Mest sedda programmen just nu

 • Nyheterna

 • Solsidan

  2

  Solsidan del 6

  Annas föräldrar börjar med hemförsäljning av en hälsoprodukt som visar sig vara svårsåld och de ber Anna om hjälp. Alex försöker undvika att väljas till kontaktföräldrar på Wilmas förskola vilket inte är så lätt. Lussan försöker få med Mickan på dubbeldejt nu när hon är provseparerad från Fredde

 • Bonde söker fru

  3

  Bonde söker fru del 9

  Stefan tar med en av tjejerna på glassutflykt och han blir tvungen att hålla sig i skinnet för att inte göra något överilat. Hos Daniel blir det stor dramatik. Pontus får ett tråkigt besked och öppnar sig för en av kvinnorna. Marcus måste bestämma vilka två beundrare han vill ska stanna på gården.

 • Så mycket bättre

  4

  Så mycket bättre del 6

  Dagens huvudperson är Andreas Kleerup. Det blir relaxavdelning vid poolen och trumsolouppvisning i trädgården. De andra artisterna bjuder på flera av Kleerups största hits i nya versioner. Dessutom har Lisa och Sven-Bertil förberett en flygande överraskning till Andreas.

 • Morden i Sandhamn

  5

  Morden i Sandhamn del 1

  Säsongsstart. Nora Linde firar midsommar med sin nya kärlek, Jonas. Men firandet förvandlas till en mardröm när hans dotter Vera inte kommer hem på natten som avtalat. Hon svarar inte på mobilen, ingen vet vart hon har tagit vägen. Samtidigt hittas en ung man död och allt tyder på mord.

 • Bachelor - När leken blev allvar

  6

  Bachelor - Tjejerna avslöjar allt del 7

  Här avslöjar de bortvalda tjejerna i Bachelor - När leken blev allvar vad som egentligen hände. Det blir även bakom kulisserna-material och bortklippta scener. Programledare: Malin Stenbäck.

 • Sporten

  7

  Zlatan tog Sverige vidare till EM - se målen i Sporten!

  Zlatan tog Sverige vidare till EM - se målen i Sporten!

 • Unga föräldrar

  8

  Unga föräldrar del 18

  Det är höstlov och i Bollnäs går Pontus och Fanny och bowlar. Angelika i Lund tar med Adrian på tandläkarbesök. Fanny och Anton i Visby försöker smälta alla intryck som det innebär att precis ha blivit föräldrar. Och så har det blivit dags för Sindy och Lucy att åka iväg på sin långresa till USA, och det blir ett känslofyllt avsked på flygplatsen med pappa Michael.

 • Boy Machine

  9

  Boy Machine del 6

  Gänget träffar Christer Björkman som har en låt han vill att de ska framföra i melodifestivalen. Torkel vägrar eftersom bandet skriver sina egna låtar. Samtidigt får Jens ett tråkigt besked, Hansi har dött. Peders äktenskap knakar i fogarna.

 • Idol

 • Hela Sverige bakar junior

  11

  Hela Sverige bakar junior del 1

  Programstart. De nio deltagarna tar sig an tävlingens första tema som är tårtor. De ska göra en kunglig tårta som ska ha minst en fyllning och fin dekoration. Sedan ska de göra en chokladfondant där det gäller att få till den rätta konsistensen i mitten.

 • Hellenius hörna

  12

  Hellenius hörna del 6

  David gästas av artisten Laleh och han ställer frågor till henne som ingen vågat ställa tidigare. Laleh får besök i studion av regissören Josef Fares som upptäckte hennes skådespelartalang när hon gick på gymnasiet och det visas en scen från filmen Jalla! Jalla! som Laleh övertalade Josef att ändra.

 • Modus

  13

  Modus del 8

  Säsongsavslutning. Inger Johanne och Ingvar har en klar bild av både mördarens identitet och motiv men är oense om hur man bör agera. Det finns ett sista offer och frågan är vem det är. Stina fattar ett beslut som försätter henne och hennes syster i en farlig situation.

 • Hem till gården

  14

  Hem till gården del 74

  Debbie ljuger för att skydda Pete. Belles plågoande slår till igen. Del 74 av 300.

 • Samhällsjudo

  15

  Samhällsjudo del 5

  Artistduon Frej Larsson och Simon Gärdenfors, mer kända som Far & Son, tar itu med både små och stora samhällsproblem med en stor portion humor.

Se alla säsonger av Morden i Sandhamn

Pojkbandet återförenas efter 15 år