tv4play logo

112 - på liv och död del 9, säsong 7

Längd: 43 minPå TV4 Play sedan: 9 januari 2015

Brandmannen Peter larmas till ett rökfyllt bostadshus i Stockholm. Ambulanssjuksköterskan Miriam åker till en patient som har ramlat, men som visar sig ha helt andra symptom. Polisen Henrik kämpar med ungdomsfylla under en stökig helg i Hässleholm.

Tillgängligt: 30+ dagar tillRättigheter:Kan endast ses i Sverige

Om 112 - på liv och död:Följ brandmän, ambulanspersonal och poliser i deras dagliga arbete som är fyllt av dramatik i både stort och smått.

Säsong höst 2014 - 35 avsnitt

112 - på liv och död del 1

Polisen Magnus i Haninge får larm om en pågående skottlossning. Elin misstänker att ett barn far illa och brandmannen Mikael på Farsta brandstation larmas till en allvarlig trafikolycka.

Tillgängligt: 30+ dagar till

112 - på liv och död del 2

Poliserna Magnus och Calle från Handen rycker ut till en otäck olycka. När en bil börjar brinna mitt i centrala Stockholm larmas Olof från Johannes brandstation ut. På Åland hjälper sjöräddaren Magnus till när en båt hamnat i sjönöd.

Tillgängligt: 30+ dagar till

112 - på liv och död del 3

Roger från Johannes brandstation kämpar med en svårsläckt villabrand. Polisen Anders från Åmål får larm om en misstänkt knivskärning och Handenpolisen Sebastian tar sig an en pågående misshandel.

Tillgängligt: 30+ dagar till

112 - på liv och död del 4

När en otäck motorcykelolycka inträffar i centrala Stockholm rycker brandförmannen Roger ut. Yttre befälet Magnus i Haninge får larm om att en man ramlat i vattnet. Sjöbevakaren Magnus är på jakt efter fortkörare i Ålands skärgård.

Tillgängligt: 30+ dagar till

112 - på liv och död del 5

Polisen Nikolai får ett riskfyllt uppdrag. Brandmannen Roger deltar i släckningsarbetet vid en våldsam brand och poliserna Magnus och Calle larmas till ett pågående inbrott.

Tillgängligt: 30+ dagar till

112 - på liv och död del 6

Det brinner i en lägenhet och brandmannen Tony skyndar sig dit. Polisen Reine åker på larm till en allvarlig trafikolycka. Poliserna Elin och Magnus rycker ut när några ungdomar kastar sten.

Tillgängligt: 30+ dagar till

112 - på liv och död del 7

Det brinner i en lägenhet och brandförmannen Janne larmas till platsen. Polisen Nikolai i Mariehamn rycker ut till en våldsam trafikolycka. Polisen Mats åker ut till en fest som spårat ur.

Tillgängligt: 30+ dagar till

112 - på liv och död del 8

Det larmas om en kraftig källarbrand och Thomas på Brännkyrka brandstation åker dit. En trafikolycka tar en oväntad vändning för polisen Sebastian. En äldre man har försvunnit och polisen Andreas på Åland befarar det värsta.

Tillgängligt: 30+ dagar till

112 - på liv och död del 9

En man går bärsärkagång i ett bostadsområde och polisen Elin rycker ut. När en lastbil läcker stora mängder diesel ställs brandmannen Roger inför en stor utmaning. Brandmannen Emma handskas med en trafikolycka där flera bilar är inblandade.

Tillgängligt: 30+ dagar till

112 - på liv och död del 10

Yttre befälet Magnus larmas till ett lägenhetsbråk. Haningepolisen Mats får korn på några misstänkta inbrottstjuvar. När en trafikolycka inträffar skyndar sig brandmannen Emma i Västervik dit.

Tillgängligt: 30+ dagar till

112 - på liv och död del 11

Sjöbevakaren Magnus rycker ut för att hjälpa några personer som hamnat i sjönöd. Larmet går om ett pågående inbrott i en skola och poliserna Camilla och Daniel åker dit. Brandmannen Thomas larmas till en trafikolycka.

Tillgängligt: 30+ dagar till

112 - på liv och död del 12

Brandmannen Janne tampas med en omfattande markbrand. Poliserna Magnus och Calle får larm om att en kvinna blir hotad. Brandmannen Rikard rycker ut till en trafikolycka.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Säsong vår 2014 - 35 avsnitt

Best of - 5 avsnitt

Säsong höst 2013 - 35 avsnitt

Säsong vår 2013 - 36 avsnitt

Säsong höst 2012 - 48 avsnitt

Säsong vår 2012 - 36 avsnitt

Säsong höst 2011 - 36 avsnitt

Säsong vår 2011 - 12 avsnitt

Säsong höst 2010 - 10 avsnitt

Säsong vår 2010 - 10 avsnitt