Nyheterna

Nyheterna

TV4Nyheterna ger dig det allra senaste och viktigaste från Sverige och världen. Här hittar du direktsändningar, program och klipp.

Fler nyheter hittar du på tv4.se

Live

Visar 3 av 3

Klipp

 • Ska ta bröllopsbilder - då dyker Tom Hanks upp
  1:14

  Ska ta bröllopsbilder - då dyker Tom Hanks upp

  Gissa om det här nygifta paret blev överraskat under sin fotografering i Central park i New York i helgen.
 • Cissi Wallin: "Kände mig pressad att amma"
  4:30

  Cissi Wallin: "Kände mig pressad att amma"

  Debattören Cissi Wallin och amningsforskaren Sofia Zwedberg om nyttan av och svårigheterna kring amning.
 • Amning en känslig fråga
  1:49

  Amning en känslig fråga

  Amningen minskar inte längre i samma utsträckning som de senaste åren. Det visar en ny undersökning, men fortfarande ammas långt färre barn än på 90-talet.
 • Turister lockas av svensk shopping
  1:38

  Turister lockas av svensk shopping

  Intresset för Sverige växer allt mer utomlands och framförallt är det shopping som lockar turisterna. Bland annat är svenska designkläder och svenska naturprodukter som sylt och kött eftertraktat. Det visar Svensk Handels rapport som kom idag.
 • Omfattande organhandel i Kina
  2:21

  Omfattande organhandel i Kina

  I Kina dödas 60 000 människor varje år för att deras organ ska transplanteras till andra människor. Det hävdar två kanadensiska människorättsaktivister som har kartlagt hanteringen av organ och som redovisade sina resultat i Sveriges riksdag idag.
 • Upptrappning i Aleppo
  1:38

  Upptrappning i Aleppo

  Gatustriderna inne i centrala Aleppo har idag trappats upp sedan Assadregimens styrkor inlett ett stort markanfall. Samtidigt fortsätter Ryssland med sina bombningar av de rebellkontrollerade östra delarna av staden. Den senaste veckan uppges cirka 400 människor ha mist livet i flygraiderna. Vi vill varna för starka bilder...
 • Christer Lindarw: "Trovärdigheten var kittlande"
  12:16

  Christer Lindarw: "Trovärdigheten var kittlande"

  Cicci Renström Suurna har träffat artisten och designern Christer Lindarw vars dragshowgrupp After Dark firar 40 år i år och som nu ger ut sina memoarer.
 • Lokalpolis från Rinkeby: Dan Eliasson måste bort!
  2:28

  Lokalpolis från Rinkeby: Dan Eliasson måste bort!

  När riksdagen idag debatterade krisen i polisen kom löften om miljardsatsningar för att lösa problemen. Men lokalpolisen Hanif Azizi, som jobbar på gatorna i Rinkeby och Tensta tycker inte att det räcker.

Nyheterna

Granskning och fördjupning

Kalla Fakta

Se Kalla faktas skakande granskningar av politiker, företag och andra makthavare som påverkar vanliga svenskars vardag.

Till programmet
 • Kalla fakta EM-Special – Fotbollsfamiljen

  Kalla fakta granskar det internationella fotbollsförbundet Fifa och härvan av mutor och korruption. Även det europeiska fotbollsförbundet Uefa är indraget genom att dess före detta president stängdes av efter att ha mottagit mutor.
 • Kalla fakta del 5 - Stockholm - Bagdad

  Kalla fakta berättar om en hittills okänd och hemlig motståndsrörelse som kämpar mot terrorister i svenska förorter och de känner en stor oro för utvecklingen. Man har även intervjuat högt uppsatta personer inom den irakiska säkerhetspolisen.
 • Kalla fakta del 4 - Kvinnorna på Trängslet

  Kalla fakta avslöjar hur Migrationsverket ignorerar larm om övergrepp mot kvinnor och flickor på asylboendet Trängslet.
 • Kalla fakta del 3 - Pensionsbluffarna

  Kalla fakta avslöjar hur företag utnyttjar unga i jakten på pensionsspararnas pengar. Bland annat söker reporter Sara Recabarren efter försvunna pensionspengar och Anette höll på att mista sina till en okänd fond.
 • Kalla fakta del 2 - Pengajägarna

  Kalla fakta granskar inkassoföretagens ohederliga metoder. Stefan Jaldehult fick sin namnteckning förfalskad på ett delgivningskvitto från inkassoföretaget Lindorff och med hjälp av det falska intyget kunde Lindorff kräva honom på hundratusentals kronor.
 • Kalla fakta del 1 - Taxi Sex

  Kalla fakta avslöjar hur ett väletablerat bolag blivit en av de enskilt största aktörerna på Malmskillnadsgatan i Stockholm där den illegala sexhandeln bedrivs.