Live

Visar 3 av 3

Klipp

 • Demonstrationerna mot Trump - större än väntat
  1:46

  Demonstrationerna mot Trump - större än väntat

  Det har varit stora demonstrationer mot den nya presidenten Donald Trump och de samlade fler deltagare än väntat, inte bara i Washington, utan även i andra större städer.
 • "Blir inte så lätt som han tror"
  0:33

  "Blir inte så lätt som han tror"

  Det har varit massiva protester mot USA:s nya president Donald Trump. TV4Nyheternas Rolf Porseryd har rapporterat från Washington hela dagen och har tagit temperaturen efter gatorna.
 • Långt fler demonstranter än väntat
  13:53

  Långt fler demonstranter än väntat

  På gatorna i Washington DC kryllar det av demonstranter mot president Trump. Det finns ännu inga officiella siffror, men amerikansk media rapporterar att uppskattningsvis en halv miljon människor är ute på gatorna i huvudstaden och protesterar - långt fler än arrangörerna räknat med.
 • Ännu inget svar från Trump på demonstrationen
  20:55

  Ännu inget svar från Trump på demonstrationen

  Den nya presidenten Donald Trump möttes av massiva demonstrationer i Washington DC och resten av världen. Trump som vanligtvis är en flitigt twittrare har ännu inte skrivit något på social medier om protesterna.
 • Scarlett Johanssons pik mot Ivanka Trump
  5:54

  Scarlett Johanssons pik mot Ivanka Trump

  Skådespelerskan Scarlett Johansson krävde att alla kvinnor ska ha samma tillgång till sjukvård som Donald Trumps dotter Ivanka. I sitt tal uppmanade Johansson deltagarna att engagera sig i arbetet för kvinnors hälsa och kampen för sexuella och reproduktiva rättigheter.
 • Protester mot Trump världen över
  1:57

  Protester mot Trump världen över

  Runt om i världen tågade människor idag i protest mot president Trump.
 • Trump skred till verket direkt
  3:31

  Trump skred till verket direkt

  Donald Trump spillde ingen tid - direkt efter det att han installerats som USA:s 45:e president skrev han under en order om inskräningar i Obamas sjukvårdsreform och lade ut en helt ny energipolicy på Vita husets hemsida. Samtidigt fortsatte protesterna i huvudstaden Washington rapporterar Lottie Cronestrand.
 • Michael Moore: "Det är vi som är majoriteten"
  1:37

  Michael Moore: "Det är vi som är majoriteten"

  "Det är vi som är majoriteten" säger filmskaparen Michael Moore och uppmanar publiken att ringa till kongressen varje dag för att protestera.

Nyheterna

Halvtid - partiledardueller

Visar 6 av 6

Partiledardueller - klipp