Nyhet! Följ dina favoritprogram

Nu kan du följa program på TV4 Play! Klicka här för att läsa mer.
Sommar med Ernst del 3

Inga rättigheter :(

Tyvärr har vi inte rättighet att visa detta program på din plattform. Programbolagen som äger rättigheterna tillåter ibland bara visning på vissa plattformar. Vi är ledsna för detta och lovar att vi jobbar på att få så många av våra program som möjligt tillgängliga på så många plattformar som möjligt.

Sommar med Ernst del 3

Längd:
43 min
I TV4 Play sedan:
14 jul 2008

Del 3 av 6. Familjen Wannberg har gjort det klassiska misstaget med sin trädgård att de inte tänkt på helheten och nu är den en enda röra. Ernst kommer till familjens undsättning och hjälper dem att få ordning och skapar harmoni. Bland annat bygger han ett torg, ordnar en kryddträdgård och förvandlar växthuset till ett vardagsrum. Dessutom bygger Ernst ett soffbord av cementplattor och gör örtsalt.

Tillgänglig:

Gratis: 30+ dagar kvar. Premium: 30+ dagar kvar.

Rättigheter:

Kan ses i hela världen

Om Sommar med Ernst: Ernst Kirchsteiger tar sig an en gammal övergiven bondgård i Närke som stått tom sedan husets tidigare ägare gick bort för drygt tio år sedan. På gården har tiden stått stilla och det cirka 300 kvadratmeter stora boningshuset som Esters föräldrar lätt uppföra 1928 har i princip lämnats orört sedan det byggdes.

Senaste klippen

Säsong 2013 - 8 avsnitt

Säsong 2012 - 7 avsnitt

Säsong 2011 - 8 avsnitt

Säsong 2010 - 8 avsnitt

Säsong 2009 - 8 avsnitt

Säsong 2008 - 6 avsnitt

Lär dig grilla som Christian Hellberg