Talang

Talang

Inför en tuff juryn och en hängiven publik får talangerna med sitt livs chans till en plats i rampljuset.

Senaste klippen

 • Är du Sveriges nya talang?
  0:21

  Är du Sveriges nya talang?

  Sitter du inne på en fantastisk talang? Eller känner du någon som borde visa upp sin? Här uppmanar Keyyo dig att inte missa chansen att bli Sveriges talang 2017!
 • Sök till Talang 2017
  1:23

  Sök till Talang 2017

  Talang-juryn är i desperat behov av nya stjärnor. Sök nu till Talang 2017.
 • Pär Lernström och Keyyo leder Talang i TV4
  0:30

  Pär Lernström och Keyyo leder Talang i TV4

  När Talang spelas in i höst står rutinerade Pär Lernström och Youtube-stjärnan och komikern Kristina ”Keyyo” Petrushina vid rodret. Målet för den nya programledarduon är att hitta landets vassaste och mest imponerande underhållare när Talang dammsuger Sverige på häpnadsväckande begåvningar.
 • Sök till Talang
  0:20

  Sök till Talang

  Talang är ett av världens mest framgångsrika underhållningsformat och har hjälpt många välkända stjärnor att nå toppen, både i Sverige och utomlands. Nu vill vi se din Talang! Sök själv eller tipsa dina mest begåvade vänner.

Visar 4 av 4

Vi tror du gillar

 • Farmen

  Långt bort från moderniteter ska en udda grupp människor lära sig att leva tillsammans. Samtidigt kämpar de mot varandra för en chans att vinna en halv miljon kronor.
 • Gladiatorerna

  Dras med in i dramatik, fart och fläkt när utmanarna tar sig an de tuffa gladiatorerna i en rad krävande grenar, i kampen om mästartiteln.
 • Dating naked

  Amerikansk realityserie där en man och en kvinna befinner sig nakna i ett tropiskt paradis. De hoppas finna romantik och kärlek men frestas av attraktiva nykomlingar varje vecka.
 • Idol

  Idol är programmet där drömmar blir verklighet, och har försett oss med artister som Loreen, Darin och Amanda Jenssen. Följ framtidens stjärnor från det första mötet med juryn till den sprakande finalen i en fullsatt arena. Streama Sveriges största musiktävling!

Pirriga dejter & äkta kärlek

 • Bonde söker fru

  Eget hus, ett spännande jobb och nära till både djur och natur. Men var är kärleken? Sedan 2006 har Linda Lindorff hjälpt bönder att söka sin själsfrände, och programmet har en självklar plats i mångas hjärtan. Streama Bonde söker fru här! Fjärilar i magen utlovas ;)
 • Bachelor - När leken blev allvar

  Följ med när singeln Sebastian Ljungberg får dejta ett antal olika tjejer på romantiska Aruba. I en rosceremoni varje vecka måste han bestämma sig för vilka som får stanna, och vem som måste lämna. Den stora frågan är ju förstås; kommer han hitta den rätta?
 • Singelliv

  I den här webbexklusiva realityserien får du följa unga singlar på vift i dejtingdjungeln. Nu söker vi nya singlar som vill dela med sig av sina liv. Gå in på www.tv4.se/singelliv och sök nu!
 • Unga föräldrar

  Sedan starten 2015 har realityserien Unga föräldrar vunnit hjärtan över hela landet. Här får du en ärlig inblick i hur utmanande och underbart det kan vara att bli förälder tidigt i livet. Streama programmet här och följ de unga föräldrarna i sociala medier.
 • Päron i solen

  Tretton singelföräldrar söker efter kärleken på soliga Gran Canaria. Tillsammans på resan är dock deras barn som med skräckblandad förtjusning försöker hjälpa till med dejtandet.