Spårlöst

Spårlöst

Människor får hjälp att hitta försvunna familjemedlemmar. Tillsammans med en reporter åker de i väg på kanske sitt livs viktigaste resa för att leta efter en saknad biologisk förälder eller okända syskon.

Spårlöst på tv4.se

Vi tror du gillar

 • När och fjärran

  Följ med våra några av våra fantastiska kändisar på en resa till sina favoritplatser! Du får uppleva halloweenfirande på Tivoli i Köpenhamn, havsfiske i Portugal, opera i Wien och resa i brottens spår i England.
 • Hur blev det så här?

  Micro-talkshow med Pär Lernström, en gäst och EN fråga – Hur blev det så här? Bland annat gästas programmet av Fredrik Wikingsson, Helena af Sandeberg, Nour el Refai med flera.
 • Familjen Annorlunda

  Familjer med många barn tvingas hitta nya vägar i en värld som är skapad för familjer på fyra. Men de har ändå den viktigaste ingrediensen för att få livet att fungera, kärleken till sina barn och till varandra.
 • Celebrity wife swap

  Amerikansk realityserie. Här får kända kvinnor byta familj under en vecka. Fruarna får en inblick i varandras liv på ett unikt sätt och för många blir det en chockerande upptäckt hur annorlunda andra lever.

Senaste klippen

 • " Jag började känna panik"
  1:59

  " Jag började känna panik"

  Nathalie och Hans Fahlén åker till Colombia, i ett försök att hitta Nathalies ursprung. Nathalie lämnades efter födseln bort till ett barnhem i Bogota och har i hela sitt liv undrat över sin biologiska mamma.
 • Pernilla söker sin mamma i västindien.
  0:53

  Pernilla söker sin mamma i västindien.

  Pernilla adopterades till Sverige när hon var tre månader gammal. Tillsammans med Hans Fahlén reser hon till västindien för att hitta sin biologiska mamma. Programmet sänds 28 februari 21:00 i TV4.
 • Eilen söker sin pappa i Hong Kong
  1:01

  Eilen söker sin pappa i Hong Kong

  Eilen har alltid längtat efter att träffa sin pappa, en japansk sjöman. I kvällens program reser hon tillsammans med Jessica Almenäs till Hong Kong för att hitta pappan. Programmet sänds måndag 21 februari 21:00 i TV4.
 • Mariana söker sina rötter i Sri Lanka
  0:58

  Mariana söker sina rötter i Sri Lanka

  Mariana adopterades till Sverige från Sri Lanka när hon var tre månader. Nu vill hon veta mer om sin biologiska familj och reser tillsammans med Ulrika Eriksson till Sri Lankas huvudstad Colombo för att söka efter sina anhöriga. Programmet sänds måndag 14 februari klockan 21:00 i TV4
 • Syskonen Anna och Max söker en försvunnen syster i El Salvador
  1 min

  Syskonen Anna och Max söker en försvunnen syster i El Salvador

  Syskonen Anna och Max reser tillsammans med Ulrika Eriksson till San Salvador i El Salvador för att söka efter sin syster. När syskonen adopterades till Sverige skildes de från sin syster och de vill nu ta reda på vad som hänt med henne. Programmet sänds måndagen den 7 januari 21:00 i TV4.
 • Här får Oscar se sin mamma
  1:12

  Här får Oscar se sin mamma

  Oscar adoterades till Sverige 1986. Han känner sig lyckligt lottad som fått fina föräldrar och en bra uppväxt. Men han vill veta mer om sitt ursprung och reser till Peru tillsammams med Tilde de Paula.
 • David i Spårlöst: Jag bara grät och grät
  1:21

  David i Spårlöst: Jag bara grät och grät

  När David föddes hamnade han på ett spädbarnshem och sedan på ytterligare ett barnhem. När han var fyra år gammal adopterades han av en svensk familj. Enligt David lämnade hans biologiska föräldrar bort honom för att ge honom chans till ett bättre liv. Programmet sänds den 24 januari.
 • Claudia: "Jag hoppas hon lever"
  1:39

Allt för glödheta grillkvällar