Live

Visar 3 av 3

Klipp

 • Risk för våldsamma protester efter nytt beslut om oljeledning
  11:40

  Risk för våldsamma protester efter nytt beslut om oljeledning

  President Donald Trump har kört över Obamas beslut och ger klartecken för den kontroversiella oljeledningen i North Dakota. Ursprungsbefolkningen tänker bekämpa beslutet och TV4Nyheternas Rolf Porseryd befarar våldsamma sammandrabbningar.
 • SAAB-rättegången inledd
  1:18

  SAAB-rättegången inledd

  I dag inleddes rättegången kring det som kommit att kallas Sveriges genom tidernas största konkurs - 7 personer i företaget SAABs tidigare ledning misstänks för bland annat grovt svindleri och grovt försvårande av skattekontroll.
 • Barnmorskans fall inlett i Arbetsdomstolen
  1:42

  Barnmorskans fall inlett i Arbetsdomstolen

  Ska en barnmorska kunna vägra att utföra abort? Frågan ställs på sin spets nu när arbetsdomstolen idag inledde fallet om barnmorskan Ellinor Grimmark. Hon begär skadestånd för att hon inte fått jobb på olika kvinnokliniker i Jönköpings län. Men flera organisationer menar nu att förhandlingen är en del i en större antiabortkampanj.
 • En man som heter Ove Oscarsnominerad
  1:33

  En man som heter Ove Oscarsnominerad

  Idag avslöjades nomineringarna till årets Oscarsgala och det blev fyra svenska nomineringar, varav två till filmen "En man som heter Ove", för bästa icke- engelskspråkiga film och för bästa mask, berättar Cicci Renström Suurna.
 • Politisk turbulens efter moderatledarens besked
  3:18

  Politisk turbulens efter moderatledarens besked

  Den politiska turbulensen tilltog i dag i Alliansen efter förra veckans utspel från moderaterna om ett närmare samarbete med Sverigedemokraterna. Dagen började med att Centern krävde besked från moderatledaren vad hennes utspel egentligen innebär, och en synligt skakad alliansledare försökte gjuta olja på vågorna.
 • Fastighetsverket i korruptionshärva
  3:19

  Fastighetsverket i korruptionshärva

  Kalla Fakta kan idag avslöja en omfattande korruptionshärva inom statliga Fastighetsverket. Den tidigare högt uppsatte chefen Mikael Sackleen anklagas bland annat för att ha låtit Fastighetsverket betala för hans privata renoveringar.
 • Tre begärs häktade efter livesänd våldtäkt på Facebook
  6:56

  Tre begärs häktade efter livesänd våldtäkt på Facebook

  En misstänkt våldtäkt i Uppsala i söndags sändes ut live i en Facebookgrupp. Polisen har fortfarande inte filme, men nu begärs två män häktade misstänkta för våldtäkt och en tredje, misstänkt för att inte ha avslöjat den.
 • Här gör han DUBBLA bakåtvolter med skotern
  1:23

  Här gör han DUBBLA bakåtvolter med skotern

  Extremsportaren och X-gamesstjärnan Daniel Bodin från Malung har blivit historisk.. Se hans galna hopp!

Nyheterna

Halvtid - partiledardueller

Visar 6 av 6

Partiledardueller - klipp