tv4play logo

Anders knackar på

Här får tittarna se både Anders Öfvergård och ett antal kända svenskar i ett nytt ljus, när programledaren flyttar in hos dem. Förutom att umgås hjälper Anders dem att fixa något i hemmet. Streama Anders knackar på reklamfritt på C More!

Se programmet teckenspråkstolkat här

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 8 avsnitt

Anders knackar på del 1

Programstart. Anders knackar på hos Barbro Lill-Babs Svensson. Han, Barbro och Barbros dotter Monica pratar om bland annat skuldkänslor. Anders upptäcker att Barbro lagat sin pool med tejp och att förstukvisten håller på att ruttna.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Anders knackar på del 2

Anders besöker Per Morberg och hans fru Inese. Anders funderar kring hur han kommer att klara av att bygga och övernatta hos Sveriges kraftfullaste programledare men det blir inte som Anders fruktar, däremot tar Per kommandot.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Anders knackar på del 3

Anders besöker Martin Stenmarck och Hanna Hedlund i deras sommarhus som är en före detta skola. Martin och Hanna älskar stället men inte att underhålla det. Halva huset saknar värme och tvättmaskinen är trasig.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Anders knackar på del 4

Anders har ingen aning om var han är men det visar sig att han är hemma hos Pär Lernström och hans fru Linda. Anders vill lära känna Pär och Linda och allt går bra tills Anders börjar uppträda som sin gamla programledarkaraktär.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Anders knackar på del 5

Anders knackar på hemma hos Clara Henry som håller på att flytta ihop med sin kille Calle. Clara försöker visa Anders vad som är kul med videobloggar, något Anders inte förstår. Han tycker inte heller att Clara ordnat plats åt Calles saker.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Anders knackar på del 6

Anders knackar på hemma hos Malin Baryard och Henrik Johnsson.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Anders knackar på del 7

Anders hälsar på hemma hos Eva Röse och Jacob Felländer.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Anders knackar på del 8

Säsongsavslutning. Anders hälsar på hos Rickard Söderberg.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Vi tror du gillar