Nyheterna Väst

Nyheterna Väst

Senaste nytt från TV4:s lokala station.

Klipp

 • Fick pris för civilkurage
  1:07

  Fick pris för civilkurage

  Abdulahi Hussein fick under måndagen Ljungskile folkhögskolas Antigonepris för civilkurage. Abdulahi Hussein som arbetade för den etiopiska regimen flydde och tog med sig stora mängder filmmaterial som bland annat visar hur svenskarna Martin Persson och Johan Schibbye behandlades när de greps.
 • Brålanda hoppas på tågstopp
  1:11

  Brålanda hoppas på tågstopp

  Ett nytt tågstopp i Brålanda - Det är vad företagarföreningen i samhället vill ha för att möjliggöra pendling till storstadsregionerna och bromsa trenden att folk flyttar från Dalsland. I ett medborgarförslag till Vänersborgs kommun vill man ha politikernas hjälp i en fråga som kommunen redan jobbar med.
 • Läkarbristens konsekvenser på Neurologen
  1:41

  Läkarbristens konsekvenser på Neurologen

  Bristen på neurologer på Näl kan få allvarliga konsekvenser för patienterna, som riskerar att inte få hjälp i tid. Det menar Neuroförbundet, som är kritiska till den omfattande läkarbristen:

Visar 3 av 3

Vi tror du gillar

 • Nyheterna

  TV4 Nyheterna ger dig det allra senaste och viktigaste från Sverige och världen. Här hittar du direktsändningar, program och klipp.
 • Castens hörna

  TV4:s VD Casten Almqvist bjuder in kollegor och konkurrenter för att diskutera de mest brännande ämnena i TV- och mediabranschen.
 • Korrarna

  Programmet följer utrikeskorrespondenterna Rolf Porseryd, Elisabet Frerot, Anna Herdenstam och Stefan Borg när de reser och rapporterar från krig, katastrofer och konflikter världen över.
 • Ekonomi

  Ekonominyheter från TV4.

Granskning och fördjupning

Kalla Fakta

Se Kalla faktas skakande granskningar av politiker, företag och andra makthavare som påverkar vanliga svenskars vardag.

Till programmet
 • Kalla fakta EM-Special – Fotbollsfamiljen

  Kalla fakta granskar det internationella fotbollsförbundet Fifa och härvan av mutor och korruption. Även det europeiska fotbollsförbundet Uefa är indraget genom att dess före detta president stängdes av efter att ha mottagit mutor.
 • Kalla fakta del 5 - Stockholm - Bagdad

  Kalla fakta berättar om en hittills okänd och hemlig motståndsrörelse som kämpar mot terrorister i svenska förorter och de känner en stor oro för utvecklingen. Man har även intervjuat högt uppsatta personer inom den irakiska säkerhetspolisen.
 • Kalla fakta del 4 - Kvinnorna på Trängslet

  Kalla fakta avslöjar hur Migrationsverket ignorerar larm om övergrepp mot kvinnor och flickor på asylboendet Trängslet.
 • Kalla fakta del 3 - Pensionsbluffarna

  Kalla fakta avslöjar hur företag utnyttjar unga i jakten på pensionsspararnas pengar. Bland annat söker reporter Sara Recabarren efter försvunna pensionspengar och Anette höll på att mista sina till en okänd fond.
 • Kalla fakta del 2 - Pengajägarna

  Kalla fakta granskar inkassoföretagens ohederliga metoder. Stefan Jaldehult fick sin namnteckning förfalskad på ett delgivningskvitto från inkassoföretaget Lindorff och med hjälp av det falska intyget kunde Lindorff kräva honom på hundratusentals kronor.
 • Kalla fakta del 1 - Taxi Sex

  Kalla fakta avslöjar hur ett väletablerat bolag blivit en av de enskilt största aktörerna på Malmskillnadsgatan i Stockholm där den illegala sexhandeln bedrivs.