tv4play logo

Akutpersonalen i London

Serien följer den dramatiska vardagen för personalen på The Royal London Hospital. Teamet kallas bara in om det är omöjligt att invänta vanlig ambulans utan att patienten dör. Varje fall de kallas till är början på en utredning.

Säsong 3 - 6 avsnitt

Akutpersonalen i London del 1

20 september 2017 · 43m 50s

En man får en hjärtattack under en bussfärd. Läkarna Gareth Davies och Bill Leaning hjälper en byggare som har krossat sitt bäcken efter ett hårt fall. London stads luftambulans flyger ut till en ung kvinna som har blivit påkörd av en bil.

Akutpersonalen i London del 2

27 september 2017 · 43m 56s

En äldre dam blir påkörd av en långtradare och ambulanshelikoptern anländer till den drabbade inom ett par minuter. Läkaren Gareth Davies och ambulanssjukvårdaren Tony Montebello vet att tiden är knapp och att de måste handla snabbt.

Akutpersonalen i London del 3

4 oktober 2017 · 43m 35s

En kvinna har kollapsat på gatan och hennes hjärta har stannat. Teamet i helikopterambulansen tvingas handla snabbt och använder både en defibrillator och hjärt- och lungräddning för att försöka rädda hennes liv. En säkerhetsvakt har blivit knivhuggen i nacken under sin rond.

Akutpersonalen i London del 4

11 oktober 2017 · 44m 4s

En man ådrar sig en allvarlig skallskada efter ett hemskt fall nedför en trappa i en pub. Läkaren Ben Clarke och ambulanssjukvårdaren Tony Montebello gör allt i sin makt för att skydda hans hjärna från ytterligare skador.

Akutpersonalen i London del 5

18 oktober 2017 · 43m 41s

Doktor Dom Krzanicki och ambulanssjukvårdaren Colin Smith misstänker att en man har ådragit sig allvarliga hjärnskador efter ett hårt fall från en hög höjd. En kvinna har allvarliga smärtor i ryggen efter att ha fallit av sin häst.

Akutpersonalen i London del 6

25 oktober 2017 · 43m 47s

Säsongsavslutning. En motorcyklist har blivit påkörd av två bilar och blöder kraftigt från huvudet. Helikopterambulansen anländer till platsen inom ett par minuter och tar den drabbade till Royal London Hospital.