Nyhet! Följ dina favoritprogram

Nu kan du följa program på TV4 Play! Klicka här för att läsa mer.
Du behöver TV4 Play Premium för att se det här Läs mer om premium
Bara för dig med Premium
X Factor del 12

Inga rättigheter :(

Tyvärr har vi inte rättighet att visa detta program på din plattform. Programbolagen som äger rättigheterna tillåter ibland bara visning på vissa plattformar. Vi är ledsna för detta och lovar att vi jobbar på att få så många av våra program som möjligt tillgängliga på så många plattformar som möjligt.

X Factor del 12

Längd:
1 tim 28 min
I TV4 Play sedan:
5 okt 2012

Svenskt underhållningsprogram från 2012. Här får alla över 14 år, soloartister eller grupper chans att bli Sveriges nästa stjärnskott. Av hundratals sökande ska juryn som består av Marie Serneholt, Orup, Andreas Carlsson och Ison sålla fram tolv akter som sedan tävlar om att bli årets vinnare. Juryn har inte bara som uppdrag att hitta blivande artister de ska också dela med sig av sina unika erfarenheter och hjälpa sina adepter. Alla i juryn får ansvar för en egen artistkategori, antingen tjejer, killar, grupper eller +25. Programledare: David Hellenius.

Tillgänglig:

Premium: 30+ dagar kvar.

Rättigheter:

Kan endast ses i Sverige

Om X Factor: Tusentals hoppfulla ställde sig i auditionkön i våras. Nu får tittarna följa deras försök att övertyga juryn om att just de har vad som krävs för att bli nästa stjärnskott på artisthimlen, den så kallade X-faktorn.

Senaste klippen

De hade allt – nu har de inget