Mest sedda programmen just nu

 • Sveriges mästerkock

  1

  Sveriges mästerkock del 6

  Deltagarna ställs inför nya utmaningar och i den första ska de skapa en ny rätt av gårdagens rester. Kreativiteten flödar hos vissa medan andra fasar för uppgiften. De som inte lyckas övertyga juryn ställs inför elimineringstävlingen där det gäller att kopiera en rätt som Leif Mannerström lagat.

 • Farmen

  2

  Farmen del 20

  Vinsten från grannfejden blev Antons ankomst till Farmen. Det är en mycket exalterad ny farmare som anlänt och det är dags att bevisa sin plats i gruppen. På Sörgården tar man tjuren vid hornen och vänder blad, en nystart. Veckans uppdrag flyter på och Storbonden Sara-Marie och hennes Gårdsguss Pernilla är mycket nöjda med resultaten och varandra. Spekulationerna är många och det är dags för Storbonden att utse sin förstekämpe.

 • Bygglov

  3

  Bygglov del 4

  Bygglov beger sig till familjen Granlund i Ockelbo som behöver hjälp med sin nedervåning. Matte, Willy och Lotta fixar ett vardagsrum, tv-rum och matrum och de hämtar inspiration från naturen. Dessutom upptäcker Matte att han har en speciell koppling till familjen.

 • Päron i solen

  4

  Päron i solen del 2

  Några av föräldrarna ger sig ut på en kameltur medan de andra spelar spökboll i Bahia Feliz. En minigolftävling ger tillfälle till flört och ett par föräldrar badar bubbelpool. En av papporna visar sig vara populär när flera kvinnor vill gå på dejt med honom.

 • När och fjärran

  5

  När och fjärran del 1

  Säsongsstart. Camilla Läckberg och Simon Sköld åker till Rio de Janeiro på en romantisk resa. Johan Pråmell besöker sin vän Dolph Lundgren i Los Angeles. Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt provar på delikatesser i Verona och blandar sitt eget vin.

 • Renées brygga

  6

  Renées brygga del 4

  Renée gästas av Sven Wollter, Maria Lundqvist och Tommy Söderström och det är ett ärligt gäng som alltid vågar stå upp för sig själva. Maria minns uppbrottet från sin familj, Sven hur det är att förlora ett barn och Tommy berättar om ett ingrepp han gjort.

 • Fångarna på fortet

  7

  Fångarna på fortet del 4

  Tävlar gör Glenn Hysén med sönerna Anton och Alexander. De möter familjen Bingo Rimér, Katrin Zytomierska och Nova Rimér. Del 4 av 8.

 • Nyheterna

 • Hem till gården

  9

  Hem till gården del 150

  Emma skapar problem för Adam och Aaron. Belle fattar ett beslut om sin framtid. Marlon är sårad över Laurels val. Del 150 av 300.

 • En resa för livet

  10

  En resa för livet del 1

  Säsongsstart. Artisterna besöker SOS barnby i gruvstaden Rustenburg i Sydafrika där de möter barn som är föräldralösa eller övergivits. Lotta och Ulrik ger sig i väg och träffar fyra barn som lever ensamma i ett skjul och Kristin besöker ett barnhem. Artisterna börjar också skriva på sina låtar.

 • Det okända

  11

  Det okända del 2

  Mediet Pierre Hesselbrandt beger sig till Storvik där Gurli Malm äger ett stort hus som rymmer både hennes antikaffär och bostad till henne och dottern Moniqas familj. Gurli och Moniqa tror att huset även rymmer en hel del spöken.

 • Partners in crime

  12

  Partners in crime del 4

  Tommy får ett uppdrag av Carter som han måste hålla hemligt även för Tuppence eftersom det finns en läcka inom organisationen och Tommy är den enda Carter kan lita på. Hans uppgift är att hitta en sovjetisk agent och en kidnappad forskare.

 • Gladiatorerna

  13

  Gladiatorerna special

  Här möter kända personligheter arenans gladiatorer. Tävlar gör Anton Hysén, Malin Moström Alexander Hermansson och Alexandra Bring. Programledare: Gry Forssell.

 • Spårlöst

  14

  Spårlöst del 4

  Linda reser till Indonesien tillsammans med Maria Forsblom för att söka efter sin biologiska familj. Hon adopterades till Sverige när hon var fyra månader och har haft en bra uppväxt. Men hon har alltid känt sig vilsen och saknat något som hon hoppas hitta i det land hon kommer från.

 • Sporten

Titta ikapp Farmen

Se succéserien säsong 1 & 2

Livet i en brittisk by kantad av konflikter och kärlek

Amatörkockar sätts på prov

Fångarna på fortet

Celebra gäster möter tjänstefolk