4:31

  Best of TV4 Värmland - sport

  Nu är nedräkningen i gång, på fredag säger vi farväl och tack för den här tiden. Men först - häng med oss och minns tillbaka 21 år av lokala tv-sändningar från Värmland. I dag bjuder Sven Årnes på guldkorn från sportens värld!
 • Slutet är nära - häng med och minns
  1:23

  Slutet är nära - häng med och minns

  Nästa vecka är sista veckan med sändningar från oss på TV4 Värmland. Det innebär att era lokala nyheter kommer att se lite annorlunda ut. I stället för vanliga inslag så kommer vi bjuda er tittare på tillbakablickar från de 21 år som vi har funnits i era tv-apparater.
 • Vänerns dag firas i Karlstad
  1:05

  Vänerns dag firas i Karlstad

  Vänern marknadsförs alldeles för lite i Värmland, åtminstone enligt länsstyrelsen som nu på lördag anordnar "Vänerns dag" på Värmlandskajen i Karlstad. Det blir en späckad dag med både livräddning och kapptävlingar på vattnet, ett sjuttiotal utställare med kopplingar till Vänern, och dessutom ett eget program för alla besökande barn.

Vi tror du gillar

 • Nyheterna

  TV4 Nyheterna ger dig det allra senaste och viktigaste från Sverige och världen. Här hittar du direktsändningar, program och klipp.
 • Castens hörna

  TV4:s VD Casten Almqvist bjuder in kollegor och konkurrenter för att diskutera de mest brännande ämnena i TV- och mediabranschen.
 • Korrarna

  Programmet följer utrikeskorrespondenterna Rolf Porseryd, Elisabet Frerot, Anna Herdenstam och Stefan Borg när de reser och rapporterar från krig, katastrofer och konflikter världen över.
 • Ekonomi

  Ekonominyheter från TV4.

Granskning och fördjupning

Kalla Fakta

Se Kalla faktas skakande granskningar av politiker, företag och andra makthavare som påverkar vanliga svenskars vardag.

Till programmet
 • Kalla fakta EM-Special – Fotbollsfamiljen

  Kalla fakta granskar det internationella fotbollsförbundet Fifa och härvan av mutor och korruption. Även det europeiska fotbollsförbundet Uefa är indraget genom att dess före detta president stängdes av efter att ha mottagit mutor.
 • Kalla fakta del 5 - Stockholm - Bagdad

  Kalla fakta berättar om en hittills okänd och hemlig motståndsrörelse som kämpar mot terrorister i svenska förorter och de känner en stor oro för utvecklingen. Man har även intervjuat högt uppsatta personer inom den irakiska säkerhetspolisen.
 • Kalla fakta del 4 - Kvinnorna på Trängslet

  Kalla fakta avslöjar hur Migrationsverket ignorerar larm om övergrepp mot kvinnor och flickor på asylboendet Trängslet.
 • Kalla fakta del 3 - Pensionsbluffarna

  Kalla fakta avslöjar hur företag utnyttjar unga i jakten på pensionsspararnas pengar. Bland annat söker reporter Sara Recabarren efter försvunna pensionspengar och Anette höll på att mista sina till en okänd fond.
 • Kalla fakta del 2 - Pengajägarna

  Kalla fakta granskar inkassoföretagens ohederliga metoder. Stefan Jaldehult fick sin namnteckning förfalskad på ett delgivningskvitto från inkassoföretaget Lindorff och med hjälp av det falska intyget kunde Lindorff kräva honom på hundratusentals kronor.
 • Kalla fakta del 1 - Taxi Sex

  Kalla fakta avslöjar hur ett väletablerat bolag blivit en av de enskilt största aktörerna på Malmskillnadsgatan i Stockholm där den illegala sexhandeln bedrivs.