Live

Visar 3 av 3

Klipp

 • Toppolitiker misstänks för jäv
  0:43

  Toppolitiker misstänks för jäv

  Västra Götalandsregionens högste politiker, och moderaternas tidigare partisekreterare Johnny Magnusson, har varit med om att godkänna ett avtal med SOS Alarm, samtidigt som han sitter i SOS Alarms styrelse.
 • Misstänks för mord i Märsta - greps i Tyskland
  0:21

  Misstänks för mord i Märsta - greps i Tyskland

  En 24-årig man har gripits i Tyskland misstänkt för mordet på en kvinna i 35-årsåldern i Märsta förra veckan.
 • Säkert vårtecken siktat i Åre - se årets första tussilago
  5:08

  Säkert vårtecken siktat i Åre - se årets första tussilago

  Det milda vädret har fått växtligheten att tappa rytmen, skriver Östersundsposten som berättar att det just nu blommar tussilago i centrala Åre och publicerar en läsarbild.
 • Jammeh flydde med statskassan
  0:35

  Jammeh flydde med statskassan

  Gambias förre ledare Yahya Jammeh har under sina två sista veckor vid makten tagit ut motsvarande drygt 100 miljoner kronor ur statskassan, som nu nästan är tömd.
 • Fiffig app för anhöriga till äldre
  0:52

  Fiffig app för anhöriga till äldre

  För att hjälpa anhöriga att få lite mer koll på vad de äldre har för sig på dagarna på äldreboendet finns det nu en telefonapp. TV4Nyheternas reporter har träffat 90-årige Torgny och hans dotter från Kalmar som testar appen.
 • Ökat hopp för mjölkbönder
  0:55

  Ökat hopp för mjölkbönder

  Svenska mjölkbönder har i en lång period fått minskade ersättningar men nu har det vänt. Senaste halvåret har ersättningarna från Arla ökat med en krona per kilo mjölk något som ger framtidstro på gårdarna.
 • Vittne om våldtäkten i Uppsala
  1:22

  Vittne om våldtäkten i Uppsala

  Tre unga män sitter anhållna misstänkta för grov våldtäkt i Uppsala i natt. De ska ha förgripit sig på en kvinna och sänt det live på Facebook. Nyheterna har fått kontakt med ett vittne, som beskriver det såhär. Det är en annan röst vi hör.
 • Frankrike: Valls och Hamon vann första omgången
  9:53

  Frankrike: Valls och Hamon vann första omgången

  Det är en tvekamp när de franska socialisterna, och andra mindre partier, har genomfört första omgången av sina primärval inför presidentvalet. Förre premiärministern Manuel Valls utmanas hårt från vänster — förre bostadsministern Benoît Hamon leder och ser ut att få möta Valls i andra omgången.

Nyheterna

Halvtid - partiledardueller

Visar 6 av 6

Partiledardueller - klipp