Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Bachelor Australien

En eftertraktad man lär känna en grupp singelkvinnor för att hitta sin stora kärlek. I ett vackert semesterparadis hoppas alla vinna hans hjärta, och med en ros väljer han vilka han vill fortsätta dejta. Ett äventyr fyllt av romantik!

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 6 - 16 avsnitt

Bachelor Australien del 1

Programstart. Vi tar oss till Australien och träffar Nick, som förväntansfullt hälsar på tjejerna som kommit för att vinna hans hjärta. Men det gäller att göra ett gott intryck nu, för den första roscermonin är inte särskilt långt borta.

Bachelor Australien del 2

Pirret i magen sprider sig när Nick bjuder in till en dejt högt upp i luften. Tjejerna slåss om hans uppmärksamhet och somliga siktar redan in sig på den första kyssen. Dessutom bjuder drinkpartyt på uppståndelse innan två tjejer får åka hem.

Bachelor Australien del 3

Cassie vill verkligen få egen tid med Nick och blir besviken när han väljer att gå på dejt med Britt. Kanske får hon en ny chans på gruppdejten, när tjejerna spelar om hur väl de känner Nick? Dramat eskalerar innan tre tjejer får vinka farväl.

Bachelor Australien del 4

Nick tar med Dasha på en dejt och lär henne att fiska innan de diskuterar familjevärderingar. På gruppdejten tävlas det i bågskytte och vinnaren tar tillfället i att försöka kyssa Nick. Men vad händer om han inte vill kyssa tillbaks?

Bachelor Australien del 5

Nick tar med Sophie på segling, som under dejten tycks ha svårt att uttrycka sina känslor. Nicks familj kommer även för att ta reda på varför tjejerna egentligen är där. Och spänningen stiger när Blair råkar höra en privat konversation.

Bachelor Australien del 6

Vi följer med på en romantisk ballongfärd i solnedgången. Och när Nick tar med sex tjejer ut i naturen för att sova under stjärnorna, tar någon sig friheten att krypa ner i hans sovsäck. Det avslöjas även en överraskning till nästa roscermoni.

Bachelor Australien del 7

Precis när tjejerna börjar få starka känslor för Nick kommer tre oinbjudna gäster till huset. Nu är spelet i gång en gång för alla och en tjej slutar på sjukhuset. I huset sprider sig rykten om en ångande kyss och Nick måste nu ta ett beslut.

Bachelor Australien del 8

Nick bjuder in både nya och gamla tjejer till en dejt i poolen. Alla vill vinna egen tid med honom, men några lämnas sura och besvikna. Nick märker att det skapas dålig energi i huset och bestämmer sig för att ta itu med problemet, en gång för alla.

Bachelor Australien del 9

Nick ser fram emot en dejt bland vilda djur innan det blir dags att testa tjejernas ärlighet i ett lögndetektortest. Han får äntligen mer klarhet om vissa tjejer, men samtidigt blir han förvirrad av andra. Dessutom avslöjar Brooke en stor hemlighet.

Bachelor Australien del 10

Fyra tjejer ställs inför en serie utmaningar på Nicks nästa gruppdejt. Extra tid med honom står på spel samtidigt som resultatet lämnar en tjej sårad. Motgångarna fortsätter även på en japansk dejt, innan vi gör oss redo för en chockartad roscermoni.

Bachelor Australien del 11

Efter att ha väntat otåligt i flera veckor belönas Nicks största beundrare med en fantastisk dejt i en vattenpark. Tjejerna kämpar även för att övervinna sina rädslor inför en ny relation. Samtidigt inser Nick att en gnista börjar slockna.

Bachelor Australien del 12

Nick tar med Emily till operahuset, där de framför en egen koreografi inför dansare från den australiska baletten. Dessutom får tjejerna ytterligare en chans att imponera på Nick, innan han väljer en lycklig tjej som får följa med på nästa dejt.

Bachelor Australien del 13

Det är snart dags att träffa tjejernas familjer och Nick måste nu bestämma sig för vilka. Under gruppdejten färdas vi tillbaks till 50-talet, där starka känslor sipprar fram när Nick och tjejerna skriver brev till sina framtida jag.

Bachelor Australien del 14

Nick reser runt i Australien för att träffa tjejernas nära och kära. Första stoppet är Sydney, därefter Perth, Brisbane och Port Marcquarie. I roscermonin tar han det svåraste beslutet hittills och skickar hem en speciell tjej.

Bachelor Australien del 15

Med bara tre tjejer kvar ökar pressen på Nick. Vilka två vill han introducera för sin egen familj? För att ta reda på det planerar han för en speciell dejt med varje tjej. Men när hans starkaste känsla faller i bitar, är det slutliga valet nära.

Klipp - 1 klipp

Vi tror du gillar