Mest sedda programmen just nu

 • Bonde söker fru

  1

  Bonde söker fru del 3

  Det är dags för de fyra bönderna att bjuda in sex av sina kvinnor till en gruppdejt. En tar med sina beundrare till ett nostalgimuseum och en annan kör en klassiker och bjuder på grillat och pilbågeskytte. En av bönderna får dessutom oväntat besök precis innan han ska i väg på sin gruppdejt.

 • Modus

  2

  Modus del 3

  Inger Johanne tackar ja till erbjudandet att bli en del av utredningen. Samtidigt försöker hon få informationen från döttrarna att gå ihop, frågan är om det finns ett samband mellan morden. Rolf misstänker att hans man är otrogen och gör upp en plan för hur han ska få veta sanningen.

 • Kalla fakta

  3

  Kalla fakta del 1 - Den hemliga kontrollen

  Kalla fakta granskar vårdens svek mot kvinnor och avslöjar hur läkare på svenska vårdcentraler utför oskuldskontroller på unga tjejer.

 • Bachelor - När leken blev allvar

  4

  Bachelor - När leken blev allvar del 1

  Programstart. Pär har anlänt till Gran Canaria och väntar med spänning på tjejerna. Tjejerna gör sig i ordning inför mötet med Pär och alla är nervösa. När de anländer till huset blir det mingel och det gäller att visa framfötterna för att få en stund på tu man hand med Pär.

 • Idol

  5

  Idol 2015 del 20

  Tio idoler ska bli nio och temat är boyband/girlband.

 • Unga föräldrar

  6

  Unga föräldrar del 5

  Det har blivit dags för femtonåriga Pontus att säga hejdå till Fanny och dottern Melanie i Tungelsta, och åka hem till Bollnäs igen för att börja i nionde klass. I Hedemora får Tomas och dottern Amy stanna hemma när mamma Linn ska fira bästisen Vanessa som fyllt sjutton år med en tjejkväll. Sindy och lilla Lucifer går på Stockholm Fashion Week och Sindy berättar om en tuff tid i sitt liv. I Lund har Angelika har ordnat stort kalas när sonen Adrian fyller tre år.

 • Hela Sverige bakar

  7

  Hela Sverige bakar del 5

  Dagens tema är bröd och deltagarnas kreativitet sätts på prov. I paradbaket ska de använda rotfrukter, frukter eller grönsaker i brödet som även ska vara nyskapande i formen. I den tekniska utmaningen ska de göra tilltugg och jobba i par vilket blir en prövning för många.

 • Kockarnas kamp

  8

  Kockarnas kamp del 3

  Det är dags för en ny tävlingsdag och i den första utmaningen handlar det om en degig råvara. I den andra ställs de inför tuff utmaning som vissa längtat efter med andra fasat för. De som hamnar sist ställs inför såsduellen där det avgörs vem som får lämna tävlingen.

 • Sporten

 • Hem till gården

  10

  Hem till gården del 19

  Alicia bestämmer sig för att leka Cupido. Noah försätter sig i en farlig situation. Del 19 av 300.

 • Parlamentet

  11

  Parlamentet del 8

  Säsongsavslutning. Pia Johansson tävlar i det blå laget och i det röda finns Soran Ismail.

 • Spring!

  12

  Avsnitt: Spring! i Hässleholm - "Järnvägsknuten"

  Idag kommer uppdragen gå efter tidtabell och som med all tågtrafik blir utmaningen att hålla tidtabellen. Springarna kommer få fyra uppdrag under dagen. Alla uppdrag är värda 5000kr vardera. Springarna börjar alla med 20.000 i uppdragskassa men klarar Springarna inte att hålla tiden för ett uppdrag så utlöses ”uppdragsgarantin” och Springarna blir av med 5.000 ur dagens pott. De fyra uppdragen var Leksakståget, Lok-A-Like, Skrindtåget och Det Mänskliga Tåget.

Ladda upp inför säsong 2

Bachelorn Pär möter kärleken