Nyhet! Följ dina favoritprogram

Nu kan du följa program på TV4 Play! Klicka här för att läsa mer.
Du behöver TV4 Play Premium för att se det här Läs mer om premium
Bara för dig med Premium
Du behöver TV4 Play Premium Sport för att se det här Läs mer om premium
Bara för dig med Premium Sport
Sommar med Ernst del 6

Inga rättigheter :(

Tyvärr har vi inte rättighet att visa detta program på din plattform. Programbolagen som äger rättigheterna tillåter ibland bara visning på vissa plattformar. Vi är ledsna för detta och lovar att vi jobbar på att få så många av våra program som möjligt tillgängliga på så många plattformar som möjligt.

Sommar med Ernst del 6

Längd:
45 min
I TV4 Play sedan:
4 aug 2008

Säsongsavslutning. Del 6 av 6. Ernst avslutar sin resa genom Sverige i nordvästra Värmland där han hjälper familjen Lindholm/Olsson att skapa en mysig samlingsplats med övernattningsmöjlighet i en gammal finnstuga. Han stänkmålar, installerar en kamin och gör om ett kargt gammalt vindsloft till en mysig sovalkov. Han besöker även en lokal loppmarknad och träffar två värmländska jägare. Veckan avslutas med invigning av finnstugan och en stor fest med spelmän och Värmländsk folkmusik.

Tillgänglig:

Premium: 30+ dagar kvar.

Rättigheter:

Kan ses i hela världen

Om Sommar med Ernst: Svensk livsstilsserie från 2013. I år tar sig Ernst Kirchsteiger an ett gammalt, förfallet orangeri och förvandlar det till en lustfylld sommardröm. Med enkla lösningar förvandlar han orangeriet till ett sommarboende.

Senaste klippen

Säsong 2012

Säsong 2011

Säsong 2010

Säsong 2009

Säsong 2008

Passion för inredning