tv4play logo

Akutpersonalen i London del 2, säsong 3

Säsong 3 - 6 avsnitt

Akutpersonalen i London del 1

En man får en hjärtattack under en bussfärd. Läkarna Gareth Davies och Bill Leaning hjälper en byggare som har krossat sitt bäcken efter ett hårt fall. London stads luftambulans flyger ut till en ung kvinna som har blivit påkörd av en bil.

Spelas nu

Akutpersonalen i London del 2

En äldre dam blir påkörd av en långtradare och ambulanshelikoptern anländer till den drabbade inom ett par minuter. Läkaren Gareth Davies och ambulanssjukvårdaren Tony Montebello vet att tiden är knapp och att de måste handla snabbt.

Akutpersonalen i London del 3

En kvinna har kollapsat på gatan och hennes hjärta har stannat. Teamet i helikopterambulansen tvingas handla snabbt och använder både en defibrillator och hjärt- och lungräddning för att försöka rädda hennes liv. En säkerhetsvakt har blivit knivhuggen i nacken under sin rond.

Akutpersonalen i London del 4

En man ådrar sig en allvarlig skallskada efter ett hemskt fall nedför en trappa i en pub. Läkaren Ben Clarke och ambulanssjukvårdaren Tony Montebello gör allt i sin makt för att skydda hans hjärna från ytterligare skador.

Akutpersonalen i London del 5

Doktor Dom Krzanicki och ambulanssjukvårdaren Colin Smith misstänker att en man har ådragit sig allvarliga hjärnskador efter ett hårt fall från en hög höjd. En kvinna har allvarliga smärtor i ryggen efter att ha fallit av sin häst.

Akutpersonalen i London del 6

Säsongsavslutning. En motorcyklist har blivit påkörd av två bilar och blöder kraftigt från huvudet. Helikopterambulansen anländer till platsen inom ett par minuter och tar den drabbade till Royal London Hospital.