Live

Visar 4 av 4

Klipp

 • Så lurar "sotare" äldre
  2:43

  Så lurar "sotare" äldre

  Många kommuner i landet varnar för oseriösa personer som utger sig för att vara sotare och på så sätt lurar till sig tusentals kronor. Jan Stenback är en av de som blivit lurade.
 • Äldre blir lurade av skojsotare
  1:01

  Äldre blir lurade av skojsotare

  Många kommuner i landet varnar nu för oseriösa personer som utger sig för att vara sotare och på så sätt lurar till sig tusentals kronor. Oftast är det äldre som drabbas. Jan Stenback är en av dom som lurats.
 • Obamas gliring till Donald Trump
  2:05

  Obamas gliring till Donald Trump

  Igår kväll höll Barack Obama sin sista presskonferens som sittande president. Flera ämnen berördes, däribland det förkortade straffet för visselblåsaren Chelsea Manning. Obama tryckte även på presskårens betydelse i en fungerande demokrati, något som kan ses som en gliring till den tillträdande presidenten Donald Trump.
 • Nytt hopp för 9-åriga utvisade Marwa
  0:49

  Nytt hopp för 9-åriga utvisade Marwa

  Nioåriga Marwa, som har sin bott med sin mamma och styvfar i Ödeshög sedan drygt två år får inte stanna i Sverige enligt Migrationsverket, som anser att flickan ska utvisas till morföräldrar i Marocko. Men flickans nya ombud har nu krävt inhibition - att Migrationsverket stoppar verkställighet av utvisningen.
 • Kylan i Europa chockhöjer grönsakspriset
  1:38

  Kylan i Europa chockhöjer grönsakspriset

  Priset på grönsaker chockhöjs till följd av dåligt väder i södra Europa som fått skördarna att slå fel. Nu varnas för att det kan bli tomt i butikshyllorna och värst väntas det slå mot restauranger som nu tvingas göra om sina menyer.
 • Kardashian rånades på smycken - nu blir hon smyckestjuv
  1:10

  Kardashian rånades på smycken - nu blir hon smyckestjuv

  Kim Kardashian rånades på smycken hundra miljoner - nu sägs det att hon ska vara med i en film om filmer som stjäl smycken.
 • Londonsvenskarna funderar om brexit
  2:35

  Londonsvenskarna funderar om brexit

  I Storbritannien är reaktionerna starka efter premiärminister Theresa Mays Brexit-tal. Medan många tidningar och EU-kritiska politiker hyllat May har reaktionerna varit betydligt mer avvaktande bland de många utländska EU-medborgare som bor i landet - och det gäller inte minst Londonsvenskarna. Våra utsända träffade en av dem.
 • Israel väntar sig stöd - även för illegala bosättningar - när Trump tillträder
  2:04

  Israel väntar sig stöd - även för illegala bosättningar - när Trump tillträder

  Efter Donald Trumps tillträde som USA:s president kan en hel del av den utrikespolitik som legat fast under Obamas regeringstid ändras. Det gäller exempelvis Israel, som väntar sig mer stöd från USA de närmaste åren, också vad gäller de illegala bostättningarna. Samir Abu Eid har besökt en av dem.

Nyheterna

Halvtid - partiledardueller

Visar 6 av 6

Partiledardueller - klipp