Kamphundar - mördarmaskin eller bästa vän?

Längd:
7,26 min
I TV4 Play sedan:
26 dec 2012

I oktober blev sexåriga Anton attackerad av en rottweiler i Göteborg. Händelsen gjorde att debatten om kamphundar återigen satte igång. Irene Westerholm, hundtränare, besöker Nyhetsmorgon med sina två hundar - en kamphund och en vallhund - för att diskutera ämnet.

Tillgängligt:

30+ dagar till

Rättigheter:

Kan ses i hela världen

Om Nyhetsmorgon: Börja dagen med Nyhetsmorgon! Under varje morgon, hela veckan, alla dagar året om, bjuds det på det senaste från nyhets -och nöjesvärlden. Låt oss guida dig igenom det mest aktuella just nu!

Senaste klippen

Granskning och fördjupning

Kalla Fakta

Se Kalla faktas skakande granskningar av politiker, företag och andra makthavare som påverkar vanliga svenskars vardag.

Till programmet
  • Kalla fakta EM-Special – Fotbollsfamiljen

    Kalla fakta granskar det internationella fotbollsförbundet Fifa och härvan av mutor och korruption. Även det europeiska fotbollsförbundet Uefa är indraget genom att dess före detta president stängdes av efter att ha mottagit mutor.
  • Kalla fakta del 5 - Stockholm - Bagdad

    Kalla fakta berättar om en hittills okänd och hemlig motståndsrörelse som kämpar mot terrorister i svenska förorter och de känner en stor oro för utvecklingen. Man har även intervjuat högt uppsatta personer inom den irakiska säkerhetspolisen.
  • Kalla fakta del 4 - Kvinnorna på Trängslet

    Kalla fakta avslöjar hur Migrationsverket ignorerar larm om övergrepp mot kvinnor och flickor på asylboendet Trängslet.
  • Kalla fakta del 3 - Pensionsbluffarna

    Kalla fakta avslöjar hur företag utnyttjar unga i jakten på pensionsspararnas pengar. Bland annat söker reporter Sara Recabarren efter försvunna pensionspengar och Anette höll på att mista sina till en okänd fond.
  • Kalla fakta del 2 - Pengajägarna

    Kalla fakta granskar inkassoföretagens ohederliga metoder. Stefan Jaldehult fick sin namnteckning förfalskad på ett delgivningskvitto från inkassoföretaget Lindorff och med hjälp av det falska intyget kunde Lindorff kräva honom på hundratusentals kronor.
  • Kalla fakta del 1 - Taxi Sex

    Kalla fakta avslöjar hur ett väletablerat bolag blivit en av de enskilt största aktörerna på Malmskillnadsgatan i Stockholm där den illegala sexhandeln bedrivs.