Årets viltkrog bränner majs i studion: ”Den blir ångad och grillad samtidigt”

,
15 min 26 sek
Det går vilt till i Nyhetsmorgon. För tredje året i rad har restaurangen Jord vunnit guld som bästa viltkrog och ägaren Andreas Landén och köksmästaren Oskar Gunnarsson lagar underbara rätter med ingredienser från våra skogar. Även sommelier Maya Samuelsson tittar förbi för att tipsa om passande dryck.Se godheterna i spelaren ovan och recepten hittar du på Köket.se.
2 september 2022

Årets viltkrog bränner majs i studion: ”Den blir ångad och grillad samtidigt”

,
15 min 26 sek
Det går vilt till i Nyhetsmorgon. För tredje året i rad har restaurangen Jord vunnit guld som bästa viltkrog och ägaren Andreas Landén och köksmästaren Oskar Gunnarsson lagar underbara rätter med ingredienser från våra skogar. Även sommelier Maya Samuelsson tittar förbi för att tipsa om passande dryck.Se godheterna i spelaren ovan och recepten hittar du på Köket.se.
2 september 2022