Nyheterna

Nyheterna

TV4Nyheterna ger dig det allra senaste och viktigaste från Sverige och världen. Här hittar du direktsändningar, program och klipp.

Live

Visar 3 av 3

Klipp

 • Helena Gissén: "Nyckeln finns hos Vänsterpartiet"
  1:30

  Helena Gissén: "Nyckeln finns hos Vänsterpartiet"

  TV4Nyheternas politiska kommentator Helena Gissén om att Moderaterna nu öppnar för begränsningar av vinster i välfärden och vill ha en blocköverskridande överenskommelse.
 • Trump trampar på för att komma i kapp
  6:05

  Trump trampar på för att komma i kapp

  Med mindre än två veckor kvar till det amerikanska presidentvalet trappar nu de båda kandidaterna upp kampanjandet, framförallt i de stater där det brukar väga jämnt mellan republikaner och demokrater - så kallade swing states. North Carolina är en av dem och TV4Nyheternas Elisabet Frerot var med när Donald Trump kom dit.
 • Stort behov av nödhjälp
  4:28

  Stort behov av nödhjälp

  Enligt siffror från FN har hittills omkring 16 000 civila drivits på flykt, men någonstans mellan en och två miljoner är fortfarande instängda i krigsområdet. En stor del av dem väntas fly inom de närmaste veckorna. TV4 Nyheternas Johan Fredriksson och Dan Norrå har besökt ett av alla läger som nu byggs för att ta emot flyktingströmmarna.
 • Hårdare motstånd från IS-anhängare
  0:24

  Hårdare motstånd från IS-anhängare

  Amerikansk militär uppger idag att uppemot tusen IS-anhängare dödats sen storoffensiven mot Mosul inleddes för tio dagar sen. Hittills har striderna koncentrerats till orter utanför Mosul men i takt med att styrkorna närmar sig stadskärnan förväntas hårdare motstånd från de, mellan tre och femtusen IS-anhängare som man tror ska finnas inne i Mosul.
 • M vill begränsa vinster i välfärden
  1:47

  M vill begränsa vinster i välfärden

  Moderaterna öppnar nu för begränsningar av vinster i välfärden. Inte för alla vinstdrivande välfärdsföretag, men tillfälligt för dem som inte klarar kvalitetsmålen.
 • "Man har inga spår efter pojken"
  6:12

  "Man har inga spår efter pojken"

  TV4Nyheternas Marcus Noterius på plats i Torvalla utanför Östersund där en 12-årig pojke varit försvunnen sedan morgonen.
 • Michelle Obama: "Vår mest kvalificerade kandidat någonsin OCH kvinna"
  2:02

  Michelle Obama: "Vår mest kvalificerade kandidat någonsin OCH kvinna"

  För första gången kampanjar Hillary Clinton och Michelle Obama tillsammans. Här förklarar Michelle Obama varför hon deltar så aktivt i kampanjen.
 • 12-årig pojke försvunnen i Östersund
  2:06

  12-årig pojke försvunnen i Östersund

  En pojke som lämnade hemmet på torsdagsmorgonen för att gå till sin skola i Östersund är saknad. Han dök aldrig upp i skolan, berättar polisens kommunikatör Johan Schlienger.

Nyheterna

Granskning och fördjupning

Kalla Fakta

Se Kalla faktas skakande granskningar av politiker, företag och andra makthavare som påverkar vanliga svenskars vardag.

Till programmet
 • Kalla fakta EM-Special – Fotbollsfamiljen

  Kalla fakta granskar det internationella fotbollsförbundet Fifa och härvan av mutor och korruption. Även det europeiska fotbollsförbundet Uefa är indraget genom att dess före detta president stängdes av efter att ha mottagit mutor.
 • Kalla fakta del 5 - Stockholm - Bagdad

  Kalla fakta berättar om en hittills okänd och hemlig motståndsrörelse som kämpar mot terrorister i svenska förorter och de känner en stor oro för utvecklingen. Man har även intervjuat högt uppsatta personer inom den irakiska säkerhetspolisen.
 • Kalla fakta del 4 - Kvinnorna på Trängslet

  Kalla fakta avslöjar hur Migrationsverket ignorerar larm om övergrepp mot kvinnor och flickor på asylboendet Trängslet.
 • Kalla fakta del 3 - Pensionsbluffarna

  Kalla fakta avslöjar hur företag utnyttjar unga i jakten på pensionsspararnas pengar. Bland annat söker reporter Sara Recabarren efter försvunna pensionspengar och Anette höll på att mista sina till en okänd fond.
 • Kalla fakta del 2 - Pengajägarna

  Kalla fakta granskar inkassoföretagens ohederliga metoder. Stefan Jaldehult fick sin namnteckning förfalskad på ett delgivningskvitto från inkassoföretaget Lindorff och med hjälp av det falska intyget kunde Lindorff kräva honom på hundratusentals kronor.
 • Kalla fakta del 1 - Taxi Sex

  Kalla fakta avslöjar hur ett väletablerat bolag blivit en av de enskilt största aktörerna på Malmskillnadsgatan i Stockholm där den illegala sexhandeln bedrivs.