Såld på hus - Turkiet

Längd:
5,49 min
I TV4 Play sedan:
19 okt 2010

Tillgängligt:

30+ dagar till

Rättigheter:

Kan ses i hela världen

Om Såld på hus: Fastighetsmäklare sätts på prov. Hur bra kan de gissa priset på nyligen sålda objekt i för dem obekanta orter i Sverige.

Klipp

 • Så köper du bostad i Italien
  5:39

  Så köper du bostad i Italien

  I säsongens sista avsnitt av Såld på hus reser Caroline Norrby och två mäklarpar ner till Umbrien i Italien. Här tipsar skandinaviska mäklaren på plats om vad du ska tänka på vid bostadsköp i Italien.
 • " Men gud, bellissimo, perfecto!"
  1:18

  " Men gud, bellissimo, perfecto!"

  Musikerparet Annika Ljungberg och Jens Sylsjö hoppas hitta drömlyan i Italien. Och allt verkar helt fantastiskt i deras ögon. Tjuvkika på Såld på hus här.
 • "Klatschigt, det är det ordet jag vill säga"
  1:06

  "Klatschigt, det är det ordet jag vill säga"

  I säsongsavslutningen av Såld på hus beger sig Caroline Norrby och mäklarna till Umbrien i Italien. Som vanligt tycker de två mäklarparen helt olika om objekten som de tittar på. Tjuvkika här.
 • Så köper du bostad i Frankrike
  8:20

  Så köper du bostad i Frankrike

  Såld på hus är i vindistriktet Languedoc i Frankrike. Hör mäklaren berätta om vad du bör tänka på vid bostadsköp där.
 • "Oj, det här var jätteilla"
  1:10

  "Oj, det här var jätteilla"

  Såld på hus åker till Languedoc i Frankrike där svenska paret Keéne och Per hoppas kunna hitta sin drömlya. Men det verkar inte vara mycket som stämmer överens med deras smak. Tjuvkika här!
 • "Oh la,la, trés charmant"
  0:47

  "Oh la,la, trés charmant"

  Kolla in när svenska mäklarparen påverkas av den franska atmosfären i i franska Languedoc. Men smaken är som baken. De två mäklarparen tycker helt olika om ett objekt de tittar på. Medan det ena paret är exhalterat över huset tycker det andra paret att det är rätt fult.
 • Så köper du bostad i Thailand - Hua Hin
  5:53

  Så köper du bostad i Thailand - Hua Hin

  Såld på hus återvänder till Thailand för att kolla in bostadsobjekt. Här får du mäklartips och råd inför ett eventuellt bostadsköp där.
 • "Det är lite thaistuk på det"
  0:44

  "Det är lite thaistuk på det"

  Såld på hus återvänder till Thailand, denna gång till Hua Hin. Tjuvkika på avsnittet när mäklarna och programledaren Caroline Norrby tittar på ett lyxigt objekt.

Vi tror du gillar

 • Superskaparna

  Sju kreativa deltagare tar DIY-trenden till en helt ny nivå när de skapar allt från maffiga takkronor till glamourösa smycken på tid. Programledare Marie Serneholt tar hjälp av en expertjury för att utse ”Årets Superskapare 2017”.
 • Sommar med Ernst

  Ernst Kirchsteiger reser till olika platser runt om i Sverige där han med sin smarta och enkla inredningsfilosofi tar sig an att renovera allt från bortglömda torp till bondgårdar under en hel sommar.
 • Bygglov

  Matte Carlsson, Willy Björkman och Maria Kingsley reser runt i Sverige för att rädda havererade byggprojekt. Se hur kaos förvandlas till ordning i de kunniga experternas händer. Streama Bygglov på TV4 Play!
 • Äntligen hemma

  Äntligen hemma har varit en trogen inspirationskälla för hemmafixare och glada amatörer sedan 1997. Programmets experter, med Martin Timell i spetsen, ger råd och tips om inredning, trädgårdsskötsel och renovering. Streama här och lär dig allt om hus och hem!

Matlagning när den är som bäst!

 • Sveriges mästerkock

  Någonstans i Sverige finns en passionerad amatörkock som kommer få se sin stora dröm gå i uppfyllelse. Vem som tar hem titeln Sveriges mästerkock 2017 avgör vår eminenta jury med Leif Mannerström i spetsen. Må bäste kock vinna!
 • Leilas supermat

  Mat utan tillsatser, rawfood, vegetariskt och veganskt vankas i den här matlagningsserien med Leila Lindholm. Med rena råvaror och enkla metoder lagar hon goda och nyttiga rätter för hälsomedvetna. Supermat, helt enkelt! Streama programmet här.
 • Vad blir det för mat

  Per Morbergs matlagningskonst är passionerad, djärv och liknar egentligen ingenting annat. I Vad blir det för mat har han bjudit på rejäl husmanskost utan krusiduller hemma i sitt eget kök sedan 2007. Streama programmet här!
 • Halv åtta hos mig

  Varje vecka släpper fyra deltagare loss sin inre stjärnkock och bjuder varandra på middag. 15 000 kronor ligger i potten för den som röstas fram som vinnare. Halv åtta hos mig bygger på den brittiska förlagan Come dine with me. Må bäste hemmakock vinna!
 • Hela Sverige bakar

  Vad kan man åstadkomma med några deciliter mjöl, ett par ägg och en klick smör? Storverk, brukar det visa sig i Hela Sverige bakar. Sedan 2012 har amatörbagare imponerat på Tilde de Paula Eby och den krävande juryn med sina bakverk och desserter. Streama programmet här!
 • Sommar med Ernst

  Ernst Kirchsteiger reser till olika platser runt om i Sverige där han med sin smarta och enkla inredningsfilosofi tar sig an att renovera allt från bortglömda torp till bondgårdar under en hel sommar.
 • Köket

  Måndag till lördag kliver våra stjärnkockar in i tv-rutan och bjuder på enkla recept som gör din vardag lite godare och helgen lite mumsigare med läckra bakverk.
 • Leila bakar

  Kocken Leila Lindholm bakar och gör godis med inspiration från Sverige, USA och Frankrike.
 • Ernst i Toscana

  Ernst Kirchsteiger har begett sig till Toscana i Italien. Han utforskar Toscana genom maten, kulturen och hantverket. Varje program avslutas med en måltid som han bjuder sina nya bekantskaper på.