tv4play logo

1864

Dansk dramaserie från 2014. Bröderna Peter och Laust växer upp på den danska landsbygden under 1800-talet och förälskar sig i Inge. Men när det dansk-tyska kriget bryter ut anmäler bröderna sig som frivilliga.

Rättigheter: Kan ses utomlands

Säsong 1 - 30 avsnitt

Love Island Australien del 30

Det är äntligen dags för den stora finalen i Love Island Australien. Tre par gör upp om vinsten och det är tittarna som sitter på makten. Det är sedan dags att ta reda på om det vinnande paret varit i villan för kärleken eller pengarna?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Australien del 29

Slutet är nära och det är dags för paren att gå på en sista dejt. För två par har riktiga känslor uppstått och de kan inte tänka sig ett liv utan varandra. I villan blir killarna avmålade utan kläder innan ytterligare ett par tvingas lämna Mallorca.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Australien del 28

Grant får nog av Edens bossiga attityd och de ryker ihop. Situationen får Taylor att ifrågasätta deras relation. Killarna gör ett lögndetektortest som får sanningen att komma fram en gång för alla. Dessutom dumpas ytterligare ett par från villan.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Australien del 27

Kärleksäventyret närmar sig sitt slut men det är fortfarande flera deltagare som är osäkra på sina känslor. Tittarna har fått rösta på sitt favoritpar och det är två par som riskerar att lämna tävlingen. Vilka det blir beslutar de andra deltagarna.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Australien del 26

En ny tävling väntar där deltagarna ska avgöra rykten som cirkulerar om dem utanför villa är sanna eller inte. Det blir snabbt dålig stämning då det bland annat ryktas om att Eden har en flickvän hemma. Det är sedan dags för den sista parindelningen.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Australien del 25

Finalen närmar sig och deltagarna är spända. Kommer de att hitta kärleken i villan? För en av de nya killarna blir starten inte som han hoppats. Det går däremot bättre för ett av paren som trots en svajig start väljer att bli tillsammans officiellt.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Australien del 24

Två snygga killar är på väg in i villan men innan de anländer bjuder de ut tre tjejer på dejt. En av killarna får upp ögonen för Mac direkt. Deltagarna börjar bli nervösa och det blir inte bättre när Sophie kommer och levererar ett chockartat besked.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Australien del 23

Ett par spenderar natten i det privata rummet och de andra väntar ivrigt på smaskiga detaljer. Tjejerna åker iväg på en spadag. Väl på plats får de reda på att de måste välja att dumpa en av killarna från villan. Vem kommer de att välja?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Australien del 22

Deltagarna vaknar upp till den internationella Love island-dagen och killarna överraskar med frukost på sängen. Paren går sedan på varsin romantisk dejt där det hettar till rejält. Ett par blir officiellt tillsammans vilket värmer alls hjärtan.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Australien del 21

Äntligen spirar kärleken i villan igen. Ett par delar en intim stund tillsamman och en kille berättar att han är kär på riktigt. Grant, Teddy och Josh åker och fiskar och njuter av att vara ifrån villan. Därefter väntar ytterligare en parindelning.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Australien del 20

Det är trubbel i paradiset. Tayla och Grants kärleksbubbla är spräckt och istället bråkar de konstant. Deltagarna får reda på vilka fördomar tittarna har om dem och sanningscykeln är tillbaka. Dessutom avslöjas det vilken tjej som tvingas lämna.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Australien del 19

En skönhetstävling väntar där killarna ska modella och hålla tal för resten av gruppen. De nya tjejerna får sms om att de får stjäla var sin kille från någon av de andra deltagarna och nervositeten är stor. Därefter är det dags för parindelning.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Vi tror du gillar